bio.mum 02.03.07, 15:06 Jest mi wstyd, że jestem Polką. Pierwszy raz od trzydziestu lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goniacy.pielegniarz Re: Cały świat potępił Giertychów 02.03.07, 15:08 bio.mum napisała: > Jest mi wstyd, że jestem Polką. Pierwszy raz od trzydziestu lat. Rozumiem, że jak na przykład Kwaśniewski stał pijany nad grobami, to wstydu nie czułaś? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Cały świat potępił Giertychów 02.03.07, 15:09 goniacy.pielegniarz napisał: > > Rozumiem, że jak na przykład Kwaśniewski stał pijany nad grobami, to wstydu nie > > czułaś? za niego, za nie siebie. > Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Cały świat potępił Giertychów 02.03.07, 15:10 Nie ma porównania. Taki kaczyński to nie dorasta Prezydentowi Kwaśniewskiemu do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 Re: Cały świat potępił Giertychów 02.03.07, 17:08 Rzeczywiście nie wychodzi po drabinie z sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: a znasz kogoś kto wychodzi? 02.03.07, 21:11 rmichal2 napisał: > Rzeczywiście nie wychodzi po drabinie z sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum chcesz bardziej szczegółowej odpowiedzi? 02.03.07, 15:14 goniacy.pielegniarz napisał: czy może jednak zaskoczyło? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: chcesz bardziej szczegółowej odpowiedzi? 02.03.07, 15:16 bio.mum napisała: > czy może jednak zaskoczyło? No właśnie sęk w tym, że wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Czy Kwaśniewski 02.03.07, 15:20 goniacy.pielegniarz napisał: > bio.mum napisała: > > > > czy może jednak zaskoczyło? tłumacząc się ze swojego pijaństwa, uzywał argumentu, ze cały naród pije? teraz zaskoczyło, czy jeszcze jedna podpowiedź? > > > No właśnie sęk w tym, że wcale. > Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Czy Kwaśniewski 02.03.07, 15:22 bio.mum napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > bio.mum napisała: > > > > > > > czy może jednak zaskoczyło? > > tłumacząc się ze swojego pijaństwa, uzywał argumentu, ze cały naród pije? No tak, to najbardziej oczywiste przy porównywaniu tych dwóch spraw. > teraz zaskoczyło, czy jeszcze jedna podpowiedź? Może już sobie daruj. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Czy Kwaśniewski 02.03.07, 15:26 goniacy.pielegniarz napisał: > > > > tłumacząc się ze swojego pijaństwa, uzywał argumentu, ze cały naród pije? > > No tak, to najbardziej oczywiste przy porównywaniu tych dwóch spraw. Nic nie zrozumiałeś jednak. > > > teraz zaskoczyło, czy jeszcze jedna podpowiedź? > > > Może już sobie daruj. > j.w. nie łatwiej się przyznac? > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum udowodnisz w koncu, ze wiesz o czym piszesz? 02.03.07, 15:48 bio.mum napisała: ile mam czekac? > Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Ależ nie ekscytuj się tak! 02.03.07, 20:58 Nie siedzę cały dzień przed komputerem, czekając, aż będę móg odpowiedzieć na Twoje pytanie. Temat już zakończyłem, bo w zasadzie w pierwszym swoim poście była zawarta odpowiedź na moje pytanie. Reszta była zbędna. Wystąpienie Giertycha przyniosło Ci więcej wstydu niż pijaństwo prezydenta na grobach. I to byłoby na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum oczywicie, wiesz to 02.03.07, 21:03 goniacy.pielegniarz napisał: bo jestes moim spowiednikiem. Mam prosbę - nie krzycz, a jak nie potrafisz, nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: oczywicie, wiesz to 02.03.07, 21:11 bio.mum napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > bo jestes moim spowiednikiem. "Jest mi wstyd, że jestem Polką. Pierwszy raz od trzydziestu lat." > Mam prosbę - nie krzycz, a jak nie potrafisz, nie pisz. Oj, widzę, że zabolało. Przepraszam. Daj mi jeszcze kilka minut na forum. Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Czy Kwaśniewski 03.03.07, 13:59 Tłumaczył nie tłumaczył. On był naszym reprezentantem nie anonimowym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum skoro dla Ciebie w porównaniu z kwasniewskim 03.03.07, 14:02 humbak napisał: > Tłumaczył nie tłumaczył. On był naszym reprezentantem nie anonimowym człowiekie > m. Giertych wypada na korzyśc, to nie mamy o czym rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: skoro dla Ciebie w porównaniu z kwasniewskim 03.03.07, 14:09 A napisałem coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Cały świat potępił Giertychów 02.03.07, 15:09 Trzeba światu zmienić poglądy :) Nie wstydż się, z tym całym światem to przesada,większość świata ma nas w d.upie razem z naszymi Giertychami. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Kochana Jolu 02.03.07, 15:38 jola_iza napisała: "cały świat" goniący za sensacją usychał z nudów,... bo kraje się demokratyzują, bo prawa obywatelskie są przestrzegane, bo krajami nie rządzą ajatollahowie tylko wykształceni humanisci... A tu nagle do oczu wdziera im się Polska...nie zakpić z niej, to byłby wstyd, chyba nie muszę wymieniac powodów do kpin:-))) sama na ich miejscu bym skorzystała. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Cały świat potępił Giertychów 02.03.07, 15:09 Światem rządzi Układ. Na szczęście nasza Władza zrobi z tym porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Bonaparstki będą mnie osłaniać? 02.03.07, 15:11 wujcio44 napisał: > Światem rządzi Układ. Na szczęście nasza Władza zrobi z tym porządek. Jestem od nich wyższa o 15 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Cały świat potępił Giertychów 02.03.07, 15:15 A na Jamajce sprawdzałaś.Rozumiem ,że podobały ci sie zamglone nadobne, błękitne oczy prez. Kwaśniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum odnowowa moralna 02.03.07, 15:21 melisa-bb napisała: > A na Jamajce sprawdzałaś.Rozumiem ,że podobały ci sie zamglone nadobne, > błękitne oczy prez. Kwaśniewskiego to według was przypominanie w nieskonczonosc siwca całujacego ziemię i kwasniewskiego pijanego w charkowie. gratuluję poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Jak masz ochotę, to się wstydź 02.03.07, 16:52 Ja tam mogę się wstydzić co najwyżej za siebie. Zresztą po cholerę ten dramatyczny ton? A tak w ogóle, to co to ten "cały świat"? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jak masz ochotę, to się wstydź 02.03.07, 16:58 mmkkll napisał: Nie mam ochoty, tak jakos wyszło. > Ja tam mogę się wstydzić co najwyżej za siebie. Do tej pory tez tak myslalam. dopoki giertych nie zaczał rozgłaszać, ze wyraza poglady wiekszosci polaków inaczej by nie był w rządzie. Zresztą po cholerę ten > dramatyczny ton? Jasne. Duzo łatwiej posadzić wygodnie, niż bić na alarm i się narażac. > > A tak w ogóle, to co to ten "cały świat"? Ten demokratyczny, respektujący prawa wszystkich ludzi do równego tratowania, ten który kwestie- "homoseksualizm to zboczenie" ma juz dawno za sobą, a autorzy takich pogladów ewentualnie sprzedają nielegalnie hot-dogi a nie sa ministrami w rzadach. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Jak masz ochotę, to się wstydź 02.03.07, 17:08 > Do tej pory tez tak myslalam. dopoki giertych nie zaczał rozgłaszać, ze wyraza > poglady wiekszosci polaków inaczej by nie był w rządzie. Zależy jeszcze, czy mu wierzą. A biorąc pod uwagę, że masa polityków(w tym i Giertych) to pajace, to nie jest to takie pewne. > Jasne. Duzo łatwiej posadzić wygodnie, niż bić na alarm i się narażac. A czym się niby narażasz? Nie dorabiaj sobie martyrologii. > Ten demokratyczny, respektujący prawa wszystkich ludzi do równego tratowania, > ten który kwestie- "homoseksualizm to zboczenie" ma juz dawno za sobą, a > autorzy takich pogladów ewentualnie sprzedają nielegalnie hot-dogi a nie sa > ministrami w rzadach. Tak jakby nie było ważniejszych problemów od jakiegoś głupka w polskim rządzie... Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum W Kingston demonstruja intelektualisci jamajscy 02.03.07, 16:55 Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 [...] 02.03.07, 17:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Przecież to troglodyci stepowi zza Uralu ! 02.03.07, 17:03 Przecież to troglodyci stepowi zza Uralu ! Zmanierowane prymitywne buce z dzikiego stepu. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Przecież to troglodyci stepowi zza Uralu ! 02.03.07, 17:07 katrina_bush napisała: > Przecież to troglodyci stepowi zza Uralu ! > > Zmanierowane prymitywne buce z dzikiego stepu. Jesteś naprawdę złośliwa. Posadziłabys Giertycha na koniu? Szkoda konia.... > Odpowiedz Link Zgłoś
toka95 Re: Cały świat potępił Giertychów 02.03.07, 17:09 bio.mum napisała: > Cały świat potępił Giertychów > Jest mi wstyd, że jestem Polką. Pierwszy raz od trzydziestu lat. Rozumiem, że w takim razie jesteś za nakazem aborcji i obowiązkową propagandą homoseksualną. Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 [...] 02.03.07, 17:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum jestes głupi 02.03.07, 17:14 toka95 napisał: > > Rozumiem, że w takim razie jesteś za nakazem aborcji i obowiązkową propagandą > homoseksualną. szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
ben.huur nie jestes calym swiatem ta sprawa nikogo 02.03.07, 17:11 nie obchodzi poza toba Odpowiedz Link Zgłoś
panstwo.zbojeckie Re: Cały świat potępił Giertychów 02.03.07, 17:14 Tak późno? Sprecyzuj pojęcie: cały świat, dobrze? Kobieta jako istota bardziej złożona odczuwa wstyd pięć razy w życiu, natomiast mężczyzna wstydzi się tylko dwa razy. Tak wiec kobieta odczuwa wstyd: - pierwszy raz jak robi to pierwszy raz, - drugi raz jak robi to pierwszy raz ze swoim mężem, - trzeci raz jak pierwszy raz zdradza swojego męża, - czwarty raz jak pierwszy raz bierze za to pieniądze, - piąty raz jak pierwszy raz musi za to płacić. lub gdy się wstydzi, to jest głupia, a gdy się nie wstydzi to jest bezwstydna. Mężczyzna istota prosta wstydzi się: - pierwszy raz jak nie może drugi raz i - drugi raz jak nie może pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemprezydentkom Jaki cały świat ? świat odwrotnie miłujących chyba 02.03.07, 17:16 Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Z tym całym światem to lekka przesada. 02.03.07, 17:50 Delikatnie mowiac. Kilku lewicowych manipulatorow od ksztaltowania postaw, ktorzy reaguja z reguly histerycznie, gdy ktos przedstawia odwaznie inne poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum odwazne poglądy? Hitlr też miał odwazne poglądy. 02.03.07, 19:03 adalberto3 napisał: > Delikatnie mowiac. Kilku lewicowych manipulatorow od ksztaltowania postaw, > ktorzy reaguja z reguly histerycznie, gdy ktos przedstawia odwaznie inne > poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: odwazne poglądy? Hitlr też miał odwazne poglą 02.03.07, 19:30 Ugrupowania konserwatywno-ludowe maja wazne zadanie zwalczania poprzez dyskusje poprawnopolitycznego nihilizmu. Dlatego wystapienie Giertycha jest bardzo wazne i mam nadzieje, ze na jego obrazaniu sie nie zakonczy. Chodzi o rzeczywista dyskusje ! Odpowiedz Link Zgłoś
crazzy_b Zwolennikom LPR do przemyślenia 02.03.07, 19:56 Fragment z programu Ligi Polskich Rodzin Liga Polskich Rodzin jest ugrupowaniem politycznym, nawiązującym do myśli przedwojennego obozu narodowo-demokratycznego i jego najwybitniejszego przedstawiciela, polskiego męża stanu, Romana Dmowskiego. Liga Polskich Rodzin jest ugrupowaniem politycznym, nawiązującym do myśli przedwojennego obozu narodowo-demokratycznego i jego najwybitniejszego przedstawiciela, polskiego męża stanu, Romana Dmowskiego. Żydówka zawsze pozostanie Żydówką, Żyd - Żydem. Mają skórę inną, zapach inny, sieją zepsucie wśród narodów - pisał Roman Dmowski. Ten zasłużony dla sprawy niepodległości Polski mąż stanu pisał i takie słowa w swoim "Dziedzictwie". Kazimierz Wybranowski to pseudonim literacki Romana Dmowskiego, Dmowski pochwala faszystowskie i nazistowskie ograniczanie wolności - "bo w języku masońskiego liberalizmu wolnością nazywa się nie tylko możność myślenia, wierzenia i życia tak, jak się każdemu podoba, ale i pełna swoboda dla wszelkiej kanalii promenowania publicznie swej zgnilizny, narzucania jej wszystkim, czy chcą, czy nie chcą na nią patrzeć...". Podobnie myślą ci, którzy ze wstrętem wyrażają się dzisiaj o "paradach pedałów". Czy naprawdę ma prawo Pan Giertych przemawiać na międzynarodowych forach w imieniu wszystkich Polaków ? W każdym razie napewno nie w moim i mojej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum zrób z tego oddzielny watek... 02.03.07, 20:07 crazzy_b napisał: inaczej nikt nie przeczyta a tym samym nie zaprotestuje:-) > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: jak ja moge skomenować taki bełkot? nt 02.03.07, 20:05 adalberto3 napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i Co za megalomania. Aż cały świat, to garstka 02.03.07, 20:01 europejskich lewaków + polskich wykształciuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Co za megalomania. Aż cały świat, to garstka 02.03.07, 22:12 .... Polskich wyksztalciuchow ? To pewnie tylko oni tak uwazaja. Bezkrytyczni zwolenicy poprawnosci politycznej - wkrotce bedzie to tylko rodzaj nawykowej nerwicy. Ta moda juz przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Bakterie na Marsie tez sa zaniepokojone ;) 02.03.07, 20:48 Warto tyle pisać?A co gorsza czytać wynurzenia różnych rozmaicie wabiących się wielbicieli smoka wawelskiego odbywających pogawędki z żyjącymi neandertalczykami? Odpuszczam sobie ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: warto dla tych, którzy nie piszą tylko czytają 02.03.07, 21:04 alistair-p napisał: warto pokazac, ze nie jesteśmy skazonymi ideologia faszystowską debilami, łykającymi farmazony przygłupa giertycha. Warto wyrazić swój sprzeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: Cały świat potępił Giertychów 02.03.07, 21:54 jeśli tak to w poniedziałek zdaj dowód i wynoś się będziesz mile widziana np w Niemczech jako niewykwalifikowana siła robocza Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: kukipl każe mi się wynosić z Polski!! 02.03.07, 21:57 kukipl napisała: >a jeśli się nie wyniosę wymordujecie całą moją rodzinę?? Powiedz prawdę, jesli taki macie zamiar to się wyniosę. serio. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum kukipl, mam się pakowac??????? 02.03.07, 21:58 bio.mum napisała: > kukipl napisała: > > >a jeśli się nie wyniosę wymordujecie całą moją rodzinę?? Powiedz prawdę, j > esli > taki macie zamiar to się wyniosę. serio. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: kukipl, mam się pakowac??... Nie ... 02.03.07, 22:17 .. przesadzaj. W Niemczech i tak nikt na Ciebie nie czeka. Polska jest na pewno bezpieczniejsza od wschodnich landow. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Cały świat potępił Giertychów 02.03.07, 22:23 na poczatek moglbym jej nawet azyl u siebie zapewnic; warunkowo oczywiscie kukipl napisała: > jeśli tak to w poniedziałek zdaj dowód i wynoś się będziesz mile widziana np w > Niemczech jako niewykwalifikowana siła robocza Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum idź stąd 02.03.07, 22:24 silesius.monachijski22 napisał: >wolalabym sobie strzelić w głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Coz w tym tekscie zlego? 02.03.07, 22:50 Drogie Koleżanki i Koledzy! Bardzo się cieszę, że mamy możliwość szczerego porozmawiania o przyszłości Europy i wartościach Europy. Jest to bez wątpienia temat bardzo istotny dla przetrwania Europy. Europa potrzebuje szczerej i uczciwej dyskusji o wartościach. Najpierw trzeba powiedzieć o prawach narodów Europy do własnej tożsamości i wolności. Dzisiaj ta wolność jest zagrożona przez próbę narzucenia poglądów niewielkich grup ideologicznych. Ma to szczególnie miejsce w edukacji. Widzimy dzisiaj, że cały szereg działań jest podejmowanych po to, aby doprowadzić do wychowania młodzieży w duchu permisywizmu i w przekonaniu, że nic od siebie nie trzeba wymagać. Czas to w Europie zmienić. Europa była silna wtedy, gdy opierała się na prawie naturalnym i gdy wychowanie młodych pokoleń opierało się na tym prawie. Dowiedziałem się ostatnio, że dzieci (jedenastoletni) chłopcy będą uczestniczyć na jednej z parad homoseksualnych i że władze jednego z europejskich miast wydały zgodę na taką propagandę. Wiem, że w niektórych krajach temat poruszany przeze mnie jest tematem tabu. Na szczęście w mojej Ojczyźnie potrafimy mówić o tym szczerze. Propaganda homoseksualizmu dociera do coraz młodszych dzieci. W niektórych krajach zabrania się dzieciom nawet w szpitalach mówić, czy czytać o mamie i tacie, albowiem może to rzekomo naruszać prawa mniejszości. Otrząśnijmy się z tej nieroztropnej poprawności politycznej. Jeżeli nie będziemy ze wszystkich sił wzmacniać rodziny to jako kontynent nie ma dla nas przyszłości. Będziemy kontynentem zasiedlonym przez dbających o rodzinę przedstawicieli świata islamu. Nie możemy również w nauczaniu młodzieży propagować za normalne związki pomiędzy osobami tej samej płci, gdy obiektywnie są one odchyleniami od prawa naturalnego. Nie chodzi tutaj o dyskryminowanie kogokolwiek. Wręcz przeciwnie! Prawda nikogo nie dyskryminuje, a każdy człowiek bez względu na swoje słabości jest godny szacunku, ochrony i zrozumienia. Każdy człowiek również ten jeszcze nienarodzony wymaga opieki. Brak prawdy o tragedii milionów Europejczyków zabijanych co roku w ramach aborcji jest jedną z ponurych rzeczywistości naszych czasów. To przestępstwo legalizowane przez wiele parlamentów jest nową formą barbarzyństwa. Naród, który zabija swoje dzieci jest narodem bez przyszłości. Kontynent, który zabija swoje dzieci będzie zasiedlony przez tych, którzy ich nie zabijają. Młodzieży bez prawdziwego przesłania się nie wychowa. Dlatego jeżeli myślimy o jakimś wspólnym programie nauczania młodzieży to zacznijmy od dyskusji o sprawach podstawowych. I mówmy szczerze, bez nowomowy. Europa potrzebuje zmian. Trzeba niezwłocznie zakazać aborcji. Życie ludzkie jest największą wartością na Ziemi. Trzeba ograniczyć propagandę homoseksualną, aby dzieci nie miały niewłaściwego spojrzenia na rodzinę. Musimy wzmocnić rodzinę i wrócić do wartości tradycyjnych dla Europy – wartości życia ludzkiego, rodziny i prawa naturalnego. Musimy zagwarantować w odrębnym dokumencie prawa i wolności narodów Europy. Potrzebna jest dzisiaj Wielka Karta Praw Narodów Europy, która zagwarantuje wolność i tożsamość w myśl wartości, o których wcześniej wspomniałem. Gdy przedyskutujemy i przyjmiemy wspólne wartości wówczas można dopiero mówić o dalszych krokach takich jak Konstytucja Europejska. Za: men.gov.pl Drogie Koleżanki i Koledzy! Bardzo się cieszę, że mamy możliwość szczerego porozmawiania o przyszłości Europy i wartościach Europy. Jest to bez wątpienia temat bardzo istotny dla przetrwania Europy. Europa potrzebuje szczerej i uczciwej dyskusji o wartościach. Najpierw trzeba powiedzieć o prawach narodów Europy do własnej tożsamości i wolności. Dzisiaj ta wolność jest zagrożona przez próbę narzucenia poglądów niewielkich grup ideologicznych. Ma to szczególnie miejsce w edukacji. Widzimy dzisiaj, że cały szereg działań jest podejmowanych po to, aby doprowadzić do wychowania młodzieży w duchu permisywizmu i w przekonaniu, że nic od siebie nie trzeba wymagać. Czas to w Europie zmienić. Europa była silna wtedy, gdy opierała się na prawie naturalnym i gdy wychowanie młodych pokoleń opierało się na tym prawie. Dowiedziałem się ostatnio, że dzieci (jedenastoletni) chłopcy będą uczestniczyć na jednej z parad homoseksualnych i że władze jednego z europejskich miast wydały zgodę na taką propagandę. Wiem, że w niektórych krajach temat poruszany przeze mnie jest tematem tabu. Na szczęście w mojej Ojczyźnie potrafimy mówić o tym szczerze. Propaganda homoseksualizmu dociera do coraz młodszych dzieci. W niektórych krajach zabrania się dzieciom nawet w szpitalach mówić, czy czytać o mamie i tacie, albowiem może to rzekomo naruszać prawa mniejszości. Otrząśnijmy się z tej nieroztropnej poprawności politycznej. Jeżeli nie będziemy ze wszystkich sił wzmacniać rodziny to jako kontynent nie ma dla nas przyszłości. Będziemy kontynentem zasiedlonym przez dbających o rodzinę przedstawicieli świata islamu. Nie możemy również w nauczaniu młodzieży propagować za normalne związki pomiędzy osobami tej samej płci, gdy obiektywnie są one odchyleniami od prawa naturalnego. Nie chodzi tutaj o dyskryminowanie kogokolwiek. Wręcz przeciwnie! Prawda nikogo nie dyskryminuje, a każdy człowiek bez względu na swoje słabości jest godny szacunku, ochrony i zrozumienia. Każdy człowiek również ten jeszcze nienarodzony wymaga opieki. Brak prawdy o tragedii milionów Europejczyków zabijanych co roku w ramach aborcji jest jedną z ponurych rzeczywistości naszych czasów. To przestępstwo legalizowane przez wiele parlamentów jest nową formą barbarzyństwa. Naród, który zabija swoje dzieci jest narodem bez przyszłości. Kontynent, który zabija swoje dzieci będzie zasiedlony przez tych, którzy ich nie zabijają. Młodzieży bez prawdziwego przesłania się nie wychowa. Dlatego jeżeli myślimy o jakimś wspólnym programie nauczania młodzieży to zacznijmy od dyskusji o sprawach podstawowych. I mówmy szczerze, bez nowomowy. Europa potrzebuje zmian. Trzeba niezwłocznie zakazać aborcji. Życie ludzkie jest największą wartością na Ziemi. Trzeba ograniczyć propagandę homoseksualną, aby dzieci nie miały niewłaściwego spojrzenia na rodzinę. Musimy wzmocnić rodzinę i wrócić do wartości tradycyjnych dla Europy – wartości życia ludzkiego, rodziny i prawa naturalnego. Musimy zagwarantować w odrębnym dokumencie prawa i wolności narodów Europy. Potrzebna jest dzisiaj Wielka Karta Praw Narodów Europy, która zagwarantuje wolność i tożsamość w myśl wartości, o których wcześniej wspomniałem. Gdy przedyskutujemy i przyjmiemy wspólne wartości wówczas można dopiero mówić o dalszych krokach takich jak Konstytucja Europejska. Za: men.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Coz w tym tekscie zlego? Chwala Giertychowi, 02.03.07, 23:02 ..ze to powiedzial. Oczywiscie bardzo oddalona od pogladow poprawnopolitycznych maniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 czemu nie lubisz romka?? ja go tam lubie 03.03.07, 13:32 mial odwage tym dupkom z UE powiedziec wprost jakie bledy lewactwo popelanialo to przez lewakow i komuchow, w europie jest jak jest, a jest coraz gorzej tylko zwalczanie propagowania teczowej hordy(a nie przesladowanie tych ludzi, ciepiacych na te dolegliwosc) moze cos jeszcze uratowac, no bo przeciez oni juz dzieci na te bezecenstwa sciagaja!! jeszcze 5 lat, i bedziemy mieli legalna pedofilie i inne horrory!! wiwat roman!! ze odwaznie powiedzial, to co wielu mysli, ale boi sie mowic, bo lewactwo ich zakrzyczalo!! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: bo lubie tylko ciebie 03.03.07, 13:36 gekon1979 napisał: >i nie ma miejsca w mym sercu na sympatie dla nikogo innego. Zarezerwowales sobie caly przedzial dla nacjonalistów;P Nikt nie jest tak śmiały jak ślepy Koń. greckie Odpowiedz Link Zgłoś
pawka.morozow a Francuzom i Austriakom i Niemcom nie wstyd 03.03.07, 13:37 że mają Le Pena, Haidera czy Hitlera. Po prostu są sobą i wiedzą że w wolnym kraju jest miejsce i na takie wypowiedzi. Tym bardziej że Gierych nie wzywał ani do mordów ani do złodziejstwa. :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Cały świat potępił Giertychów 03.03.07, 13:56 W wypowiedzi RG nie było nic nowego ani zaskakującego. Jedynie można mieć zastrzeżenia że ta kwestia nie do końca leży w zakresie jego kompetencji jako ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Nie było nic zaskakującego? 03.03.07, 14:01 humbak napisał: > W wypowiedzi RG nie było nic nowego ani zaskakującego. Jedynie można mieć > zastrzeżenia że ta kwestia nie do końca leży w zakresie jego kompetencji jako > ministra. Owszem, tylko dupek, który dostał 4% głosów moze powiedziec, ze wybrał go naród w demokratycznych wyborach, i tym samym Polacy jako Naród go popierają Fakt, nie zaskoczył mnie, zawsze wiedziaąłm, ze jest zwykłym dupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Nie było nic zaskakującego? 03.03.07, 14:12 Miałem na myśli te wypowiedzi odnośne homoseksualizmu i aborcji. A to... no cóż, jego partię poparło chyba coś ponad 10 (nie pamiętam), ale faktycznie obecność w rządzie faktycznie nieco większą wagę jego słowom daje. Z tą większością faktycznie nieco go poniosło chiba. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Maniakalnym zwolennikom poprawnosci ..... 03.03.07, 14:14 .. politycznej opadly zuchwy ! Tylko premier sie nie popisal. Sam pewnie by chcial cos podobnego wyglosic, tylko odwagi brak na forum miedzynarodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Maniakalnym zwolennikom poprawnosci ..... 03.03.07, 14:16 Pragnę jedynie zauważyć że wklejanie w kilku miejscach tej samej wypowiedzi to spamowanie jest:P Odpowiedz Link Zgłoś