haen1950 10.05.07, 19:39 wokół afery trybunalskiej. Czy Kaczory rzeczywiście dążą do Endlosung z trybunałem? Kto jak sądzi? I kto będzie do reanimacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Re: Dead or alive 10.05.07, 19:46 Mówisz? Mają w zapasie tyle, żeby zdekompletować TK? Załatwią ich wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: zrobiliby to dziś, nie oparliby się ;) /n 10.05.07, 19:52 Mogli puścić przynętę, a rybka połknęła haczyk. Teraz trzeba ją do podbieraka. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: zrobiliby to dziś, nie oparliby się ;) /n 10.05.07, 19:57 haen1950 napisał: > Mogli puścić przynętę, a rybka połknęła haczyk. Teraz trzeba ją do podbieraka. Przejechali się na Jamrozie! Ktoś zrobił z Mularczyka gó... _ Przecież to jest przepiękny argument na dennośc tej ustawy. Człowiek ma starcić satnowisko bo odmówił współpracy z SB!. Przecież gdyby Mularczyk wiedział jaka jest zawartośc tej teczki, to by sie chyba nie wygłupiał. Zaczynam podejrzewać że w IPN jest V kolumna antykacza. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Life or Death? Tak to zaczyna wyglądać 10.05.07, 19:52 haen1950 napisał: > wokół afery trybunalskiej. Czy Kaczory rzeczywiście dążą do Endlosung z > trybunałem? Kto jak sądzi? Jak zwykle - próbuja a nuż sie uda, a jak nie to nie ma sprawy, a rzucenie kilku teczek jeszcze nikomu " czyli PiSowi" nie zaszkodziło. Ale być może niektre z tych baranów w typie Żakowskiego i przepraszam z góry - Ewy Milewicz przestana terkotać jak katarynki, "e co prawda Kaczyńscy brzydko się bawią", ale demokracja w Polsce nie jest zagrożona". Panie Ewo, panie Żakowski, panie Najsztub - demokracja w Polsce j e s t z a g r o z o n a! Nawet Korwin-Mikke po aresztowaniu chirurga G. powiedział: w Polsce, człowiek jest uważany za niewinnego, dopóki sąd nie udowodni mu winny. Wczoraj widzieliśmy w telewizji jak w Polsce traktuje się niewinnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Life or Death? Tak to zaczyna wyglądać 10.05.07, 19:59 Pasowało by jakieś przesilenie, bo kaczory już tak Polskę zasrały swoim politycznym gów.nem, że praktycznie wszyscy czekają, co z tego wyniknie. Marzy mi się jakiś zamach stanu, jakaś fizyczna rozprawa z trybunałem lub sejmem, pałowanie tych demokratycznych głupków. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a W sprawie lustracji i dekomunizacji litości nie 10.05.07, 20:01 było z tamtej strony przez 16 lat, z naszej też nie będzie pardonu. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Gdzie ta dekomunizacja? Nie mogę się doczekać. 10.05.07, 20:02 Towarzysze Jasiński, Kryże, Lepper out! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: W sprawie lustracji i dekomunizacji litości n 10.05.07, 20:03 .o.r.t.e.a napisał: > było z tamtej strony przez 16 lat, z naszej też nie będzie pardonu. no mercy Odpowiedz Link Zgłoś