joannabarska 26.08.07, 10:45 Byłem spokojnym, stonowanym zwolennikiem koalicji PO-PiS, po tej nocy mi przeszło - stwierdził szef klubu Platformy Bogdan Zdrojewski przemawiając podczas Rady Krajowej PO. Bardzo mnie to cieszy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albisia Oby przeszło i Tuskowi i Rokicie! 26.08.07, 11:14 Przecież kaczą swołocz można wyeliminować tylko powołując jeszcze teraz Komisje śledcze! Cała Polska, w tym elektorat PiS, musi dowiedzieć się prawdy o PiS-ie. Jeżeli PO nie oprzytomnieje i nie poprze wniosków o powołanie Komisji, to nic się w Polsce nie zmieni. Ciemnogród nieświadomy prawdy, znowi zagłosuje na Kaczyńskich. I może nawet być powtórka z rozrywki. PO wcale wyborów może nie wygrać. To już lepiej wcale wyborów nie robić. Logiczniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor8 Wasza głupota jest porażająca 26.08.07, 11:23 Osobiście będę chodził po zebraniach PO i pytał, jako domniemany zwolennik PO, "Czy PO już tak się zeświniła, że do budowania strategii wyborczej musi wykorzystywać przestępcę...., etc.", oczywiście nie zapomnę wspomnieć, iż ustawianie przez platfusów Leppera i Łyżwińskiego w roli dowodów uczciwości czy nieuczciwości, wystawia Platformie jak najgorszą opinię - jak już wspominałem, będę występował jako rozgoryczony zwolennik PO. To jest mocne, już to wypróbowywałem na SLDziakach, najlepiej dali się nabrać Ostrowska i Oleksy. Dupy dali przy kilkuset osobowym audytorium złożonym ze zwolenników SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
albisia Re: Wasza głupota jest porażająca 26.08.07, 11:29 Nasz naczelny strateg pokazał całemu narodowi jak się można ześwinić, zapluć kłamstwami ale czuć się kwitnąco i jeszcze pouczać innych. I Jaruś jakoś się tym nie przejmuje, że jest zeświniony. Może ześwinienie stało się normą od początku kaczyzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 A Rokicie...chyba jeszcze nie! 26.08.07, 11:30 zamknął oczy, zatkał uszy, nie przyszedł do sejmu na odczytanie stenogramu i... w dobrym samopoczuciu twierdzi, ze nic takie złego kaczystowski nierząd nie zrobił... Wałęsa mawial: stłucz pan termometr a nie bedziesz miał goraczki. Niech te metodę sobie Rokita stosuje ale wyłącznie wobec siebie ew. swojej zony, ale nie spraw publicznych najwyższej rangi wymagajacych trzeźwego osądu rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
albisia Rokita dawno powinien być w PiS. 26.08.07, 11:32 Rokita zupełnie nie pasuje do PO. To typowy pisiak, zakłamany, mściwy i podły. Nie wiem jakm złym człowiekiem trzeby być żeby na niego głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Rokita dawno powinien być w PiS. 26.08.07, 12:05 Zupełnie jak bym czytał wypowiedzi z lat 50 o członkach AK. Ty to tak sama z siebie czy cytujesz kogoś z rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
stary_peowiec Re: Rokita dawno powinien być w PiS. 26.08.07, 12:15 Poniewaz nie wydaje mi sie ,ze pod przywództwem Tuska ,PO wygra cokolwiek. Rokita to bankowy premier!Tuska powinno sie podadzić ,gdzies w Koscierzynie.................moze! Nie nadaje sie.Partia potrzebuje przywódcy,nie miękkiego członka Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj powinien abdykować na rzecz Komorowskiego 26.08.07, 12:19 stary_peowiec napisał: > Poniewaz nie wydaje mi sie ,ze pod przywództwem Tuska ,PO wygra > cokolwiek. > Rokita to bankowy premier!Tuska powinno sie podadzić ,gdzies w > Koscierzynie.................moze! > Nie nadaje sie.Partia potrzebuje przywódcy,nie miękkiego członka A jak jeszcze kaczory wyciągną, ze żona dziadka toska też słuzyła w Wermachcie to juz dupo. Bo Polka naród to głupia naród Odpowiedz Link Zgłoś