presentation1 ....Zalosne SLD.................. 28.05.07, 17:38 gdzie nie spojrzec-wszedzie afery.Jak nie lewa kasa to korupcja.Wiele spraw o ktorych mowia a Ministerstwach sa udokumentowane , problem stanowi jedynie jak przekazac to spoleczenstwu.Zgodnie z prawem Kaczmarek czy Ziobro nie moga tego zrobic ze wzgledu na tajemnice sledztwa.Niech pozwie ich SLD albo PO wtedy informacje moga dostac sie do opinii publicznej.SLD krzyczy zeby pokazac bo wie doskonale ze gdyby pokazano krzyk na cala Polske-ujawniono dokumenty ze sledztwa.Stare numery postkomuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
homar10 Re: ....Zalosne SLD.................. 28.05.07, 17:41 presentation1 napisał: > gdzie nie spojrzec-wszedzie afery.Jak nie lewa kasa to korupcja.Wiele spraw o k > torych mowia a Ministerstwach sa udokumentowane , problem stanowi jedynie jak p > rzekazac to spoleczenstwu.Zgodnie z prawem Kaczmarek czy Ziobro nie moga tego z > robic ze wzgledu na tajemnice sledztwa.Niech pozwie ich SLD albo PO wtedy infor > macje moga dostac sie do opinii publicznej.SLD krzyczy zeby pokazac bo wie dosk > onale ze gdyby pokazano krzyk na cala Polske-ujawniono dokumenty ze sledztwa.St > are numery postkomuchow. Z przekazem osczerstw nie mają problemów, a z przekazem dowodów tak! Wiesz, to śmieszne, co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl żałosne PiSzczałki 28.05.07, 17:52 Zwyczajowo straszą, że coś mają a mają tylko korbę we łbie i to nie małą. Tym niemniej, co niektórzy forumowicze z paszczami szczelnie wypełnionymi wielkim PiSiorem robią to, co muszą i za co im płacą. I może już tak na nich nie najeżdżajmy, praca równie - jeśli nie bardziej ciężka - jak praca dziwki. ---- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
dibadzio Cóż to,blackmail? 28.05.07, 17:46 Dlaczego tak warunkowo.Opinia publiczna chciałaby się dowiedzić niezwłocznie o tych kontach i to niezależnie od tego ,co zrobi SLD.Atak wygląda to na prymitywny szantaż. Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj1 Kaczmarek: Jeśli SLD mnie pozwie, powiem sądowi.. 28.05.07, 17:55 Czy wolno ministrowi zatajać wiedzę,co do której istnieje domniemanie,że może się wiązać z działalnością przestępczą.Jeśli nie wolno,to p.Kaczmarek świadomie ją zatajając uczestniczy w przestępstwie.Czy wobec tego może dalej być ministrem? Odpowiedz Link Zgłoś
homar10 Re: Kaczmarek: Jeśli SLD mnie pozwie, powiem sądo 28.05.07, 18:44 W tym udanym rządzie nikt nie może być ministrem. NIKT!!! Kaczmarek też nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Pewnie powie półprawdę, a zatai resztę 28.05.07, 17:56 Pewnie powie półprawdę, a zatai resztę ... PZPPiS'owcy zawsze tak robią. Idealna forma szantażu, niczym za komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 Olejniczak chce wykosic starych PZPRowcow 28.05.07, 18:05 Olejniczak chce podania nazwisk bo w ten sposob chce : a) dac im mozliwosc szybszego spakowania sie i czmyhniecia za granice b) pozbyc sie jak w a) - lub wykosic w inny sposob stary PZPRowski beton, ktory nakradl a potem skompromitowal SLD. Olejniczak chce po trupach betony PZPR-SLD chce wybic sie "jedynego i prawdziwego" przywodce tzw "lewicy", jednoczesnie usiluje zbic kapital polityczny na Kaczmarku. Odpowiedz Link Zgłoś
homar10 Re: Olejniczak chce wykosic starych PZPRowcow 28.05.07, 18:32 Logika aż PiSzczy... Więc, Kaczmarek chce im uniemożliwić tych kroków??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Niech nastąpi czas PRAWDY i wszystkich wyzwoli !! 28.05.07, 18:01 Teraz powinna być kawa na ławę. Mam nadzieję że SLD pozwie Kaczmarka a on przedstawi swe dowody. Jak na razie Minister prowadzi wstrętną grę niedomówień. Procedura taka jest niegodna Partii sławiącej się spuścizną moralności chrześcijańskiej. Przy okazji, czy posiadanie kont za granicą jest w Polsce nielegalne? Rozumiem że jeżeli pieniądze pochodzą z działalności przestępczej to jest nielegalne gdziekolwiek one znajdują się. Te kwestie powinny być jasno wyjaśnione przez ministrów którzy rozpoczęli ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojozj bardzo slaby SLD - wszyscy SLDowcy to zlodzieje ? 28.05.07, 18:07 Żadnemu nie wierzę z lewicy. Wszyscy są upaprani w różne kombinacje, interesy. Przekręty szły. Moja sitwa miała Polskę w dupie. Józef O., wrzesień 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl mocno cuchnący PiS - wszystkie PiSiory to bandyci? 28.05.07, 18:15 Żadnemu nie wierzę z prawicy. Wszyscy są upaprani w różne kombinacje, interesy. Przekręty szły. Ich sitwa ma Polskę w dupie. Uriel, maj 2007 Były premier Oleksy ma w tej chwili podobne znaczenie polityczne jak ja, z tym może wyjątkiem, że jego gadanie służy PiSiorom do bicia piany. ----- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
wrojozj mocno cuchnący SLD - 28.05.07, 18:19 O Kwaśniewskim i Millerze: skończone żule G: A wracając do twojego przyjaciela Millera i Kwaśniewskiego, żeby tak razem ocenić. To są takie skończone żule... Oleksy : Teraz odkryłeś? G: ...i takie chu.. i taka młodzieżówka. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl mocno cuchnący PiS 28.05.07, 18:23 Tak jakoś spodziewałem się, że moja delikatna ocena wartości gadania Józia ruszy cię raczej średnio. Gdy Pan Alika powie ci: "trzymaj, to złoto", a ja zobaczę, że ci brązowawa maź wycieka między palcami i krzyknę "wyrzuć to gó..!", to ty je przytulisz opiekuńczo do piersi. A jeszcze ukradnę albo zdegeneruję. No, ale taka już jest mentalność Ssaczy PiSiora. ----- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
wrojozj skompromitowani zlodzieje z SLD 28.05.07, 18:28 Oleksy: Przekręty szły w prywatyzacji G: A wyście robili k.... te... O: Co myśmy robili? G: Przekręty głównie. O: Przekręty szły. G: W prywatyzacji. O: Dlatego ci powiem, że jak patrzę na tę (bankową) komisję śledczą. To tak frontalny atak na nią nie jest przypadkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojozj zlodzieje z SLD 28.05.07, 18:29 Oleksy: Przekręty szły w prywatyzacji G: A wyście robili k.... te... O: Co myśmy robili? G: Przekręty głównie. O: Przekręty szły. G: W prywatyzacji. O: Dlatego ci powiem, że jak patrzę na tę (bankową) komisję śledczą. To tak frontalny atak na nią nie jest przypadkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl bandyci z PiS 28.05.07, 18:33 Taż przecież pisałem, że przytulisz. Zielonkawy brąz na twej białej do niedawna koszuli rusza mnie średnio, ale szkoda, że wolność słowa nie pozwala osobników cuchnących PiSiorem relegować w miejsca, gdzie ich smród nie przeszkadza innym, nieco czystszym. ----- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Natura każdej trudnej transformacji 28.05.07, 18:25 Myślę że obie poprzednie wypowiedzi dobrze pokazują złożoność sytuacji w Polsce po roku 1989 kiedy Naród podjął decyzjię o rewolucyjnych zmianach bez precedensu nie tylko w histori Polski ale i Świata. Niestety wszystko ma swoją cenę i czym większe przedsięwzięcie tym poważniejsze koszty. Tak jest właśnie z Polską. Osiągnięcia Wasze są absolutnie wspaniałe i najważniejsze aby je szanować, aby ludzie, a szczególnie młode pokolenie, byli dumni z tych osiągnieć. To jest prawdziwa gwarancja patriotyzmu. Ja jestem oburzony na politykę PiSu która to poczucie niszczy. Zysk z tego może być tylko krótkotrwały a ceną będzie dewastacja stosunku Polaków do swojego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Natura każdej trudnej transformacji 28.05.07, 18:29 Wcale nie lepiej mają Ci, którzy transformację przeszli własną twarzą (np. ja) i pamiętają jak było przedtem. Jeśli wiesz ile kosztowało podjęcie próby, żeby było inaczej, i jak wiele się w imię polskiego patriotyzmu robi, żeby było z powrotem tak samo, to naprawdę macki opadają a i Anglia nie taka się wydaje deszczowa i szara. ----- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Ręce precz od kotów 28.05.07, 18:14 Niech politycy biorą z tych zwierzątek przykład jak poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Kaczyńscy muszą odejść.!! 28.05.07, 18:28 Jakby było czymś złym posiadanie pieniędzy w kontach za granicą... Odpowiedz Link Zgłoś
maniaga Re: Kaczyńscy muszą odejść.!! 28.05.07, 19:00 jasne niech wróca złodzieje i rozkradna jeszcze ociupinke każdy mądry co myśli głową wie że SLD to klika bardzo bogatych bufonów z gruba forsa nasza forsą Odpowiedz Link Zgłoś
hor1 Kaczmarek: Jeśli SLD mnie pozwie, powiem sądowi.. 28.05.07, 18:29 To co robią Kaczmarek i Ziobro to nietylko pomawianie,ale i UKRYWANIE DOWODÓW WINY!!!Tak należy to potraktować i zapytać co właściwie robią jeszcze ci panowie na tych stanowiskach?Ba!Dobre pytanie.A niby kto miałby ich odwołać.Kaczyńscy,a może Lepper?Ale to co robią z nimi bracia Kaczyńscy można nazwać powolnym wciąganiem w bagno nieczystych,sprzecznych z prawem działań ludzi,którzy powinni stać na straży prawa.Po to aby pewnego dnia niemieli innego wyjścia,niż tylko za wszelkę cenę bronić swoich stanowisk.Na śmierć i życie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojozj Re: Kaczmarek: Jeśli SLD mnie pozwie, powiem sądo 28.05.07, 18:30 nie podniecaj sie. Sledztwo trwa. A Olejniczak chce ujawnienia faktow, by jego kolesie mogli sie szybko spakowac i zniknac ze swymi milionami dolcow ukradzionym Polskiemu narodowi. hor1 napisał: > To co robią Kaczmarek i Ziobro to nietylko pomawianie,ale i UKRYWANIE DOWODÓW > WINY!!!Tak należy to potraktować i zapytać co właściwie robią jeszcze ci > panowie na tych stanowiskach?Ba!Dobre pytanie.A niby kto miałby ich > odwołać.Kaczyńscy,a może Lepper?Ale to co robią z nimi bracia Kaczyńscy można > nazwać powolnym wciąganiem w bagno nieczystych,sprzecznych z prawem działań > ludzi,którzy powinni stać na straży prawa.Po to aby pewnego dnia niemieli > innego wyjścia,niż tylko za wszelkę cenę bronić swoich stanowisk.Na śmierć i > życie. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec-dyrektor1 Kaczmarek: Jeśli SLD mnie pozwie, powiem sądowi.. 28.05.07, 18:33 Panie Kaczmarek, Pańskie gadanie ma tyle samo wspólnego z faktami, co Ziobry w sprawie lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakz Panie Kaczmarek, dokumenty Pan pokaż ! 28.05.07, 18:33 Trzymanie w niepewności, zastraszanie, mieszanie w szambie to metoda PiSowców. Jako człek znakomicie obeznany w postępowaniach procesowych musi Pan być świadom wyższości dowodu z dokumentu nad dowodem z przesłuchania świadków. Dokumentem w znaczeniu procesowym jest tylko dokument pisemny ! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojozj Re: Panie Kaczmarek, dokumenty Pan pokaż ! 28.05.07, 18:39 spoko, SLD chce ujawnienia by ostrzec swych kumpli. Sledztwo trwa i paru zlodziei z SLD pojdzie siedziec. Cos Ungier ostatnio zniknal, bo ma goraco kolo tylka, pewnie wybral cala kase z banku szwajcarskiego i wypoczywa na Karaibach. gosiakz napisała: > Trzymanie w niepewności, zastraszanie, mieszanie w szambie to metoda PiSowców. > Jako człek znakomicie obeznany w postępowaniach procesowych musi Pan być > świadom wyższości dowodu z dokumentu nad dowodem z przesłuchania świadków. > Dokumentem w znaczeniu procesowym jest tylko dokument pisemny ! Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Kaczmarek: Jeśli SLD mnie pozwie, powiem sądowi.. 28.05.07, 18:37 To co ten facet opowiada, normalnie nazywa sie szantazem. Dlaczego ten buc nie ujawni faktow teraz? Ich zatajanie jest przeciez przestepstwem wg. litery prawa polskiego. A matorow wyyebac do trzeciej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojozj gnijace SLD 28.05.07, 18:40 Oleksy: Kwaśniewski o Millerze mówił: "ch... zawzięty" Bisztyga: A Kwaśniewski debatował z tobą co dalej? Oleksy: No, o Millerze ze mną debatował. (nieczytelne) Oleksy: Tak go to musi drążyć... Gudzowaty: Jak, jak? Oleksy: Tak go to musi drążyć, że ledwo siedliśmy, już za trzy minuty o Leszku mówił mi. Jaki ch..., jaki zawzięty, jaki nieuczciwy, jaki cyniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Kaczmarek: Jeśli SLD mnie pozwie, powiem sądowi.. 28.05.07, 18:49 Ciekawe bardzo ciekawe. Tylko Panie Prokuratorze, co to będzie, jak ciągle siedzący w pudle ganster, po wyborach wszystko odwoła i oskarży np. Szanownego Pana i Pańskich przyjaciół politycznych? Co ten siedzący facet ma do stracenia? Taki typek, w czerech ścianach celi, za paczkę papierosów napisze Panu cały poemat. Odpowiedz Link Zgłoś
zegnajsmutasie dziennik.pl - lepszy od Wyborczej 28.05.07, 18:58 Wyborcza spada ( bo jest stronnicza ), dziennik zyskuje ( bo jest bardziej obiektywny ): www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=96&ShowArticleId=46243 Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Re: dziennik.pl - lepszy od Wyborczej 28.05.07, 20:57 A najlepszy jest nocnik.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Kaczmarek ! ujawnij wszystko o czerwonej zarazie 28.05.07, 18:50 Niech się dowiemy jak nas okradali. Odpowiedz Link Zgłoś
babetle666 >>>> ___wyraźna panika w szeregach SLD ___ <<& 28.05.07, 19:43 SLD-owscy aferzysci w panice. kilku juz w poplochu wyjechalo z kraju w ostatnich dniach. czemu tak SLD-owskie cwaniaki panikuja ???? Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy Wy ofermy PiSowe... ktoś słusznie zauważył... 28.05.07, 19:10 ...że sypią tylko gangsterzy, którzy mają nadzieję, że dupę tym uratują... Niedawno oskarżał SLD przed sądem jakiś typek wylansowany przez tego pseudoprokuratora Ziobrę (cwaniaka, który się mądruje a aplikację ledwo zrobił), a potem sie okazało, że ten oskarżający typek miał już wyrok za składanie fałszywych zeznań... Zresztą zauważcie, że sypią tylko te mendy, które liczą na status świadka koronnego. Sypie też Dochnal - śmieć, który myśli, że dupę tym uratuje, bo w areszcie siedzi kuuuupę czasu... Takie mają argumenty te dwa pajace prokuratorskie z rządu??? Nędzne te argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
homar10 Re: Wy ofermy PiSowe... ktoś słusznie zauważył... 28.05.07, 19:15 kornaccy napisał: > ...że sypią tylko gangsterzy, którzy mają nadzieję, że dupę tym uratują... Dokładnie. Nikt porządny nie zeznaje...Same dranie! Odpowiedz Link Zgłoś
toberson SLDto przestepcza organizacja zlodzieji i oszustow 28.05.07, 19:16 Jeszcze sie nie narodzil uczciwy komuch!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babetle666 SLD to przestepcza organizacja zlodzieji i oszusto 28.05.07, 19:37 zgadza sie - wszysteki komuchy z PZPR i przefarbowanej SLD to banda zlodziejaszkow toberson napisał: > Jeszcze sie nie narodzil uczciwy komuch!!! Odpowiedz Link Zgłoś
plugawy_len A co powie Kaczmarek w sprawie haraczu Leppera? 28.05.07, 19:17 Co na ten temat powie pan prokurator Ch..arek i minister Zero? A moze CBA juz to sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś
kabu12 Kaczmarek-kombinator? . 28.05.07, 19:27 U nas w autobusie mówili,że Kaczmarek też ma lewe pieniądze na koncie mamusi ! Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos to jest prokurator???"wiem, ale nie powiem" 28.05.07, 19:30 ku.., to nie piaskownica!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babetle666 >>> _ wyraźna panika w szeregach SLD _<<< 28.05.07, 19:36 czolowi aparatczykowie SLD sa wyraznie spanikowani. wielu z nich w poplochu opuscilo w ostatnich dniach Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Strach w ministerstwie 28.05.07, 21:00 Kaczmarek przeszedł do szantażu, niestety blefuje i po sprawdzeniu wypada z gry. Takie jest życie lamusa. Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Kaczmarek, łżesz jak bura suka 28.05.07, 19:31 Zoro droga, czy wy nie zdajecie sobie sprawy z tego, ze oswiadczenie takiego kalibru, zlozone publicznie przez czlonka rzadu, pod adresem opozycyjnej partii jezeli NIE jest POPARTE DOWODAMI, jest powodem do NATYCHMIASTOWEJ DYMISJI? Idiotyzmem graniczacym z amatorszczyzna jest stwierdzenie, ze bank udostepni komukolwiek dane o swych klijentach. Szczegolnie banki szwajcarskie. Cos takiego moze byc udostepnione, ale po pokazaniu DOWODOW a o udostepnieniu danych decyduje SAD kraju, w ktorym takie konta istnieja. I nie jest to sprawa , ktora zalatwia sie w ciagu dwoch trzech dni. I nie posadzaj mnie o jakies tesknoty prokomunistyczne..Polske opuscilem w 79roku. Patrzac na to cop sie dzieje w Kraju i amatorszczyzne Ziobry wlosy deba staja. Co jakis czas wyskakuje z jakas bomba, po to tylko aby prawie kazda sprawa rozwodnila sie......najczesciej z braku dowodow winy. Tak nie postepuje ( nie osmiesza sie) minister. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Kaczmarek, łżesz jak bura suka 28.05.07, 23:08 otoz to. ale nalezy uswiadomic sobie jedna wazna prawde, zeby zrozumiec cala sprawe. otoz kacza klika prowadzi kampanie wyborcza. od prawie dwoch lat! jest to fenomen na galaktyczna skale, ale to najwyrazniej prawda. kazde, ale to kazde wystapienie kaczystowskiego ministerka czy innego piona Lechujarka to konferencja prasowa, pomyslana jako wiec wyborczy. to naprawde wyjasnia kazda brednie, wypowiadana przez kolejnych Kaczmarkow, Ziobrow, Dornow i Szczyglow. Odpowiedz Link Zgłoś
chwdpis51 Niech w końcu przestaną robić z siebie idiotów !! 28.05.07, 19:34 Kiedy przestaną robić z siebie idiotów. Nikt im nie dał prawa narażać na śmieszność Polaków. Poparło ich zaledwie 12 osób na 100 uprawnionych. To mało. Odpowiedz Link Zgłoś
babetle666 SLD znów robia z siebie idiotów 28.05.07, 19:53 SLD z Narcyzem - Olejniczakiem znow robia z siebie idiotow Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: SLD znów robia z siebie idiotów 28.05.07, 20:52 To chyba mówimy nie o tej Polsce, bocie. Odpowiedz Link Zgłoś
rombillko Re: Niech w końcu przestaną robić z siebie idiotó 28.05.07, 20:09 dLACZEGO P.ZIOBRO I KACZMAREK NIE ZAINTERESUJA SIE Z SKAD MA PIENIADZE P.RYDZYK DALCZEGO NIE PRZESWIETLA JEGO KAT!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marecki1963 TVN to swołocz dziennikarska 28.05.07, 19:37 Obejrzałem przed chwilą wywiad w wiadomościach TVN z ministrem MSWiA Kaczmarkiem o tajnych kontach SLD w Szwajacari.Pogratulować TVN podłych ujęć obiektywem kamery głowy ministra.To, że przy takim upale, w studio człowiekowi w garniturze pod krawatem pot z czoła spływa to chyba normalna sprawa.Co chcieliscie przez te boczne ujęcia głowy ministra psy dziennikarskie osiagnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
babetle666 Re: TVN to swołocz dziennikarska 28.05.07, 19:38 zgadzam sie - i dlatego nie ogladam manipulatorskiej TVN - na mnie tow. Walter kasy nie zrobi. marecki1963 napisał: > Obejrzałem przed chwilą wywiad w wiadomościach TVN z ministrem MSWiA > Kaczmarkiem o tajnych kontach SLD w Szwajacari.Pogratulować TVN podłych ujęć > obiektywem kamery głowy ministra.To, że przy takim upale, w studio człowiekowi > > w garniturze pod krawatem pot z czoła spływa to chyba normalna sprawa.Co > chcieliscie przez te boczne ujęcia głowy ministra psy dziennikarskie osiagnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
chwdpis51 Re: TVN to swołocz dziennikarska 28.05.07, 19:55 Towarzysz Walter bardzo się tym zmartwi :) Nie oglądając prywatnej telewizji nie karasz Waltera tylko producentów podpasek, chipsów i innej tandety. A propos - czy kupujesz coś, co reklamują w TVN i pozostałych stacjach. Wszędzie te same reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_flash Chyba "karzesz"! Karasz to mowil tow.Lepper 28.05.07, 20:10 Trudno zakwalifikowac podpaski do "tandety". Zreszta PiS o to zadba by ich uzywanie stalo sie objawem patriotyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: TVN to swołocz dziennikarska 28.05.07, 20:58 Nie oglądaj też Discovery Channel, też na tobie nie zarobią... co za debil (?!) Odpowiedz Link Zgłoś
babetle666 ??? Co ten Olejniczak wyprawia ?????? 28.05.07, 19:41 Olejniczaka dobrze podsumowal Oleksy : Olejniczak to Narcyz, co jezykow nie zna a chce byc liderem mlodej europejskiej lewicy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
debergerac Dziwne przepływy 28.05.07, 19:41 Boli mnie dzisiaj głowa i jestem trochę nieżywy bo wczoraj z kolegą z wojska śledziliśmy dziwne przepływy. Kolega przyszedł chmurny i stwierdził że podejrzewa siebie samego o udział w tych właśnie dziwnych przelewach albowiem gdy doszedł do siebie w czwartek, w porze kolacji dostrzegł na drżącym ciele ślady tych operacji. A ocknął się na podłodze, z Kossakiem w formie chomąta bo żona stwierdziła że przelał całą zawartość konta i na nic zdały się płacze że miał intencje czyste tudzież zrzucanie winy na Waldemara - lobbystę, bo w ramach walki z układem i zdeterminowania kolega zmuszony jest szukać nowego kąta do spania. Boli mnie dzisiaj głowa. Nie lubię takich poranków bo skutkiem dziwnych przepływów migrenę mam jak w banku. ------------------------------- debergerac.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zdrufkot Kaczmarek: Jeśli SLD mnie pozwie, powiem sądowi.. 28.05.07, 20:07 Intryga Ziobry z pomoca Kaczmarka jest mierna jak jej autor;-( Jesli Kaczmarek ma taka wiedze, to nie rozumie dlaczego Ziobro jechal do Szwajcarii, chyba tylko na wycieczke za pieniadze podatnikow. To takie przykre, ze musimy ciezko pracowac i placic podatki, zeby takie dupki szastaly tymi pienirdzmi i to zupelnie bezzasadnie. Byly juz rozne gabinety cieni, ten obecnie rzadzacy to gabinet strachow na wroble (przepraszam, nie chce obrazic wrobli). pozdro* Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Kaczmarek: Jeśli SLD mnie pozwie, powiem sądowi.. 28.05.07, 20:15 O kontach czerwonych już wszystko wiadomo to może powiemy co nieco szmalu pana premiera, który wprawdzie konta nie ma ale ogromny szmal gromadzi w piwniczce mamuśki w której leżą góry dolarów strasznie śmierdzących bo zaszczanych przez kota Busia i trzeba je wyprać co może skutecznie zrobić np Dochnal I środki dla lekarzy się znalazły HURA Amen Odpowiedz Link Zgłoś