Gość: urzędas Re: Półrocze rządów Lecha Kaczyńskiego IP: 62.233.202.* 18.05.03, 14:55 Kaczyński rozp...to miasto!A miało być tak pięknie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DA SILVA KOMPROMITACJA Lecha Kaczyńskiego!SPADAJ DZIADU IP: *.chello.pl 18.05.03, 15:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Byłoby inaczej gdyby rzadził Olechowski IP: 195.94.201.* 18.05.03, 15:17 Głosowałem na kaczynskiego - bardzo tego żałuję... żałuję, że nie głosowałem na Olechowskiego - wydaje mi sie, ze facet mógłby popchnąć to miasto do rozwoju. A teraz jest nędza płacz i zgrzytanie zębów - sami sobie wybraliśmy Kaczyńskiego - niech to cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Półrocze rządów Lecha Kaczyńskiego ! SUKCES !!!! 18.05.03, 15:48 Brawo Panie Prezydencie Kaczyński ! Wdzięczni Warszawiacy będą Pana błogosławić jeszcze długo; bardzo długo !!! Najważniejszy jest ETOS ! I on zwyciężył w Pańskich poczynaniach. Dziękuję i proszę o jeszcze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Szmaciak To co powiedzieli SLD-UPni radni.. IP: 195.205.230.* 18.05.03, 16:01 ..jest dla gazety święte. Michnik uczył sie rzemiosła od samego Urbana. Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Towarzysz Szmaciak IP: 195.205.230.* z LPR ! 18.05.03, 16:25 Tow. Szmaciak jak coś napisze to tylko podziwać tow. Szmaciaka i tow. Giertycha Romana (to Romek pisze teksty dla Szmaciaka !) LPR walczy !, LPR czuwa ! LPR nową Polskę wykuwa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lakiluk Byłoby inaczej gdyby rzadził Olechowski IP: *.acn.waw.pl 18.05.03, 16:30 Ano... Wybraliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szklo Re: Półrocze rządów Lecha Kaczyńskiego IP: *.hsj.com.pl 18.05.03, 16:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Półrocze rządów Lecha Kaczyńskiego IP: *.acn.waw.pl 18.05.03, 16:59 TO JEST JAKAS PARANOJA !!! to jest jezyk "trybuny" i "nie" !!! praktycznie zero dowodow, a wszystko, dla przecietnego czytelnika, zgrabnie uszyte w logiczna i "wlasciwa" calosc... czyzby notowania pis byly juz tak wysokie, ze trzeba zaczac je "obnizac" ??? czyzby za duze zagrozenia dla "towarzystwa" na gorze ??? przypomina mi sie poczatek lat dziewiedziesiatych, gdy praktycznie wszystkie srodowiska (w szczegolnosci michnika + post prl-owskie) histerycznie niszczyly kaczynskich.. PANOWIE - PROSZE O "KWITY" NA KACZYNSKIEGO !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: URZEDAS Re: Półrocze rządów Lecha Kaczyńskiego IP: 62.233.202.* 18.05.03, 21:33 Gość portalu: p napisał(a): > TO JEST JAKAS PARANOJA !!! to jest jezyk "trybuny" i "nie" !!! > praktycznie zero dowodow, a wszystko, dla przecietnego > czytelnika, zgrabnie uszyte w logiczna i "wlasciwa" calosc... > czyzby notowania pis byly juz tak wysokie, ze trzeba zaczac > je "obnizac" ??? czyzby za duze zagrozenia dla "towarzystwa" na > gorze ??? przypomina mi sie poczatek lat dziewiedziesiatych, > gdy praktycznie wszystkie srodowiska (w szczegolnosci michnika > + post prl-owskie) histerycznie niszczyly kaczynskich.. > PANOWIE - PROSZE O "KWITY" NA KACZYNSKIEGO !!!!!!! Bóg Cię opuścił-ludzie dopiero z opóźnieniem przekonają się jaki jest burdel w działaniach Urzędów-nie jestem z towarzystwa ale skończy się wielką kompromitacją i klapą jak AWS... Gwoli wyjaśnienia mnie też Bóg opuścił bo oddałem głos na Kaczora i jeszcze innych naówiłem na to... TO JEST KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szklo Re: Półrocze rządów Lecha Kaczyńskiego IP: *.hsj.com.pl 18.05.03, 17:06 czytajac ten artykul miałem nadzieję że dowiem się czegoś konkretnego o prezydencie i jego ekipie. Artykuł się skończyl dalej nic niewiem.Zastanawiam sie co zlego im zrobil ze takie bzdety wypisuje pp. Szpala i Fusiecki.Jeżeli miala to byc rzetelna analiza połrocza rządów to współczuję redaktorowi naczelnemu takich błyskotliwych dziennikarzy.To że pracuje w urzędzie teścia szwagra zięć -co to za sensacja.Zaznaczam, że nie jestem z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unitka Re: Finał nastąpi niebawem,albowiem Afera Telegrafu IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.05.03, 17:28 oraz ułaskawienie Słowika za łapówkę znajdą swój epilog przed prokuratorem a następnie w Sądzie.Tak zakończy sie kolejna Afero- kariera polityka z PC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catharsis Trzeba uszanować wybór Warszawiaków IP: *.rzul.mine.nu / 192.168.0.* 18.05.03, 18:27 Droga Gazeto! Proszę dla zdrowej równowagi o dokonanie bilansu 1,5 rocznych rządów SLD w całym kraju. Bilans zysków i 'prywatyzacyjną' odwagę jej działaczy, której brak zarzucasz Kaczyńskiemu. Przypominam, ze mienisz się być demokratycznym głosem w naszym państwie. A Kaczyński-szeryf to efekt wyboru większości Warszawiaków, którzy najwyżej cenią sobie widocznie uczciwość. Proszę nie przesadzać z tym podlizywaniem się Millerowi bo to aż kłuje w oczy. Stan naszego państwa - czyli nawrót PZPR-owskich formuł sprawowania rządów zawdzięczamy także i Wam. I Waszym miłosiernym postulatom "przebaczania". Od czegoś sprzątanie trzeba zacząć. Najlepiej od początku - a nie od końca tak jak postuluje Michnik. Jego utopijny model 'raju na ziemi' gdzie wszyscy będą znać swoje miejsce wraz z kolejnymi rządami SLD wystarczająco się skompromitował by go dalej lansować. Po prostu trzeba postawić na ludzi, którzy są spoza pezetpeerowskiej nomenklatury. W przeciwnym razie pozostanie nam biadolenie o korupcji i upartyjnieniu mediów w zaciszu swoich domostw. Aż strach pomyśleć co byłoby dalej. Powrót do przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GABICASEY FAN Re: Półrocze rządów Lecha Kaczyńskiego IP: *.client.attbi.com 18.05.03, 18:23 PANIE MICHNIK,ZA DUZO CZASU SPEDZASZ PAN W DOMU URBANA.JEST TO ZALOSNA PROBA POWROTU DO LASK.Jestes czlowieku zalosny.Chcesz byc znowu partnerem po zakapowaniu Rywina?Pierwsze opinie po rozpetaniu Rywingate byly takie,ze zostaniesz persona non grata w "towarzystwie"na salonach Warszawy.Mam nadzieje,ze dobiora sie takze do ciebie(przez pol roku ukrywales dowody o przestepstwie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Szmaciak Mieszkańcy Warszawy sa nieodpowiedzialni. IP: 195.205.230.* 18.05.03, 21:53 Mogli wybrać prezydenckiego psychiatrę, bądż innego SLD-UPka. Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Towarzyszu Szmaciak IP: 195.205.230.* z LPR ! 18.05.03, 22:17 Cieszy nas to, że pielęgnujecie w swojej LPR idee KPZR !!! Precz z UE ! Odpowiedz Link Zgłoś