kommer 15.06.07, 15:35 opinie na forum sa takie że to PO podczepia się pod PIS, a z innych źródeł słychac że Po jako pierwsze proponowało pierwiastek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: czyim pomysłem jest pierwiastek PIS czy PO? 15.06.07, 15:37 Pomysł był PIS , ustawy w tej sprawie były 2 : PO i LPR może stąd właśnie całe zamieszanie. kommer napisał: > opinie na forum sa takie że to PO podczepia się pod PIS, a z innych źródeł > słychac że Po jako pierwsze proponowało pierwiastek Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: czyim pomysłem jest pierwiastek PIS czy PO? 15.06.07, 15:40 Autorem pomysłu jest Saryusz Wolski. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: czyim pomysłem jest pierwiastek PIS czy PO? 15.06.07, 15:43 Nie ustawy,a projekty uchwał. Pomysł systemu jagiellońskiego na forum Unii zgłosiła Szwecja i chyba Irlandia ok.2000 roku.W Polsce PO w lutym tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Komunistów 15.06.07, 15:44 to pewne. Ten co ma więcej dostanie domiar i ma tyle samo co komunista. Co się będzie rozwijał :) Odpowiedz Link Zgłoś