ossey 24.10.07, 23:17 Stawiam ze tak. PO zaczyna z grubej rury a Millerek i jego aferki to beda takie niewinne przekrety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
furtienne Alez snicie, jakby ktos wam maku zadal PiSdziacy 24.10.07, 23:19 ..to oczywiscie pisalem ja, marouder, jak najniesluszniej zabanowany za gonienie kikuta z forum kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
furtienne Oczywiscie, ze nie. 24.10.07, 23:27 Zaufanie do PO ma charakter kredytu. Sam zywie tylko taki rodzaj zaufania do tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
furtienne Ale jedyny mozliwy do realizacji.. 24.10.07, 23:56 ..proponuje tak..wstrzymaj sie ossey z ocena rzadow PO mniej wiecej 6-8 miesiecy..tyle kredytu mozna swobodnie udzielic, by poznac glowne kierunki rozwoju sytuacji w gospodarce i polityce spolecznej.. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zegarek Re: Czy PO przebije SLD ? 24.10.07, 23:20 Zanosi się na kręcenie dużych lodów o wielu smakach. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Zaczynaja od stadionu 24.10.07, 23:21 a w TV Prawda zw. czasem TVN ...cisza i zadnych pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Czy PO przebije SLD ? 24.10.07, 23:22 ossey napisał: > Stawiam ze tak. PO zaczyna z grubej rury a Millerek i jego aferki to beda > takie niewinne przekrety. Powiedz, o co ci przybłędo z jackowa chodzi? Wiem, że mycie kibli nie sprzyja rozwojowi intelektu, weź może jakiegoś tłumacza? To naprawdę nie wina PO, że jesteś przez swoich murzyńskich panów traktowany jak śmiec. Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Czy PO przebije SLD ? 24.10.07, 23:53 akkj napisał: > Powiedz, o co ci przybłędo z jackowa chodzi? Wiem, że mycie kibli > nie sprzyja rozwojowi intelektu, weź może jakiegoś tłumacza? > To naprawdę nie wina PO, że jesteś przez swoich murzyńskich panów > traktowany jak śmiec. skoro twoim intelektem są wszystkie kible zajechane to naprawde duzo roboty raczej z ich wymianą z czego Polski Hydraulik sławe zdobywa w świacie Odpowiedz Link Zgłoś