figi.gov.pl 20.03.08, 00:06 jak to się dzieje, że im bardziej aktywizują się środowiska „patriotyczne”, tym bardziej tytułowy odruch zaczynają wywoływać takie pojęcia jak: wiara, religia, tradycja, ojczyzna, suwerenność, honor… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dystans4 Rekacja zdrowego organizmu 20.03.08, 01:44 Tak jak w kontaktach z Lepperem. Ludzie mówią, że starannie uczono go, na czym polega uczciwość, dobre wychowanie (podobno i takie pojęcia, jak honor, też na szkoleniu były) i teraz doskonale wie, jak postępować dokładnie na odwrót. Podobnie z tzw. prawdziwymi patriotami. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
paczula.8 kwestia tresury ... 20.03.08, 02:01 mój pies też na hasła reaguje odruchowo ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: kwestia tresury ... 20.03.08, 07:14 paczula.8 napisała: > mój pies też na hasła reaguje odruchowo ... :) Psy sie upodobniają do swoich właścicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: kwestia tresury ... 20.03.08, 07:42 doc.torov napisał: > paczula.8 napisała: > > > mój pies też na hasła reaguje odruchowo ... :) > > Psy sie upodobniają do swoich właścicieli. Ale często są od nich o niebo bardziej kumate! :) /noi/ Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: kwestia tresury ... 20.03.08, 08:29 taziuta napisał: > doc.torov napisał: > > > paczula.8 napisała: > > > > > mój pies też na hasła reaguje odruchowo ... :) > > > > Psy sie upodobniają do swoich właścicieli. > > Ale często są od nich o niebo bardziej kumate! :) Widzieliśmy to na przykładzie Saby, którą siłą wciągano do Semu. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: kwestia tresury ... 20.03.08, 07:48 paczula.8 napisała: > mój pies też na hasła reaguje odruchowo ... :) > > O to,to...widać,ze nie tylko pies Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: kwestia tresury ... 20.03.08, 08:18 ledwo cię pies usłyszy to zaraz reaguje w prawidłowy sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: odruch wymiotny 20.03.08, 10:00 Odpowiedż jest prosta!Kolejność wymienianych zalet.!.wiara i religia,to jedno,a Ojczyzna,Honor ,suwerenność ,to inna bajka.Rozdziel te pojęcia,a będziesz mieć efekt Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl doradca medialny prezydenta RP 20.03.08, 10:17 oburza się publicznie, że Brendan Fay ośmiela się go atakować, i to kiedy - w Wielkim Tygodniu! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: doradca medialny prezydenta RP 20.03.08, 11:29 wielki tydzień usprawiedliwia chamstwo i głupotę?? Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: bo co za dużo, to nawet świnia nie strawi 20.03.08, 10:44 a kto ma ojczyzny pełną gębę, ma ją naporawdę w pobliskim nosie, a raczej w nieco bardziej oddalonym tyłku. Odpowiedz Link Zgłoś
polnamyszka Dlaczego patriotyczne w cudzysłowie? 20.03.08, 10:48 dziwisz sie , ze sa tacy w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl środowiska prawdziwie patriotyczne 20.03.08, 11:26 powinny tych „patriotów” pognać na zbity łeb, bo żadna unia, ziomkostwa, geje i lesbijki razem wzięci nie są w stanie zrobić w dziedzinie wspomnianych wartości aż takiego spustoszenia Odpowiedz Link Zgłoś