rmichal2 09.09.07, 13:15 bardziej pasowało by mi wszystko po staremu a tytuł drugiego członu dałbym z 1 części gwiezdnych wojen "mroczne widmo" A to sławetny film o dzisiejszym mówcy www.youtube.com/watch?v=a92Gh49Proo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryziec Re: Nowa polityka Nowa Nadzieja 09.09.07, 13:20 Jedni uciekają przed dziennikarzami przez okno, inni wyzywają ich od ścierwojadów (Dorn), jeszcze inni postępują tak, jak im kultura osobista każe: pl.youtube.com/watch?v=3FMp9Ec3pcY Wybieram wersję pierwszą. Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 Ależ dlaczego w końcu podobny 09.09.07, 13:39 do Kaczyńskiego poziom "kultury osobistej" prezentował redaktor najbardziej "opiniotwórczej" gazety w kraju. www.youtube.com/watch?v=AWrk80LRONE Odpowiedz Link Zgłoś
gryziec Re: Ależ dlaczego w końcu podobny 09.09.07, 13:42 Nikt nikogo nie zmusza do czytania tych lub innych gazet. Mamy podobno wolność (jeszcze). I na szczęście wolny internet. Polecam: skocz.pl/kupamieci Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 A czy ja coś powiedziałem o zmuszaniu 09.09.07, 16:07 do czytania gazet. Nie ja tylko porównałem wypowiedzi i zachowania polityków. Dzięki tej wolności mamy takie szczere wypowiedzi. www.youtube.com/watch?v=ekYfMeEhyy4 Odpowiedz Link Zgłoś