1normalnyczlowiek11 05.10.07, 21:45 Upamiętnienie ofiar, to dla PO (Nowaków, Tusków...) gra wyborcza, natomiast imprezka z byłym okupantem to tylko bezstronne i oczywiste okazanie szacunku... Genetyczni jacyś, czy co ...??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacekm22 [...] 05.10.07, 21:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Czy prezydent Gdanska przywital Grassa -esesmana 05.10.07, 21:55 "mordo ty moja" he he he Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Czy prezydent Gdanska przywital Grassa ? 05.10.07, 21:57 cr00t napisał: > "mordo ty moja" he he he a jakże by inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda "NormalnY" znów manipukuje? 05.10.07, 21:56 > Upamiętnienie ofiar, to dla PO (Nowaków, Tusków...) gra wyborcza, Nie upamiętnianie, tylko jego termin. Rozumiesz słowo "termin"? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Urodziny też można przełożyć.Rozumiesz?Prze_ło_żyć 05.10.07, 22:07 woda.woda napisała: "NormalnY" znów manipukuje? > Nie upamiętnianie, tylko jego termin. > Rozumiesz słowo "termin"? Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Re: Urodziny to prywatna sprawa 05.10.07, 22:18 woda.woda napisała: Grassa urodziny w Danzig są prywatną sprawą? czyją? Adamowicza? Tuska? Nowaka? Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Rodziny Katyńskie nie ufają Ci, PiSiorze! 05.10.07, 21:58 1normalnyczlowiek11 napisał: > Upamiętnienie ofiar, to dla PO (Nowaków, Tusków...) gra wyborcza (...) A czy to nie Rodziny Katyńskie wnioskowały o przełożenie uroczystości? Łżesz jak pies. Odpowiedz Link Zgłoś
bard3333 hmm.. ja jestem rodziną katyńską i jedna pokazana 05.10.07, 22:20 w tefałen ni mówi za wszystkie... Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Ja jestem druga rodzina katyńska 05.10.07, 22:24 i życzę sobie, aby obchody były jak zwykle - na wiosnę Odpowiedz Link Zgłoś
bard3333 a ja mam gdzieś kiedy te obchody sie 05.10.07, 22:32 odbędą, tylko nie życze sobie, by ktoś nimi sobie wycierał gębę! Nareszcie pierwszy raz od wielu lat mówi sie o zbrodni katyńskiej, a te bydlaki jeszce nia grają... i nie, nie woda, nie kaczory...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Ty możesz mieć gdzieś, 05.10.07, 22:35 inni zyczą sobie, aby były w rocznicę śmierci ich przidków albo przy okazji święta Wojska Polskiego. I nie życzą sobie, aby Kaczyńscy wycierali sobie gębę (cytując ciebie) pamięcią ich przodków przesuwając tradycyjny temin według własnego widzimisię Kaczyńscy nic wspólnego z Rodzinami Katyńskimi nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 słuchaj... nie mam zamiaru sie licytować... 05.10.07, 22:42 tam zginął brat mego dziadka i cześc jego i wszystkim którzy tam polegli pamięci! Ale o ile wiem przenieśli uroczystośc tak jak chaciało tefałen i gazetka... Dociera do mnie to, że Kaczory chciały pociągnąć filmem i kuc żelazo gorące, by wzbudzić patriotyzm wśród młodzieży, która nie ma pojęcia co to wogóle był Katyń... Ogłądałem w tv sondę w gimnazjach... Bożżż... byli tacy co mówili o 18 wieku, a większość nie wiedziała o co chodzi!!! A czy Kaczyńscy mają, lub nie maja cos wspólnego tego nie wiem... wiem za to, że ich rodzice walczyli w powsztaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Nie licytuj sie więc. 05.10.07, 22:44 o Katyniu dzieci uczą się wszkołach od wielu lat, powstała masa filmów dokumentalnych i sporo książek. Nie rozumiem więc, o czym mówisz. wiem za to, ż > e ich rodzice walczyli w powsztaniu... No właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 dobra woda...;))) 05.10.07, 22:48 chyba musze zabrac Cie gdzieś na kawę, by dac Ci szansę przekonania mnie na Twoje pogądy...;))) Jak mówi pismo, niebo bardziej cieszy sie z jednego nawróconego, nż z tysiąca pobożnych...;))) Jutro sobota więc jak...??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Termin uzgodnimy 05.10.07, 22:50 w stosoenym czasie. Teraz idę oglądac folm :) Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Ty mnie nie trzymaj! Ty powiedz gdzie mam jutro 05.10.07, 22:53 przyjechać...!;))) i wierz mi... nigdy nie rzucam słów na wiatr... Wyśle Ci na piva jakies foto, powiedz gdzie mam byc i o której godzinie (byle nie za wszesnie...;))) a na pewno będę... Sama stwierdzisz czy warto ze mna rozmawiać na lajf...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Rodziny Katyńskie nie ufają Ci, PiSiorze! 05.10.07, 22:20 ukos napisał: > A czy to nie Rodziny Katyńskie wnioskowały o przełożenie > uroczystości? Łżesz jak pies. ---> Ach, ta wasza zabawa w głuchy telefon - także z tymi Rodzinami. Nieufna była "pielęgniarka",która teraz przypadkiem kandyduje na posła z poparciem postkomuchów. podobnie "lekarz", "nauczyciel" wjeżdżają do Parlamentu na grzbietach swoich kolegów "skrzywdzonych" przez ostatni rząd ... bo wcześniej przecież było wspaniale. Jak zwykle z igły widły kto zrobił, jak nie takie Nowaki??? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Pamietam jak dzis... 05.10.07, 22:17 ...mowi starszy ogonomistrz Wojskowej Hodowli Zarodowej, uczestnik kampanii wrzesniowej Jan Chodak...pamietam jak by to bylo dzis. Nasz 30-osobowy oddzial pasterski natknal sie na niemiecki patrol motocyklowy. Drugim motocyklista byl ss-man Grass, ktory otoczyl nas w pojedynke!! Odpowiedz Link Zgłoś
bard3333 tja... jedź w lubelskie i im to powtórz... 05.10.07, 22:29 chłopaki z harcestwam jakim niewątpliwie było waffen ss robili tam ogniska, zgodnie ze skautowska pieśnia "Płonie ognisko i szumia knieje..." Nie wiadomo czemu, mimo wielu drzew w okolicy palili chałupami podsycając ludźmi... "...uczestnik kampanii wrzesniowej Jan Chodak..." Nowaki w akcji...;((( Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkiwon Re: Nie te ofiary??? 05.10.07, 22:33 ale to katolicy, a B16 szef katolikow, wiec, skad ten cynizm? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Polecam wątek 05.10.07, 22:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=70019457&a=70019457 Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Ten watek, gdzie w11 popisywal sie nieuctwem.. 05.10.07, 22:50 ..i brakiem czlowieczenstwa? A co ty 2alfa taki zawziety na niego jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Ten watek, gdzie w11 popisywal sie nieuctwem. 05.10.07, 22:51 > A co ty 2alfa taki zawziety na niego jestes? Na kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 Pisbolszewiku nie kradnij 05.10.07, 22:52 I nie zabijaj...Zrozumiałeś jordolony sukinsynu? Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 A co z Wehrmachtem? 06.10.07, 08:15 Nasi obecni rządzący takiego jednego okupanta nawet po rękach całowali, jak przyjechał z gospodarską wizytą do Polski.... Odpowiedz Link Zgłoś