Dodaj do ulubionych

Kazimierz Kutz

19.05.07, 22:04
Czy ten człowiek nie widzi się ,zieje nienawiścią .Jest reżyserem ale wielu
mamy reżyserów i nie może nic ich uprawniać do takiego zachowania .Panie Kutz
wstydził by się Pan .Proszę niech pan obejrzy nagranie z audycji w ktorych
występuje ,może to coś da Panu .
Obserwuj wątek
    • tomek_bg Nienawiścią to zieje Wierzejski, a Kutz w sposób 19.05.07, 22:06
      kulturalny, rzekłbym europejski pokazuje nam prawdziwe oblicze Wierzejskiego.
      • marek.zegarek Re: Nienawiścią to zieje Wierzejski, a Kutz w spo 19.05.07, 22:08
        tomek_bg napisał:

> kulturalny, rzekłbym europejski pokazuje nam prawdziwe oblicze Wierzejskiego.

Chyba oglądałeś jakaś inną audycję.
        • taziuta Re: Nienawiścią to zieje Wierzejski, a Kutz w spo 19.05.07, 22:11
          marek.zegarek napisał:

> Chyba oglądałeś jakaś inną audycję.

Każdy ogląda przez okulary z filtrem swoich poglądów...
        • tomek_bg Nie, ten sam. Nie odniosłeś podobnego wrażenia 19.05.07, 22:36
          jak ja ? Przykro mi :)
      • 1normalnyczlowiek Kulturalny i europejski jak Hołdys i W. Kuczyński 19.05.07, 22:32
        tomek_bg napisał:
        > kulturalny, rzekłbym europejski

---> Pominę resztę szczających (określenie zapożyczone od Hołdysa) "autorytetów"
    • socjalliberal A ja chciałbym być na jego miejscu 19.05.07, 22:07
      i wypowiedzieć w mordę tego ..... te same słowa.
      • camille_pissarro Re: A ja chciałbym być na jego miejscu 19.05.07, 22:13
        pomarzyć sobie, każdy może ;)))
    • belkot_belkot_belkot Wierzejski to cham bez kultury i honoru 19.05.07, 22:09
      Pooglądaj sobie jego nagrania.
      Należało mu się niestety.
      • taziuta Re: Wierzejski to cham bez kultury i honoru 19.05.07, 22:12
        belkot_belkot_belkot napisał:

> Pooglądaj sobie jego nagrania.
        > Należało mu się niestety.

Wierzejski to takie dno, że nie zasługuje na tyle postów, ile mu poświęcamy...
        • off_nick Taziuta merytoryczny n/t 19.05.07, 22:15
          to samo można powiedzieć o Tobie.
          • belkot_belkot_belkot Re: Taziuta merytoryczny n/t 19.05.07, 22:17
            Naprawdę chcesz dyskutować o tym czy Wierzejski jest klasycznym chamem bez
            cienia kindrsztuby?!?!?!?!?!?!
            To jest bezdyskusyjny pewnik!! Jakie tu można mieć wątpliwości?!?!?!?!?!
          • taziuta Re: Taziuta merytoryczny n/t 19.05.07, 22:17
            off_nick napisała:

> to samo można powiedzieć o Tobie.

Tyle, że ja się nie pcham na afisz! :-)
            • off_nick Tyle, że ja się nie pcham na afisz! :-) 19.05.07, 22:25
              i nie powinieneś.
              z taką aktywnością w sprawach przegranych.

taziuta >
              • taziuta Re: Tyle, że ja się nie pcham na afisz! :-) 19.05.07, 22:35
                off_nick napisała:

> i nie powinieneś.
                > z taką aktywnością w sprawach przegranych.

Pogłoski o śmierci niektórych "przegranych" spraw są zdecydowanie przedwczesne!
                :-)
    • frank_drebin Im starszy tym z nim gorzej. Kliniczny przypadek 19.05.07, 22:14
      jak swego czasu sp. Malachowski.
      • taziuta Re: Im starszy tym z nim gorzej. Kliniczny przypa 19.05.07, 22:16
        frank_drebin napisał:

> jak swego czasu sp. Malachowski.

Tylko społeczeństwo swołoczy nie szanuje swoich starszych...
        • frank_drebin Sama siwa glowa nie zapewnia szacunku. Tym 19.05.07, 22:18
          bardziej jak w przypadku sp. Malachowskiego, ktory czernil sobie brewki ;)
          taziuta napisał:

> frank_drebin napisał:
          >
          > > jak swego czasu sp. Malachowski.
          >
          > Tylko społeczeństwo swołoczy nie szanuje swoich starszych...
          >
          • taziuta Fakt! Wystarczy popatrzeć na siwy łeb Lecha K. :-) 19.05.07, 22:21
            frank_drebin napisał:
            Re: Sama siwa glowa nie zapewnia szacunku. Tym

Coś w tym jest, wystarczy popatrzeć na siwe włosy Lecha Kaczyńskiego! :-)
            • frank_drebin Re: Fakt! Wystarczy popatrzeć na siwy łeb Lecha K 19.05.07, 22:22
              No widzisz swoloczo ;)
              "Tylko społeczeństwo swołoczy nie szanuje swoich starszych..."
              • taziuta Re: Fakt! Wystarczy popatrzeć na siwy łeb Lecha K 19.05.07, 22:26
                frank_drebin napisał:

> No widzisz swoloczo ;)
                > "Tylko społeczeństwo swołoczy nie szanuje swoich starszych..."

Zgodziłem się z tobą doopku, że nie każde siwe włosy zasługują na szacunek.
                Widzę, że niebezpiecznie się z tobą niezgadzać, a jeszcze gorzej zgadzać! :-)
                • frank_drebin Re: Fakt! Wystarczy popatrzeć na siwy łeb Lecha K 19.05.07, 22:30
                  No chwile ty postawiles teze ze siwe wlosy nalezy szanowac bezwarunkowo a zaraz
                  potem sie z nia nie zgodziles ;)
                  taziuta napisał:
                  > > "Tylko społeczeństwo swołoczy nie szanuje swoich starszych..."

Teraz to ja zaczynam sie bac bo w sumie na jaka teze mam odpowiadac ? ;)
                  Kurcze i czlowieku mozesz bez personalizmow. Swolocz zacytowalem z ciebie ;)

>
                  > Zgodziłem się z tobą doopku, że nie każde siwe włosy zasługują na szacunek.
                  > Widzę, że niebezpiecznie się z tobą niezgadzać, a jeszcze gorzej zgadzać! :-)
                  >
                  • taziuta Re: Fakt! Wystarczy popatrzeć na siwy łeb Lecha K 19.05.07, 22:37
                    frank_drebin napisał:

> Kurcze i czlowieku mozesz bez personalizmow. Swolocz zacytowalem z ciebie ;)

Miałem na myśli kaczystów i ich sympatyków...
                    Jeśli wziąłeś to do siebie, to przez grzeczność nie będę się z toba spierał! :-)
                    • frank_drebin Re: Fakt! Wystarczy popatrzeć na siwy łeb Lecha K 19.05.07, 22:38
                      Nie no egzegeze mam jeszcze robic co autor mial na mysli ;)
                      taziuta napisał:
                      >
                      > Miałem na myśli kaczystów i ich sympatyków...
                      > Jeśli wziąłeś to do siebie, to przez grzeczność nie będę się z toba
                      spierał! :-
                      > )
                      >
                      • taziuta Re: Fakt! Wystarczy popatrzeć na siwy łeb Lecha K 19.05.07, 22:49
                        frank_drebin napisał:

> Nie no egzegeze mam jeszcze robic co autor mial na mysli ;)

Jeśli nie jesteś sympatykiem kaczek, to nie musisz...
                        A jeśli jesteś, to przez grzeczność "nie napiszę, że pies cię je.bał, bo to
                        mezalians byłby dla psa", tylko grzecznie życzę ci dobrej nocy! :-)))
                        • frank_drebin Re: Fakt! Wystarczy popatrzeć na siwy łeb Lecha K 19.05.07, 22:52
                          No wiesz na noc az takie "pieszczoty" ;)
                          taziuta napisał:

> frank_drebin napisał:
                          >
                          > > Nie no egzegeze mam jeszcze robic co autor mial na mysli ;)
                          >
                          > Jeśli nie jesteś sympatykiem kaczek, to nie musisz...
                          > A jeśli jesteś, to przez grzeczność "nie napiszę, że pies cię je.bał, bo to
                          > mezalians byłby dla psa", tylko grzecznie życzę ci dobrej nocy! :-)))
                          >
                          • taziuta Re: Fakt! Wystarczy popatrzeć na siwy łeb Lecha K 19.05.07, 22:55
                            frank_drebin napisał:

> No wiesz na noc az takie "pieszczoty" ;)

Hehe, wybór należy do ciebie...
                            • frank_drebin Re: Fakt! Wystarczy popatrzeć na siwy łeb Lecha K 19.05.07, 22:59
                              Nie skorzystam nie jestem az tak tolerancyjny i otwarty na nowe doznania ;)
                              Jednym slowem straszy wstecznik ze mnie ;)
                              taziuta napisał:

> frank_drebin napisał:
                              >
                              > > No wiesz na noc az takie "pieszczoty" ;)
                              >
                              > Hehe, wybór należy do ciebie...
                              >
            • kiko45 co się porobiło Kutzowi??? 19.05.07, 22:23
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=62746324&a=62747729
              • belkot_belkot_belkot Re: co się porobiło Kutzowi??? 19.05.07, 22:24
                Za dużo zdrowego rozsądku jak dla ciebie? :]
                • taziuta Re: co się porobiło Kutzowi??? 19.05.07, 22:28
                  belkot_belkot_belkot napisał:

> Za dużo zdrowego rozsądku jak dla ciebie? :]

Zgadza się, chyba trzeba jej darować, bo to nie jej wina.
                  To dobry Bóg ją taką stworzył... :-)
            • hrabia.m.c Re: Fakt! Wystarczy popatrzeć na siwy łeb Lecha K 19.05.07, 22:26
              taziuta napisał:

> frank_drebin napisał:
              > Re: Sama siwa glowa nie zapewnia szacunku. Tym
              >
              > Coś w tym jest, wystarczy popatrzeć na siwe włosy Lecha Kaczyńskiego! :-)
              >
              >
              moze jak sie ufarbuje na pomarańczowo ,to zdobędzie szacunek jak Michaś:))))
              • taziuta Re: Fakt! Wystarczy popatrzeć na siwy łeb Lecha K 19.05.07, 22:41
                hrabia.m.c napisał:

> taziuta napisał:
                >
                > > frank_drebin napisał:
                > > Re: Sama siwa glowa nie zapewnia szacunku. Tym
                > >
                > > Coś w tym jest, wystarczy popatrzeć na siwe włosy Lecha Kaczyńskiego! :-)
                > >
                > moze jak sie ufarbuje na pomarańczowo ,to zdobędzie szacunek jak Michaś:))))

Temu typu nic nie pomoże, nawet brat wódz...
        • 1normalnyczlowiek To należy szanować "swoje starsze swołocze"? 19.05.07, 22:34
          taziuta napisał:
          > Tylko społeczeństwo swołoczy nie szanuje swoich starszych...
          >
          • hrabia.m.c Re: To należy szanować "swoje starsze swołocze"? 19.05.07, 22:37
            a już myślałem ,że o Gwiaździe tylko ja tak myślę:)))
            • 1normalnyczlowiek A ja myslałem o filarach naszego prawa 19.05.07, 22:44
              hrabia.m.c napisał:
              > a już myślałem ,że o Gwiaździe tylko ja tak myślę:)))

---> ... i o komuchach, którzy dopiero jak się dość nakradli przez 16 lat, to
              przypomnieli sobie o demokracji, godności, szacunku ...
              • hrabia.m.c Re: A ja myslałem o filarach naszego prawa 19.05.07, 22:48
                1normalnyczlowiek napisał:

> hrabia.m.c napisał:
                > > a już myślałem ,że o Gwiaździe tylko ja tak myślę:)))
                >
                > ---> ... i o komuchach, którzy dopiero jak się dość nakradli przez 16 lat,
                > to
                > przypomnieli sobie o demokracji, godności, szacunku ...

Myślisz ,że przed złodziejstwem zabezpiecza konto mamuśki?
                • 1normalnyczlowiek Rzeczywiście,JK to straszny aferzysta w porównaniu 19.05.07, 22:59
                  hrabia.m.c napisał:
                  > Myślisz ,że przed złodziejstwem zabezpiecza konto mamuśki
                  ---> ... z Kwachem, Voglem, Dochnalem, Mazurem,.....
      • obcy464 Re: Im starszy tym z nim gorzej. Kliniczny przypa 19.05.07, 22:23
        Takimi felietonami karmi nas co piątek w katowickim dodatku GW ,bo tylko tam
        drukują te jego ziejące nienawiścią wypociny .
        miasta.gazeta.pl/katowice/1,35068,4142019.html
        • frank_drebin Coz urwaly mu sie zlote fuchy jak za czasow Gierka 19.05.07, 22:27
          kiedy mu masowki propagandowe rezyserowal w Spodku to chlopina sie nerwowy
          zrobil ;)
          obcy464 napisała:

> Takimi felietonami karmi nas co piątek w katowickim dodatku GW ,bo tylko tam
          > drukują te jego ziejące nienawiścią wypociny .
          > miasta.gazeta.pl/katowice/1,35068,4142019.html
        • off_nick żałosny 19.05.07, 22:31
          członek Socjaldemokracji Q..stwa Polskiego i Sitwy.
          tak jak Wajda,komediant Olbrychski i cała ta menażeria z UW broniąca
          demokracji,której nic i nikt nie zagraża.

obcy464 >
        • 1normalnyczlowiek Stępień urodził się chyba po 1978 roku... :))) 20.05.07, 00:20
          obcy464 napisała:
          > Takimi felietonami karmi nas co piątek w katowickim dodatku GW ,bo tylko tam
          > drukują te jego ziejące nienawiścią wypociny .

---> Stępień powiedział: "W krajach cywilizowanych archiwa zamykano na wiele
          lat. A Śpiewak: "Nie każdy będzie mógł sobie hulać po archiwach i
          wykorzystywać ..."

---> Stępień chyba był za młody na początku lat 90-tych, by się bawić w Rejtana
          wtedy kiedy po archiwach buszował A. Michnik w towarzystwie esbeka(-ów?).
    • silesius.monachijski001 Kutz byl pupilem Zientka i Gierka za komuny 19.05.07, 22:28
      taki z niego "obronca wolnosci" jak z koziej d... reisentasza (torba podrozna);
      on tylko obraz nas Slazakow; w Warszawie kompletnie zdurnial

obcy464 napisała:

> Czy ten człowiek nie widzi się ,zieje nienawiścią .Jest reżyserem ale wielu
      > mamy reżyserów i nie może nic ich uprawniać do takiego zachowania .Panie Kutz
      > wstydził by się Pan .Proszę niech pan obejrzy nagranie z audycji w ktorych
      > występuje ,może to coś da Panu .
      • taziuta Re: Kutz byl pupilem Zientka i Gierka za komuny 19.05.07, 22:42
        silesius.monachijski001 napisał:

> taki z niego "obronca wolnosci" jak z koziej d... reisentasza (torba
        > podrozna); on tylko obraz nas Slazakow; w Warszawie kompletnie zdurnial

Sil, a z Ciebie taki Ślązak, jak z koziej d... trąba!
        Prawdziwe Ślązoki siedzą na Śląsku, a nie w Monachium! :-)
        • 1normalnyczlowiek Prawdziwe Ślązoki,jak Kutz,Śląsk oddaliby Niemcom 19.05.07, 22:46
          taziuta napisał:
          > Prawdziwe Ślązoki siedzą na Śląsku, a nie w Monachium! :-)
          >
          • taziuta Re: Prawdziwe Ślązoki,jak Kutz,Śląsk oddaliby Nie 19.05.07, 22:50
            1normalnyczlowiek napisał:

To co napisałeś, to jest kalumnia i podłość małego chu.jka...
            • 1normalnyczlowiek Tak własnie można powiedzieć o Kutzu 20.05.07, 01:06
              taziuta napisał:
              > To co napisałeś, to jest kalumnia i podłość małego chu.jka...

---> Z jego ostatnich wypowiedzi jednoznacznie pobrzmiewała tęsknota za powrotem
              Śląska do Niemiec. To, że jego w tym popierasz nie dodaje ci splendoru.
        • silesius.monachijski001 Lepi w Muenchenie, Herr Taziuta, azeli w 19.05.07, 22:52
          we Warszawie, jak tyn chachar Kutz; jak to u nos na Slonsku padaja: "Lepszo
          kapusta z pola niz leb lod gorola"
          .
          A Kutz to tyz taki "lautoryte" jest, jak te, co mu placa;
          .
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33&w=62706484&a=62747681
          taziuta napisał:

> silesius.monachijski001 napisał:
          >
          > > taki z niego "obronca wolnosci" jak z koziej d... reisentasza (torba
          > > podrozna); on tylko obraz nas Slazakow; w Warszawie kompletnie zdurnial
          >
          > Sil, a z Ciebie taki Ślązak, jak z koziej d... trąba!
          > Prawdziwe Ślązoki siedzą na Śląsku, a nie w Monachium! :-)
          >
          • taziuta Re: Lepi w Muenchenie, Herr Taziuta, azeli w 19.05.07, 23:00

> we Warszawie, jak tyn chachar Kutz; jak to u nos na Slonsku padaja: "Lepszo
            > kapusta z pola niz leb lod gorola"
            > .
            > A Kutz to tyz taki "lautoryte" jest, jak te, co mu placa;

Nie wiem kto płaci Kutzowi. I g... mnie to obchodzi. Ja słucham argumentów,
            a nie etykietek i kalumni! To co mówi Kutz mnie przekonuje, a to co mówią jego
            przeciwnicy, jakoś nie... :-)
            • silesius.monachijski001 Kutz nigdy nie mial argumentow, tylko glupie bluzg 19.05.07, 23:05
              to za to wylecial z Dziennika Zachodniego (a nie "sam odszedl" jak klamie); a GW
              bluzgi na zamowienie polityczne lubi; stad tez i "kariera" Kutza w GW, TVN
              (gdzie rzadza komuchy Walter i Wejchert) oraz Polsacie; tego zaplutego ze zlosci
              i nienawisci "starzyka" kupi kazdy, kto lubi babrac sie w g..., a nie
              polemizowac na poziomie rzeczowych argumentow; pewnie nie wiesz, ale na Slasku o
              Kutzu coraz czesciej wypowiadaj sie ludzie z obrzydzeniem (mowie o Slazakach);

taziuta napisał:

>
              > > we Warszawie, jak tyn chachar Kutz; jak to u nos na Slonsku padaja: "Leps
              > zo
              > > kapusta z pola niz leb lod gorola"
              > > .
              > > A Kutz to tyz taki "lautoryte" jest, jak te, co mu placa;
              >
              > Nie wiem kto płaci Kutzowi. I g... mnie to obchodzi. Ja słucham argumentów,
              > a nie etykietek i kalumni! To co mówi Kutz mnie przekonuje, a to co mówią jego
              > przeciwnicy, jakoś nie... :-)
              >
              • taziuta Konfabulujesz, jak zwykle? :-( 19.05.07, 23:17
                Re: Kutz nigdy nie mial argumentow, tylko glupie bluzgi

> to za to wylecial z Dziennika Zachodniego (a nie "sam odszedl" jak klamie);
                > pewnie nie wiesz, ale na Slasku o Kutzu coraz czesciej wypowiadaj sie ludzie
                > z obrzydzeniem (mowie o Slazakach); ...

Jacy ludzie na Śląsku coraz częściej wypowiadają się o nim z obrzydzeniem?
                Ślązaki z Monachium, I presume... :-)
                • silesius.monachijski001 zapytaj prawdziwych Slazakow (moze poza 19.05.07, 23:26
                  Carlitosem, wspolorganizatorem Parady Gownosci; jemu Kutz "pasi"

taziuta napisał:

> Re: Kutz nigdy nie mial argumentow, tylko glupie bluzgi
                  >
                  > > to za to wylecial z Dziennika Zachodniego (a nie "sam odszedl" jak klamie
                  > );
                  > > pewnie nie wiesz, ale na Slasku o Kutzu coraz czesciej wypowiadaj sie lud
                  > zie
                  > > z obrzydzeniem (mowie o Slazakach); ...
                  >
                  > Jacy ludzie na Śląsku coraz częściej wypowiadają się o nim z obrzydzeniem?
                  > Ślązaki z Monachium, I presume... :-)
                  >
                  • obcy464 Re: zapytaj prawdziwych Slazakow (moze poza 19.05.07, 23:36
                    Tak na Ślasku wypowiadają się o Kutzu .

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=57998026&a=57998026
    • tomek_bg Kutz to problem wielu artystów. Dorobią się sławy, 19.05.07, 22:40
      pieniędzy. Bywają w TV, drukują ich w gazetach. i zaraz im się wydaje, że są
      absolutnie mądrzy we wszystkich dziedzinach. No i mamy, może dobrego reżysera,
      dobrego artystę, ale całkowitego idiotę politycznego.
      • kkiko1 Re: Kutz to problem wielu artystów. Dorobią się s 19.05.07, 22:50
        tomek_bg napisał:

> pieniędzy. Bywają w TV, drukują ich w gazetach. i zaraz im się wydaje, że są
        > absolutnie mądrzy we wszystkich dziedzinach. No i mamy, może dobrego reżysera,
        > dobrego artystę, ale całkowitego idiotę politycznego.
        To bardzo trafne posumowanie!!!!!!!!!!!!!
        • taziuta Re: Kutz to problem wielu artystów. Dorobią się s 19.05.07, 23:03
          kkiko1 napisała:

> To bardzo trafne posumowanie!!!!!!!!!!!!!

Pozwolę się z Tobą nie zgodzić. To idiotyczne podsumowanie! :-)
          • kkiko1 Re: Kutz to problem wielu artystów. Dorobią się s 19.05.07, 23:05
            Taziuto, mamy zatem odmienne zdania, ale po co to deprecjonowanie przeciwnika???
            Czyżbyś zapatrzył się na K. Kutza?
    • belkot_belkot_belkot Kutzowi możesz ewentualnie buty czyścić 19.05.07, 22:50
      Jeżeli się zgodzi
      • hrabia.m.c Re: Kutzowi możesz ewentualnie buty czyścić 19.05.07, 22:56
        Kutzowi nie musi ,niech kaczorkowi wyczyści:)))
        z gnoju .
    • silesius.monachijski001 Kutz to czerwony buc; komuna smierdzi na kilometr 19.05.07, 22:53
      obcy464 napisała:

• taziuta Każdy kto nie z kaczkami to czerwony buc?! n/t 19.05.07, 22:57
        Re: Kutz to czerwony buc; komuna smierdzi na kilo
        • silesius.monachijski001 Kazdy kto za komuny zyl jak paczek w masle, 19.05.07, 23:02
          i zyl pod opieka zientkowej "kryki" staje sie bucem, gdy nagle udaje "demokrate"
          i "obronce wolnosci"; staje sie zwyczajnym podworkowym ciu...., ktoremu wszelkie
          zasady przyzwoitosci sa obce

taziuta napisał:

> Re: Kutz to czerwony buc; komuna smierdzi na kilo
          >
          • hrabia.m.c Re: Kazdy kto za komuny zyl jak paczek w masle, 19.05.07, 23:07
            masz na myśli Wolskiego/
            a moze Pietrzaka?
            a może Rosiewicza?
            itd...
            • silesius.monachijski001 Re: Kazdy kto za komuny zyl jak paczek w masle, 19.05.07, 23:10
              Mam na mysli tych, o ktorych - slusznie - spiewal Kaczmarski w baladzie o
              "Intelektualistach stanu wojennego", o tych wyslugujacych sie wladzy Passentach
              (jego wujek to stalinowski zbrodniarz Rozanski, ktory sie zreszta Danielkiem
              opiekowal), Wajdach, Kutzach i wielu innych, udajacych to "niby opozycje", ale
              zawsze "bmw" (bierni, mierni ale wierni)

hrabia.m.c napisał:

> masz na myśli Wolskiego/
              > a moze Pietrzaka?
              > a może Rosiewicza?
              > itd...
              • hrabia.m.c Re: Kazdy kto za komuny zyl jak paczek w masle, 19.05.07, 23:16
                a życiorysy tatusiów(nie wujków) niejakich Kaczyński ,Dorna itp.
                przerobiłeś?
                • silesius.monachijski001 Re: Kazdy kto za komuny zyl jak paczek w masle, 19.05.07, 23:18
                  to nie ten kaliber, co rodziciele Michnikow, Gebertow, Luczywow, Rpaczynskich,
                  itd., itp. glownych macherow ukradzionej opozycji GW

hrabia.m.c napisał:

> a życiorysy tatusiów(nie wujków) niejakich Kaczyński ,Dorna itp.
                  > przerobiłeś?
                  • hrabia.m.c Re: Kazdy kto za komuny zyl jak paczek w masle, 19.05.07, 23:21

Może i nie ,ale coś za uszami też sie znajdzie,
                    wiec ciszej nad tą trumna.

> to nie ten kaliber, co rodziciele Michnikow, Gebertow, Luczywow, Rpaczynskich,
                    > itd., itp. glownych macherow ukradzionej opozycji GW
                    >
                    > hrabia.m.c napisał:
                    >
                    > > a życiorysy tatusiów(nie wujków) niejakich Kaczyński ,Dorna itp.
                    > > przerobiłeś?
                    • silesius.monachijski001 Re: Kazdy kto za komuny zyl jak paczek w masle, 19.05.07, 23:24
                      a dlaczego ciszej??? ja proponuje zrobic "parade rownosci" na trumna prl-u i III
                      RP; dobry grill z piwem i wodka, a do tego fajna muzyczka (np. Bartka Kalinowskiego)

hrabia.m.c napisał:

> Może i nie ,ale coś za uszami też sie znajdzie,
                      > wiec ciszej nad tą trumna.
                      >
                      >
                      • hrabia.m.c Re: Kazdy kto za komuny zyl jak paczek w masle, 19.05.07, 23:27
                        Parada na trumnach nie przejdzie,
                        nekrofilia jest karalna.
                        • silesius.monachijski001 Re: Kazdy kto za komuny zyl jak paczek w masle, 19.05.07, 23:41
                          a wiec w obronie "godnosci" Kuronia nad jego grobem to nie przejaw nekrofilii???
                          i kogo ukarano?

hrabia.m.c napisał:

> Parada na trumnach nie przejdzie,
                          > nekrofilia jest karalna.
          • taziuta Dlaczego od razu udaje?! 19.05.07, 23:08
            Re: Kazdy kto za komuny zyl jak paczek w masle,

> i zyl pod opieka zientkowej "kryki" staje sie bucem, gdy nagle udaje
            > "demokrate" i "obronce wolnosci"; staje sie zwyczajnym podworkowym ciu....,

Dlaczego od razu udaje? Czyżby umykał Ci fakt, że niektórzy, jak Ty,
            uciekali z Polski, gdy inni starali się tak ustawić tutaj, aby przeżyć?...
            Nie wiem dlaczego uważasz, że emigracja to było jakieś lepsze wyjście niż
            oportunizm?! Tylko dlatego, że wybrałeś emigrację?! :-)))
            • silesius.monachijski001 Re: Dlaczego od razu udaje?! 19.05.07, 23:16
              wiesz o co chodzi: jezeli trzymal "ryja na klodke" za komuny, gdzie faktycznie
              gnebiono ludzi i mordowano (vide Popieluszko i inni), a wielu zmuszono do
              emigracji (mnie poniekad tez), to niech teraz nie udaje "obroncy demokacji";
              wybacz, ale odwolam sie do Twojego okreslenia: dla mnie postawa Kutza jest
              wielce "chu...."; a to dlatego, ze on glownie broni przywilejow czerwonych,
              ktorzy sie uwlaszczyli, ten buc chtenie bedzie stawial pomniki aferzystce
              Blidzie, alenic konkretnego nie zrobil (nawet GW jakos byla w tym wzgledzie
              "malomowna"), zeby na Slasku zlikwidowac mafie weglowa; Ziobra sie za to zabral,
              aferzystka Blida zastrzelila i co? ano winny jest Ziobro; a to, ze przez lata
              cale - m.in dzieki przekretom Blidy - gineli niewinni ludzie pod ziemia to
              "pikus"; znam Slask lepiej od Ciebie taziuta, bo jestem tam pare razy w roku;
              dla wielu Slazakow (nie tylko emigrantow), Kutz sie kompletnie skur....

taziuta napisał:

> Re: Kazdy kto za komuny zyl jak paczek w masle,
              >
              > > i zyl pod opieka zientkowej "kryki" staje sie bucem, gdy nagle udaje
              > > "demokrate" i "obronce wolnosci"; staje sie zwyczajnym podworkowym ciu...
              > .,
              >
              > Dlaczego od razu udaje? Czyżby umykał Ci fakt, że niektórzy, jak Ty,
              > uciekali z Polski, gdy inni starali się tak ustawić tutaj, aby przeżyć?...
              > Nie wiem dlaczego uważasz, że emigracja to było jakieś lepsze wyjście niż
              > oportunizm?! Tylko dlatego, że wybrałeś emigrację?! :-)))
              >
              • taziuta Re: Dlaczego od razu udaje?! 19.05.07, 23:26

> ... ten buc chtenie bedzie stawial pomniki aferzystce Blidzie, ale nic
                > konkretnego nie zrobil (nawet GW jakos byla w tym wzgledzie
                > "malomowna"), zeby na Slasku zlikwidowac mafie weglowa;

Jesteś Sil nie na bieżąco...
                Aferzystka Blida okazuje się być niewinną ofiarą Ziobry (patrz dzisiejsza
                Rzeczpospolita). No i w ogóle nie rozumiem, co w sprawie mafii węglowej miał do
                czynienia/ do zrobienia reżyser Kutz. Równie dobrze możesz mi zarzucić, że nic
                w tej sprawie nie zrobiłem! :-)))

> ... a to, ze przez lata cale - m.in dzieki przekretom Blidy - gineli niewinni
                > ludzie pod ziemia to "pikus";

Jak coś wiesz o przekrętach Blidy, to czemu o tym nie zawiadomisz prokuratury.
                Bo ona (ta prokuratura) nic o nich nie wie. Znaczy insynuujesz i kłamiesz?!

> znam Slask lepiej od Ciebie taziuta, bo jestem tam pare razy w roku; dla
                > wielu Slazakow (nie tylko emigrantow), Kutz sie kompletnie skur....

W każdej społeczności znajdzie się parę poje.bów, które nie rozumieją co to
                dobro (Kutz), a co zło, (jego krytycy)! :-)
                • silesius.monachijski001 Re: Dlaczego od razu udaje?! 19.05.07, 23:39
                  "Familok" sobie Blida ot tak wyremontowala za friko (podobnie jak Kwas kupujacy
                  apartament za 4 mln PLN); faktem jest, ze Blida sprytna byla, i pare spraw
                  zatuszowal, ale kim byla, to zapytaj ludzie w Swietochlowicach (ale nie
                  Skrzekow: im pomagala, wiec zlego slowa nie powiedza); posluchaj taziuta: do
                  mnie kiedys w Monachium o 3 rano wpadla zamaskowana policja, bo okazalo sie, ze
                  kobieta z Sieradza, ktorej pomoglem, byla calkiem niezla gangsterka, i policja
                  myslala, ze jestem jej wspolnikiem, skoro kiedys staralem sie - skutecznie
                  niestety (to naprawde byl potwor) - o je uwolnienie; o cio? strzelilem do
                  siebie; wbilem w siebie noz? nie, bo od samego poczatku wiedzialem, ze to
                  pomylka (bo wiedzialem, ze zadnego przestepstwa nie popelnilem); dlaczego
                  strzelila do siebie Blida? bo byla niewinna? opowiadaj takie bajki we zlbku
                  taziuta; moze tam Ci uwierza

taziuta napisał:

>
                  > > ... ten buc chtenie bedzie stawial pomniki aferzystce Blidzie, ale nic
                  > > konkretnego nie zrobil (nawet GW jakos byla w tym wzgledzie
                  > > "malomowna"), zeby na Slasku zlikwidowac mafie weglowa;
                  >
                  > Jesteś Sil nie na bieżąco...
                  > Aferzystka Blida okazuje się być niewinną ofiarą Ziobry (patrz dzisiejsza
                  > Rzeczpospolita). No i w ogóle nie rozumiem, co w sprawie mafii węglowej miał do
                  >
                  > czynienia/ do zrobienia reżyser Kutz. Równie dobrze możesz mi zarzucić, że nic
                  > w tej sprawie nie zrobiłem! :-)))
                  >
                  > > ... a to, ze przez lata cale - m.in dzieki przekretom Blidy - gineli niew
                  > inni
                  > > ludzie pod ziemia to "pikus";
                  >
                  > Jak coś wiesz o przekrętach Blidy, to czemu o tym nie zawiadomisz prokuratury.
                  > Bo ona (ta prokuratura) nic o nich nie wie. Znaczy insynuujesz i kłamiesz?!
                  >
                  > > znam Slask lepiej od Ciebie taziuta, bo jestem tam pare razy w roku; dla
                  > > wielu Slazakow (nie tylko emigrantow), Kutz sie kompletnie skur....
                  >
                  > W każdej społeczności znajdzie się parę poje.bów, które nie rozumieją co to
                  > dobro (Kutz), a co zło, (jego krytycy)! :-)
                  >
                  >
                • obcy464 Tak na Śłasku mówią o Kutzu 19.05.07, 23:43
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=57998026&a=57998026
    • t-800 Im więcej czerwoni plują, tym lepiej! :-) 20.05.07, 00:02
      Gorzej by było, gdyby nie reagowali! :-)
      • hrabia.m.c Re: Im więcej czarni plują, tym lepiej! :-) 20.05.07, 00:05
        t-800 napisał:

> Gorzej by było, gdyby nie reagowali! :-)
    • artsg Kiedy wyjechał pierwszy raz na Zgniły Zachód? 20.05.07, 00:22
      obcy464 napisała:

• hrabia.m.c Re: Kiedy wyjechał pierwszy raz na Zgniły Zachód? 20.05.07, 00:31
        z Jarkiem i Leszkiem ,razem się po zgniłym zachodzie obijali:))))
        • cr00t Co laczy Kutza i Michnika 20.05.07, 00:41
          Slownictwo. Obaj kochaja uzywac zamiast przecinkow slowo ku... Typowe dla lewactwa.
    • w0man29 Kutz w swojej retoryce nawiazuje do Sturmera 20.05.07, 01:36
      powielajac najgorsze nazistowskie wzorce .. przy okazji zarzucajac komus innemu faszystkowska retoryke .. To cos na ksztalt prowokacji Gliwickiej tylko w slownej formie ..

Nie miesci mnie sie ponadto w glowie jak obnaszacy sie ze swoja Slaskoscia Kutz szarga pamiec zamordowanych gornikow z kopalni Wujek wspierajac moralnie spadkobiercow ideologicznych sprawcow tej sadzonej do teraz zbrodni ..
      • obcy464 Re: Kutz w swojej retoryce nawiazuje do Sturmera 20.05.07, 01:42
        Podejrzewam ,że to choroba psychiczna na starość ,bo mocodawców śmierci tych 9
        z Wujka moralnie może wspierać tylko chory człowiek albo należacy do swołoczy
        komunistycznej .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka