pla_cebo 27.05.07, 21:57 rafalziemkiewicz.salon24.pl/16865,index.html Raz jescze o baaardzo kretych sciezkach gazetoywch autorow:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w11mil bo o tym, kto jest antysemitą decyduje p. Michnik 27.05.07, 21:59 pla_cebo napisała: > rafalziemkiewicz.salon24.pl/16865,index.html > Raz jescze o baaardzo kretych sciezkach gazetoywch autorow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: bo o tym, kto jest antysemitą decyduje p. Mic 27.05.07, 22:02 Zgadza sie. Taka dostal role:))) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: bo o tym, kto jest antysemitą decyduje p. Mic 27.05.07, 22:27 A o tym kto nie jest decyduje 11 mil głupoty na godzinę.Przestań fanzolić! Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil śmiało pytaj jesli czegoś nie zrozumiałeś! 27.05.07, 22:28 440417mz napisał: > A o tym kto nie jest decyduje 11 mil głupoty na godzinę.Przestań fanzolić! Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj "Ludzie honoru" 27.05.07, 21:59 Gosiewski ogłosił że ma honor!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=63166230&v=2&s=0 pla_cebo napisała: > Raz jescze Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil młody czlowieku, nie chcialbym byc niedelikatny 27.05.07, 22:02 jesli nie wszystko jest dla Ciebie to po prostu zapytaj Odpowiadasz na : os_rooj napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj sikso, ty do mnie per 'młody człowieku"?..hehe.. 27.05.07, 22:07 - Opluć, zamieszać, sprowokować do bezproduktywnego kłapania w klawiaturę, bronić widocznej gołym okiem głupoty i śmieszności przywódców PiS-u, itd. Zmieniają nicki, myśląc, że ktoś uwierzy, że są ich tłumy. Specjalistką od prowokujących tytułów jest emerytka kikoo (we wszystkich swych numerowanych wcieleniach). Założę się, że ma przy łóżku zdjęcie Jarka ale nie ma pomysłu na ciekawą starość. I stąd ten nadmiar żółci. Zróbmy ranking najlepszych pisich wątków, także tych lądujących na Oślej Ławce (powinno być "kacza ławka") Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil z Twoich postów wynika ze jestes niezbyt bystrym 27.05.07, 22:12 nastolatkiem Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj ale za to jak oddany sprawie PiS! ..hehe.. 27.05.07, 22:17 -->> www.pis.org.pl w11mil napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: z Twoich postów wynika ze jestes niezbyt byst 27.05.07, 22:29 A ty jestes bystry jak woda(?)lejąca się do PiSuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Ee!Numerkowy,Masz argumenty godne Michtrza :) 27.05.07, 22:55 440417mz napisał: > A ty jestes bystry jak woda(?)lejąca się do PiSuaru. ---> On też korzysta z niewyczerpanego źródła takich porównań i nazywa je argumentami. Dlaczego jesteś taki łagodny? Dowal. Napisz : ... jak rwąca woda, ... jak wodospad lejący do PiSuaru. A co se będziesz żałował. Stać cię przecież na więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Sluchaj henius, zapijaczony lewaku "os_raju") 27.05.07, 23:09 Nie musisz glupcze kazdego na tym forum obrazac, tylko dlatego, ze ma madrzejsze od ciebie (o co nietrudno) poglady; wyrazenia typu "siksa" zachowaj sobie dla twojej lewicujacej kochanki na forum ave.duce; prawda jest, ze "Michnikscher Beobachter" pod wodza samozwanczego (coz z niego za kretyn) "sedziego najwyzszego" michnika bardzo "wybiorczo" traktuje fakty i powiazane z nimi nazwiska; i sam ocenia, kto jest "antysemita" (jedynym kryterium sa osobiste preferencje mlodego szechtera); po prostu ty henius kompletnie zglupiales Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Józeeeef, dawno cię ozdrowieńcze nie było na FK? 27.05.07, 23:18 Co słychać, biegasz, widzisz jeszcze na lewe oko za 13 tys Euro...? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38995&w=61618150&a=61669798 i jak tam 'te' sprawy? skocz.pl/romans ? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: "Ludzie honoru" 27.05.07, 22:07 W wikipedii pewnie bedzie kiedys napisane, ze oficjalne pojednanie miedzy natolinczykami a pulawianami nastapilo w 1989 roku. A ono nastapilo troche wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: "Ludzie honoru" 27.05.07, 22:15 To nic dziwnego. To akurat nic dziwnego, są pewne sprawy o którym różne "piętra Agory" wolą milczeć. Przemilczane są konszachty "opozycjonistów KOR-u" nie tylko z PZPR, ale także z KGB. Nie wspomina się roli "mojego generala" (kumpel wódczany Michnika) w kanaliowatym wydawaniu oficerów WP "tajnym" strukturom NKWD w polskim wojsku. "Zapomina się" o antysemityckich czystkach w wojsku (o czym Pan wspomnial w tym poście), zapomina się o 1970 roku, o mordach Kiszczaka (też "czleka honoru"), tylko dlatego, że Michnik pil z nimi wódkę, a redakcja GW ma amnezję. O pewnych rzeczach się nie pisze, bo wstyd, bo to lamie czarno- bialą blagę pojednania Polaków w 1989 roku, czyli "grubej kreski". A gdy się pewne rzeczy przypomni to panuje glucha cisza, a następnego dnia pojawi się nowy artykulik na pierwszej stronie GW: "Kaczory zabijają demokrację w Polsce". I następny dzień medialnej nagonki. I nikt już niczego nie będzie pamietal, bo tak jest to "wygodnie" dla tych którzy naprawdę "rządzą" w Polsce. 2007-05-27 22:01danz21214 Salon24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil potem Ci wyjasnie kto to jest Ziemkiewicz; na raz 27.05.07, 22:15 ie sprobuj ustosunkowac sie do faktow przedstawionych przez nieznanego Ci Ziemkiewicza 3promile napisał: > Kto to jest Ziemkiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: potem Ci wyjasnie kto to jest Ziemkiewicz; na 27.05.07, 22:18 Na RAZie mu nie wyjasniaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: potem Ci wyjasnie kto to jest Ziemkiewicz; na 27.05.07, 22:18 Pan Ziemkiewicz korzystał z komuszych przydziałów papieru i z komuszej oficyny wydawniczej w czasie, gdy porządni ludzie siedzieli w pierdlu albo co najmniej mieli zakaz publikacji. W związku z tym zdanie pana Ziemkiewicza na tematy okołopolityczne mam głęboko w tym, co cenzura na tym forum i tak by wycięła. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil ktoś Ci głupot naopowiadał 27.05.07, 22:20 3promile napisał: > Pan Ziemkiewicz korzystał z komuszych przydziałów papieru i z komuszej oficyny > wydawniczej w czasie, gdy porządni ludzie siedzieli w pierdlu albo co najmniej Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: ktoś Ci głupot naopowiadał 27.05.07, 22:47 Mnie opowiadali koledzy którzy przyszli pod celę póżniej.RF+homo nulli coloris bardzo szybki bufonowaty typ który szybko dostosuje się do warunków panujących w jego sferze zainteresowań.TZW szybki aklimatyzator,w gatunku ludzkim szczurza cecha.Ale dająca profity.Taki niby autor opowiastek w stylu science fiction story,ale w życiu bezwzględny sensat.Nawet nie mam mu tego za złe,takie czasy,ale niech nie zgrywa prawego moralizatora.Bo RZ jest dęty,nadęty bufon,zawsze zwarty,podtarty,gotowy i dziejowy,a jak się go zapytac czyja racja?To jak zawsze odpowie że jego,a Wisła też jego!! Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil to, ze Ziemkiewicz ma rację, to nie jego wina 27.05.07, 22:49 440417mz napisał: >jak się go zapytac czyja > racja?To jak zawsze odpowie że jego,a Wisła też jego!! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek I dlatego kochasz esbeków, komuchów i innych"ludzi 27.05.07, 22:22 3promile napisał: > W związku z tym zdanie pana Ziemkiewicza na tematy > okołopolityczne mam głęboko w tym, co cenzura na tym forum i tak by wycięła ---> ... honoru". EOT! Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: potem Ci wyjasnie kto to jest Ziemkiewicz; na 27.05.07, 22:41 3promile napisał: > Pan Ziemkiewicz korzystał z komuszych przydziałów papieru i z komuszej oficyny > wydawniczej w czasie, gdy porządni ludzie siedzieli w pierdlu albo co najmniej > mieli zakaz publikacji. W związku z tym zdanie pana Ziemkiewicza na tematy > okołopolityczne mam głęboko w tym, co cenzura na tym forum i tak by wycięła. EO > T Slyszales ze gdzies dzwonia ale masz problem z lokalizacja kosciola. Wyobraz sobie ze ci co siedzieli w pierdlu jak np. Adam Michnik posiadali cos takiego jak papier i mogli pisac pod cela ksiazki. Wiec nie stawiaj na drugi rz glupich tez. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: potem Ci wyjasnie kto to jest Ziemkiewicz; na 27.05.07, 23:21 Nie próbuj, za cr00tki jesteś dla mnie, synek. Co robiłeś w latach osiemdziesiątych? Drukowali cię w MSW czy w "Nowej" Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: potem Ci wyjasnie kto to jest Ziemkiewicz; na 27.05.07, 23:25 3promile napisał: > Nie próbuj, za cr00tki jesteś dla mnie, synek. Co robiłeś w latach > osiemdziesiątych? Drukowali cię w MSW czy w "Nowej" Dla mnie to ty jestes stary dziad nie wart spluniecia. Przez takich jak ty staruchow mlodzi ludzie musza emigrowac. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: potem Ci wyjasnie kto to jest Ziemkiewicz; na 27.05.07, 23:27 Nie jesteś w stanie mnie obrazić, sznurku. Gdyby nie ludzie z mojego pokolenia, trzymałbyś w zębach tetrową zaszczaną pieluchę zamiast higienicznego pampersa. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: potem Ci wyjasnie kto to jest Ziemkiewicz; na 27.05.07, 23:40 3promile napisał: > Nie jesteś w stanie mnie obrazić, sznurku. Gdyby nie ludzie z mojego pokolenia, > trzymałbyś w zębach tetrową zaszczaną pieluchę zamiast higienicznego pampersa. Jestes idealnym dowodem na mialkosc twojego pokolenia. Tylko SB miala z was pozytek. Dzieki takim jak ty komunizm trwal w Polsce 50 lat. A teraz spadal stary idioto audiencja skonczona. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: potem Ci wyjasnie kto to jest Ziemkiewicz; na 27.05.07, 23:44 Ciekawe, czy twoi rodzice wiedzą, co ty wypisujesz na forach. Wstyd, smarkaczu, wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: potem Ci wyjasnie kto to jest Ziemkiewicz; na 27.05.07, 23:51 3promile napisał: > Ciekawe, czy twoi rodzice wiedzą, co ty wypisujesz na forach. Wstyd, smarkaczu, > wstyd. Jesli ktos ma sie wstydzic to miasto Gdansk za ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: potem Ci wyjasnie kto to jest Ziemkiewicz; na 27.05.07, 23:55 Nooo, ciekawe za co; chyba za to, że wdaję się w dyskusję z takimi kogucikami, jak ty. Idź wyliż stopy Ziemkiewiczowi. I nie zapomnij o genitaliach Łysiaka - na pewno jest w twoim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: potem Ci wyjasnie kto to jest Ziemkiewicz; na 28.05.07, 00:10 3promile napisał: > Nooo, ciekawe za co; chyba za to, że wdaję się w dyskusję z takimi kogucikami, > jak ty. Idź wyliż stopy Ziemkiewiczowi. I nie zapomnij o genitaliach Łysiaka - > na pewno jest w twoim typie. Za piractwo. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: potem Ci wyjasnie kto to jest Ziemkiewicz; na 28.05.07, 00:30 No proszę,Zero_Ziober a na forum drukuje PiSuar zgodnie z nazewnictwem symboli ma 2 zera w swym nicku!Idzie z duchem kaczych czasów to i chce byc lepszy od Ziobera,i już ma 2 zera. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Co ma piernik do wiatraka? 27.05.07, 23:28 3promile napisał: > Nie próbuj, za cr00tki jesteś dla mnie, synek. Co robiłeś w latach > osiemdziesiątych? Drukowali cię w MSW czy w "Nowej" ---> Na zeszmacenie jest zawsze "dobry czas". Tak jak przestępca czasami może się trwale zresocjalizować, tak i opozycjonista może czasami sprzedać się niedawnym wrogom. Liczy się to co się działo przez ostatnie 16 lat, kto co mówił i co robił. Tak więc ten kto popierał złodziei komuchów może sobie swoją dawną "opozycyjność" wsadzić w d... A może po prostu szukasz okoliczności łagodzących, synku? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Co ma piernik do wiatraka? 27.05.07, 23:31 Jak pisiaki przestaną ci płacić od posta, to zatrudnię cię do rozplątywania drutu kolczastego. Będziesz miał stawkę od metra - i tak jesteś przyzwyczajony... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Co ma piernik do wiatraka? 27.05.07, 23:36 3promile napisał: > Jak pisiaki przestaną ci płacić od posta, to zatrudnię cię do rozplątywania > drutu kolczastego. Będziesz miał stawkę od metra - i tak jesteś przyzwyczajony. > .. ---> Gdybyśmy rozmawiali w cztery oczy, to po takim "argumencie" powiedziałbym ci, że po prostu jesteś głupszy niż ustawa przewiduje - i bym odszedł. Tu na FK tego nie zrobię - no bo i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Co ma piernik do wiatraka? 27.05.07, 23:37 Wystarczy, że podasz czas i miejsce - napluję ci w twarz, a ty, biorąc przykład z twoich obecnych idoli, powiesz, że deszcz pada... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Co ma piernik do wiatraka? 27.05.07, 23:50 3promile napisał: > Wystarczy, że podasz czas i miejsce - napluję ci w twarz, a ty, biorąc przykład > z twoich obecnych idoli, powiesz, że deszcz pada... > ---> Już ci powiedziałem, że spotykam sie po to by rozmawiać - a ty nie jesteś partnerem do rozmowy - nic nie rokuje, że miałbyś jakiekolwiek argumenty. Więc po co mam marnować swój cenny czas? Byś mógł sobie popluć gdzieś indziej, nie na forum? Poszukaj sobie równego partnera np. os_roja... Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Co ma piernik do wiatraka? 27.05.07, 23:52 Miękniesz, fajfusie, bo nie masz nic do zaoferowania; za mną stoi mój życiorys, a ty masz tylko prawice obrzękłe koniunkturalnym klaskaniem. Czuj się opluty. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Co ma piernik do wiatraka? 27.05.07, 23:56 3promile napisał: > Miękniesz, fajfusie, bo nie masz nic do zaoferowania; za mną stoi mój życiorys, > a ty masz tylko prawice obrzękłe koniunkturalnym klaskaniem. Czuj się opluty. ---> Ależ przed ewentualną taką rozmową ja nie proszę ciebie o wiele: Proszę tylko, żebyś napisał choć jedno zdanie z sensem i na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Co ma piernik do wiatraka? 27.05.07, 23:58 Nie jestem specjalistą-hydrologiem, żeby w eksperckim tonie odpowiadać na zaczepki w stylu: dlaczego nurt w rynsztoku zburzony, a nie gładki? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Co ma piernik do wiatraka? 28.05.07, 00:18 3promile napisał: > Nie jestem specjalistą-hydrologiem, żeby w eksperckim tonie odpowiadać na > zaczepki w stylu: dlaczego nurt w rynsztoku zburzony, a nie gładki? ---> Chrzanisz jak potłuczony. Twoja pierwsza wypowiedź w wątku: " Re: "Ludzie honoru" Autor: 3promile ☺ Data: 27.05.07, 22:13 Kto to jest Ziemkiewicz?" ---> Skoro nie wiesz, to co tu robisz na FK? A sama wypowiedź świadczy dobitnie, że jesteś właśnie "specjalistą-hydrologiem". Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Co ma piernik do wiatraka? 28.05.07, 07:49 Boszsz, co za matoł z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Co tak miękko?Języka w gębie zapomniałeś? 28.05.07, 10:13 3promile napisał: > Boszsz, co za matoł z ciebie ---> Załóż kiedyś wątek z dużą ilością wielkich liter - bym zauważył ten precedens jakim będzie napisanie przez ciebie co najmniej jednego zdania ... z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo "Antysemityzm" 27.05.07, 22:32 To ciekawe, ze "ten katolicki ciemnogrod" jest antysemicki??? Nigdzie indziej tylu Zydow nie otrzymalo pomocy w czasie najgorszym... Inni jak Holendrzy czy Francuzi podawali Hitlerowi na tacy. Ale to inny temat. U nas "swoisty holocaust" zrobil Jaruzelski ale to nie jest poprawne dla polityki prowadzonej przez GW. Trzeba zaklamac historie. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: "Antysemityzm" 27.05.07, 22:35 Te akcje Adasia i Urbana mialy ukryc chaniebny bardzo wysoki procentowy udzial ludzi pochodzenia zydowskiego w ubojni? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: "Antysemityzm" 27.05.07, 22:37 Ps. A niech mnie ktorys gazetowy swir oskarzy o "antysemityzm":))) Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: "Antysemityzm" 27.05.07, 23:47 I nigdzie też tylu Zydów co w Polsce nie zostało wymordowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 Re: "Ludzie honoru" 27.05.07, 22:33 obrona komunistycznych przestepcow jak Jaruzelskiego, czy Kiszczaka to dla Wyborczej sprawa wazniejsza niz niepodleglosc, dokladniej niepodleglosc jest o tyle istotna, gdy pozwala chronic takowe kreatury, stad dochodzimy do najwyzszej formy niepodleglosci wg. Wyborczej, jest to 'niepodleglosc wspierana' (przez Kreml oczywiscie), gdy to owe kreatury rzada i sa tym samym uosobieniem niepodleglosci. Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj "Ludzie honoru" 27.05.07, 22:39 "Zapada decyzja, żeby z tym kimś rozmawiać. I on okazuje się oszustem. Tak było w tym wypadku. Ale trzeba z tego wyciągnąć wniosek, nigdy więcej nie wolno już rozmawiać z ludźmi o marnej reputacji. I chcę wam tutaj, w tym szczególnym miejscu, w tym, można powiedzieć, świętym miejscu Polaków, przyrzec, że nigdy więcej już z takimi ludźmi rozmawiać nie będziemy" pla_cebo napisała: > Raz jescze o baaardzo kretych sciezkach Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: "Ludzie honoru" 27.05.07, 22:40 "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu ds. bezpieczeństwa dostał raport, z którego wynikało, że grupa b. oficerów SB założyła związek zawodowy Samoobrona. To formacja używana do osłony tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku". pla_cebo napisała: > Raz jescze o baaardzo kretych sciezkach Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: "Ludzie honoru" 27.05.07, 22:43 Z pracy doktorskiej p.Lecha Kaczynskiego, obronionej rok przed wydarzeniami grudniowymi 1980 r. 1. (str. 7): W XIX wieku uwagę na ten fakt zwrócił Karol Marks ("Praca najemna i kapitał"), wskazując przy tym, że formalno prawna wolność umów stanowi narzędzie dyktatu stosowanego przez kapitał wobec klasy robotniczej. 2. (str. 29): Zasada wolności umów stanowiła narzędzie nieograniczonego wyzysku klasy robotniczej (K. Marks, "Kapitał'"') 3. (str. 32): Następny etap rozwoju norm prawa pracy kształtował się już pod wpływem walki klasowej proletariatu Okres kontrrewolucji położył jednak kres tym zdobyczom. 4. (str. 33): Ruch robotniczy był politycznym reprezentantem interesów proletariatu. 5. (str. 38): Podstawowym motorem rozwoju ochrony pracy, a właściwie całego prawa pracy w państwie kapitalistycznym, była walka klasowa proletariatu. Społeczeństwo socjalistyczne, jak wiadomo, cechuje brak antagonistycznej sprzeczności między pracą a kapitałem. 6. (str. 40): Możliwość dążenia administracji zakładu pracy do realizacji postawionych zadań kosztem naruszenia uprawnień pracowników została dostrzeżona już przez Lenina ("O roli i zadaniach związków zawodowych w warunkach nowej polityki ekonomicznej" w zbiorze pt. "Lenin o związkach zawodowych", str. 345-6). 7. (str. 43): Planowanie jest zjawiskiem związanym w sposób nieodłączny z gospodarką socjalistyczną, dlatego też uważane jest za obiektywnie występującą w tej gospodarce prawidłowość (Wojciech Brus, "Ogólne warunki funkcjonowania gospodarki socjalistycznej", W-wa 1961) 8. (str. 51-52): Wymienić trzeba także system wartości charakteryzujący ideologię socjalistyczną, wśród których kluczową rolę odgrywa idea sprawiedliwości społecznej i idea równości, czyli egalitaryzmu. 9. (str. 197): Naruszenie zasad socjalistycznego egalitaryzmu może dać podstawę do uznania odpowiedniej klauzuli umownej za sprzeczną z zasadami współżycia społecznego. 10. (str. 262): Ani planowość, ani dwie pozostałe przesłanki [zasada socjalistycznej sprawiedliwości społecznej i socjalistyczny egalitaryzm] nie stoją w bezpośredniej sprzeczności z zasadą swobody umów. pla_cebo napisała: > Raz jescze o baaardzo kretych sciezkach Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: "Ludzie honoru" 27.05.07, 22:50 os_rooj napisał: > "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Czyli utworzyli ja twoi "ludzie honoru"? Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: "Ludzie honoru" 27.05.07, 22:55 pla_cebo napisała: > "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. > Czyli utworzyli ja "ludzie honoru"? img61.imageshack.us/img61/1102/kaczyeh4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: "Ludzie honoru" 27.05.07, 22:54 > pisze w „Gazecie Wyborczej” historyk Piotr Osęka, przypominając ohydę antysemickiej nagonki 1968 roku. Pytanie za stówę: kto wyrzucił tych kilkudziesięciu wyższych oficerów, mających żydowskie korzenie, bądź tylko Żydami ogłoszonych? Autor ostrożnie używa formy bezosobowej He, he, he! Przecież Michnik nie może napisać, że jego przyjaciel Jaruzelski to antysemita! (i to największy w Polsce). Czerwoni hipokryci! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: "Ludzie honoru" 27.05.07, 22:59 t-800 napisał: > > pisze w „Gazecie Wyborczej” historyk Piotr Osęka, przypominaj > ąc ohydę > antysemickiej nagonki 1968 roku. Pytanie za stówę: kto wyrzucił tych > kilkudziesięciu wyższych oficerów, mających żydowskie korzenie, bądź tylko > Żydami ogłoszonych? Autor ostrożnie używa formy bezosobowej > > He, he, he! Przecież Michnik nie może napisać, że jego przyjaciel Jaruzelski to > > antysemita! (i to największy w Polsce). Czerwoni hipokryci! :-) Ale my w przeciwienstwie do innych przyjazni wodczanych Nadredaktora np. z Urbanem czy Preziem, tej akurat wodczana nazwac nie mozemy. W tym przypadku to COS WIECEJ:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: "Ludzie honoru" 27.05.07, 23:53 Ale to Gomułka wtedy powiedział znamienne słowa:że tylko on decyduje kto jest Żydem!!Różne Jaruzele i Moczary mimo swej potęgi musieli jak Cyrankiewicz słuchać Wiesława.W każdej chwili historycznej jest jeden najmocniejszy,nawet w komunie,a szczególnie w komuniżmie a i dziś jest jeden wódz różnych działań.Michnik?On jest za mały mimo wszystko.Sznurki są w Waszyngtonie,używane w odpowiedniej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: "Ludzie honoru" a taśmy Beger.... 27.05.07, 23:07 A co ma Urban do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: "Ludzie honoru" a taśmy Beger.... 27.05.07, 23:08 a co pla_cebo do odtrutki na Kaczyzm_Faszyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: "Ludzie honoru" a taśmy Beger.... 27.05.07, 23:13 Odpowiadasz na : os_rooj napisał: > a co pla_cebo do odtrutki na Kaczyzm_Faszyzm? Placebo lubi faszyzm od kiedy na tym portalu dowiedzialo sie, ze mafia weglowa nie lubi przesluchan:))) Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil przystepnie wyjasnię Ci o co chodzi w tym watku 27.05.07, 23:13 załozyciel watku przypomina haniebna role Jaruzelskiego w antysemickich czystkach w LWP i zwraca uwagę na to iz Jaruzelski jest przyjacielem Michnika, który to Michnik nigdy nie napisal o tym w swojej gazecie, os_rooj napisał: > a co pla_cebo do odtrutki na Kaczyzm_Faszyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Nie to, ze nie napisal:) 27.05.07, 23:14 On to zaklamal w sposob dla siebie specyficzny:) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: przystepnie wyjasnię Ci o co chodzi w tym wat 27.05.07, 23:16 Warto dodać, że Michnik i jego kompani to pies na antysemityzm i "antysemityzm" (zwłaszcza na ten drugi). Antysemityzm potrafią wskazać nawet u kogoś, kto w ogóle się na te tematy nigdy nie wypowiadał - jest to tzw. antysemityzm bezobjawowy (kiedyś była schizofrenia bezobjawowa), albo antysemityzm domniemany ("nie powiedział, ale na pewno chciałby powiedzieć", "nie powiedział, ale na pewno tak myśli"). Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: przystepnie wyjasnię Ci o co chodzi w tym wat 27.05.07, 23:21 t-800 napisał: > Warto dodać, że Michnik i jego kompani to pies na antysemityzm i "antysemityzm" > > (zwłaszcza na ten drugi). Antysemityzm potrafią wskazać nawet u kogoś, kto w > ogóle się na te tematy nigdy nie wypowiadał - jest to tzw. antysemityzm > bezobjawowy (kiedyś była schizofrenia bezobjawowa), albo antysemityzm > domniemany ("nie powiedział, ale na pewno chciałby powiedzieć", "nie > powiedział, ale na pewno tak myśli"). No wlasnie czekam czekam na odpowieni epitet:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: w11mil napisała: > gatki zdjąć?? 27.05.07, 23:25 os_rooj napisał: > i wystarczy:)))) To sciagaj exhibicjonisto:) Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj hey placebuś, ty i w11mil to jedno?;) 27.05.07, 23:34 pla_cebo napisała: > To sciagaj .. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: hey placebuś, ty i w11mil to jedno?;) 27.05.07, 23:39 placebus jest jedno i nie powtarzalne tak jak i 11mil. Jednosc stanowia tylko gazetowe nicki:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
w0man29 Re: "Ludzie honoru" 27.05.07, 23:28 Kiedys uslyszalam specyficzna definicje antysemityzmu wyglaszana jakies kilka lat temu przez Kacawa z okazji 60 rocznicy likwidacji warszawskiego getta .. Wg. pozniejszego bohatera seks-skandalu antysemityzmem sa dzialania niezgodnie z interesem panstwa Izrael. Wydaje sie ze afera z molestowaniem i zmuszaniem do seksu pracownic kancelarii nie pomogla interesowi panstwa ktorego wciaz o dziwo jest prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Weekend w faszystowskiej Polsce... 27.05.07, 23:34 Placebo troche biesiadowalo w nadmorskim miescie, na plazy gdzie ludzie uzywaja roznych uzywek. I sa wyjatkowo szczesliwi, moze dlatego ze w 3 city nienawidza tych ktorzy do nich strzelali, a tu pamiec na czerwony kolor jest specjalna. Ps. Placebo zastanowilo np, iz w kraju faszystowskim smrod palonych blantow miesza sie z ogolnym zadowloniem:))))))))) Takze gazetowe hieny i haeny! Jestescie odrealnione:))) Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Weekend w faszystowskiej Polsce...? 27.05.07, 23:37 img468.imageshack.us/img468/8876/onmikogosprzypomina7obyx7.jpg img95.imageshack.us/img95/8865/bigbenilondoneye1qh.jpg ?? pla_cebo napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Weekend w faszystowskiej Polsce...? 27.05.07, 23:41 os_rooj napisał: > img468.imageshack.us/img468/8876/onmikogosprzypomina7obyx7.jpg No zobacz, on nie pilnuje tego co w 3 city:))) Gestapo tez placebo nie widzialo:) Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Weekend w faszystowskiej Polsce...? 27.05.07, 23:43 placebo, co wam? w 3 os. już PiSzecie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj "Ludzie honoru" A.Lipiński zPiS?;) 27.05.07, 23:42 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,75595,3648430.html pla_cebo napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Czy warto komentować Ziemkiewicza ? 27.05.07, 23:51 Nie warto. Nie warto komentowac słów przekupki, która zastanawia się nad tym, kto z kim pije wódkę i dlaczego. W kazdym razie ja z Ziemkiewiczem na wódkę bym nie poszła z prostego powodu: nudny jest jak flaki z olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Czy warto komentować Ziemkiewicza ? 28.05.07, 00:19 Co innego z Kiszczakiem albo Urbanem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś