vym3 10.08.07, 15:44 Michalski, Lichocka, Lisicki, Wildstein,Ziemkiewicz, Pospieszalski, Sakiewicz, Gabryel, Janecki, Skowroński, Rybiński, Gawryluk, Skwieciński, Zdort, Leski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Moje typy: Semka, Janke, Karnowscy, Zaremba, 10.08.07, 15:49 Znaczy psychokatole? Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad A to moje Typy: 10.08.07, 16:01 en.wikipedia.org/wiki/The_Magnificent_Seven Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Te typy też są dobre:))) 10.08.07, 16:04 en.wikipedia.org/wiki/Seven_Samurai Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kowalik5 Re: Typy spod ciemnej gwiazdy 10.08.07, 19:14 enigmatiker napisał: > To agentura ABW, CBA i SOK ! Straż Przemysłowa ma lepszą. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Moje typy: Semka, Janke, Karnowscy, Zaremba, 10.08.07, 16:03 Owszem, zgadzam się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Re: Moje typy: Semka, Janke, Karnowscy, Zaremba, 10.08.07, 16:06 vym3 napisał: > Michalski, Lichocka, Lisicki, Wildstein,Ziemkiewicz, Pospieszalski, Sakiewicz, Gabryel, Janecki, Skowroński, Rybiński, Gawryluk, Skwieciński, Zdort, Leski Oczywiście ! Zgadzam się ! Ale, w państwie demokratycznym, trzeba poczekać na wyrok sądu ! . . . "Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i prezydent bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" – Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06 Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Alleluja!? 10.08.07, 17:00 wolicie dziennikarzy-manipulatorów? Wołek, Lis, Żakowski... Skąd się biorą tacy ludzie, jak wy??? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Do Zsypu 10.08.07, 17:03 to ci z Polskiego Radia z Wolskim Marcinem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Nawet diabeł lepszy od katolika-karierowicza 10.08.07, 17:48 no to trzymaj z diabłami, tylko ryżu z kotła nie wyżeraj, jak już będą cię gotowali na potrawkę... Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kowalik5 Agentura ABW i CBA w pierwszym poście ?!!!! 10.08.07, 18:35 O kurde. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Moje typy: Semka, Janke, Karnowscy, Zaremba, 10.08.07, 19:44 Janecki na czele. Gabryel ostatni. Ale faktycznie swołocz dziennikarska spod ciemnej gwiazdy. Za parę rubli rs wszystko powiedzą i napiszą. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Moje typy: Semka, Janke, Karnowscy, Zaremba, 10.08.07, 19:49 Dedykuję im mój podpis:) Choć może trochę mi ich żal... tak wierzyli, tak chętnie przylizywali się w zamian za "wycieki", a teraz już wszyscy prócz nich widzą czym jest PiS, a oni dopiero teraz... :( Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re: Gawrylu przecież awansowała:))))))))))))))) 10.08.07, 19:55 Z wiadomości do faktów:)))) awans całkiem zasłużony. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Moje typy: Semka, Janke, Karnowscy, Zaremba, 10.08.07, 19:58 vym3 napisał: > Michalski, Lichocka, Lisicki, Wildstein,Ziemkiewicz, Pospieszalski, > Sakiewicz, Gabryel, Janecki, Skowroński, Rybiński, Gawryluk, > Skwieciński, Zdort, Leski Heja, heja! A o Jachowiczu to kolega zapomnieć raczył? Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Moje typy: Semka, Janke, Karnowscy, Zaremba, 10.08.07, 20:03 OK, typy na Oslą łączkę! Odpowiedz Link Zgłoś