bu2m2 09.04.08, 20:30 Esencja prawdy i tylko prawdy najbardziej niezależnego spośród najbardziej niezależnych nadredaktorów w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figi.gov.pl to ma jakiś tam poziom 09.04.08, 20:46 niemniej z utęsknieniem czekamy na program „Kulisy TVP” albo chociaż wywiad rzekę „O dwóch takich, co mnie wypieprzyło” Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: to ma jakiś tam poziom 09.04.08, 20:49 Wypieprzyło, ale na dalszą drogę życia obficie zaopatrzyło.Pieniędzmi pochodzącymi z naszego abonamentu. "Jeżeli sąsiad twój odbył jedną pielgrzymkę do Częstochowy,miej się na baczności;jeżeli dwie-unikaj go;jeżeli trzy-przeprowadż się na inną ulicę"(przysłowie polskie). Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl jak się kogoś publicznie wykorzysta 09.04.08, 20:58 to nie wypada zostawić go pastwę losu, trzeba mieć jakieś zasady Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 Re: jak się kogoś publicznie wykorzysta 09.04.08, 20:59 figi.gov.pl napisała: > to nie wypada zostawić go pastwę losu, trzeba mieć jakieś zasady No ba! Zasady zobowiązują! Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: to ma jakiś tam poziom 09.04.08, 21:18 figi.gov.pl napisała: > niemniej z utęsknieniem czekamy na program „Kulisy TVP” albo chocia > ż wywiad rzekę „O dwóch takich, co mnie wypieprzyło” A może "Jak wysysałem pierdy z kaczych dup za pieniądze podatników". Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 Re: Dziś znowu Bronek Widlstein Show 09.04.08, 20:50 O czym dziś Bronek będzie nauczał? Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m2 Re: Dziś znowu Bronek Widlstein Show 09.04.08, 20:55 Zapewne o tym samym. Kolega nadredaktor jest monotematyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Dziś znowu Bronek Widlstein Show 09.04.08, 20:59 Jego stara płyta to Pyjas! "Jeżeli sąsiad twój odbył jedną pielgrzymkę do Częstochowy,miej się na baczności;jeżeli dwie-unikaj go;jeżeli trzy-przeprowadż się na inną ulicę"(przysłowie polskie). Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 Re: Dziś znowu Bronek Widlstein Show 09.04.08, 21:01 elwer-pancerfaust44 napisał: > Jego stara płyta to Pyjas! Gdyby to był Pyjas, to bym się średnio dziwiła, ale oglądałam piersze Show Bronka - o SP nic nie było :-( Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Dziś znowu Bronek Widlstein Show 09.04.08, 21:04 To może będzie nauczał o swojej współpracy z paryskimi flikami(policjantami)gdy walczył z Chojeckim o szmal w czasie swojej emigracji politycznej(?)w latach 80-tych. "Jeżeli sąsiad twój odbył jedną pielgrzymkę do Częstochowy,miej się na baczności;jeżeli dwie-unikaj go;jeżeli trzy-przeprowadż się na inną ulicę"(przysłowie polskie). Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 Re: Dziś znowu Bronek Widlstein Show 09.04.08, 21:05 elwer-pancerfaust44 napisał: > To może będzie nauczał o swojej współpracy z paryskimi flikami(policjantami)gdy > walczył z Chojeckim o szmal w czasie swojej emigracji politycznej(?)w latach > 80-tych. Tu może mieć problem - Chojeckiego musiałby zaprosić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Antysyjoniści zleźcie z Bronisława ! 09.04.08, 21:10 Zboczeńcy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Zboczona bym była, 09.04.08, 21:17 A wejście o świcie w asyście ABW,to i owszem,pra? "Jeżeli sąsiad twój odbył jedną pielgrzymkę do Częstochowy,miej się na baczności;jeżeli dwie-unikaj go;jeżeli trzy-przeprowadż się na inną ulicę"(przysłowie polskie). Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 Re: Zboczona bym była, 09.04.08, 21:21 elwer-pancerfaust44 napisał: > A wejście o świcie w asyście ABW,to i owszem,pra? Do Bronka? Tylko pod przymusem. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Zboczona bym była, 10.04.08, 17:30 ginger_79 napisała: > gdybym na niego weszła :/ Ale kaktuska to by można było posadzić na jego prawsłowiańskiej twarzy ... . Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Dlaczego takich jak ty tak bolą te Cienie PRL-u? 09.04.08, 21:24 bu2m2 napisał: Dziś znowu Bronek Widlstein Show > Esencja prawdy i tylko prawdy najbardziej niezależnego spośród najbardziej niezależnych nadredaktorów w Polsce. ---> Tak samo was boli Misja Specjalna, lustracja, dekomunizacja, ściganie bandytów i złodziei ... macie tyle wspólnych spraw ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 Re: Dlaczego takich jak ty tak bolą te Cienie PRL 09.04.08, 21:29 1normalnyczlowiek11 napisał: > ---> Tak samo was boli Misja Specjalna, lustracja, dekomunizacja, ściganie > bandytów i złodziei ... macie tyle wspólnych spraw ... :))) bu2m2 nie wygląda na PiSiątko. Nie obrażaj kolegi forumowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Dlaczego takich jak ty tak bolą te Cienie PRL 09.04.08, 21:31 Mnie się Misje Specjalne podobają.Np ta o działaczu PO który oprócz synekury za 15 tys w Radzie Miejskiej w Bielsku-Białej,liberalnie zatrudnił się(?) w szkole z pensją 15 tauzenów/m-c.A w tej szkole przeciętna pensja nauczycieli to 1500 zł!!.A to liberalna Polska właśnie! "Jeżeli sąsiad twój odbył jedną pielgrzymkę do Częstochowy,miej się na baczności;jeżeli dwie-unikaj go;jeżeli trzy-przeprowadż się na inną ulicę"(przysłowie polskie). Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 A była jakaś MS o Szpyrce i jego sposobie na 09.04.08, 21:35 służbę zdrowia na Śląsku? Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i Takich zawsze będzie boleć. I nie dlatego, że 09.04.08, 21:38 coś tam ujawnią w programie. Tylko z powodu prowadzącego. Gdyby to był np Durczok, Olejnik, ba sam Michnik, to by się zachłystywał i gotów byłby ciebie za.... gdybyś napisał coś złego o prowadzących. Nie chodzi o treść, tylko prowadzącego. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 no i własnie przez takie czerwone popłuczyny, 09.04.08, 21:45 przestałem zaglądać na to ubeckie forum...:)) przejrzałem tylko kilka wątków i jak zwykle żenada... lezycie i kwiczycie, wraz ze swoimi bełkorytetatmi POkroju kalisza i innych czerwonych świń...:)) choc z drugiej strony, miło poczytac wasz panicznu kwik...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 znaczy z doswiadczenia piszesz..;)) 09.04.08, 21:54 dobieraj sobie innych partnerów...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 Człowiek się uczy na cudzych błędach 09.04.08, 21:56 bard333 napisał: > dobieraj sobie innych partnerów...;)) Staram się. Ale tych sfrustrowanych z powodów wyżej wspomnianych ciężko uniknąć na FK. Twoje pojawienie się i bluźnięcie najlepszym dowodem - nie mogłam sobie odmówić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 ech... bluźnięcie...;))) 09.04.08, 22:00 jeszcze nie zacząłem... i pewnie dobrze wiesz jak to jest z ta potencja u facetów... nie mówie że maja przy tobie problemy, choc sama to sugerujesz, ale nie chce mi sie w te tematy z toba zgłebiać...;)) widac masz jakieś braki, ale by je zaspokoić szukaj gdzie indziej, u mnie tego nie znajdziesz...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 Re: ech... bluźnięcie...;))) 09.04.08, 22:06 bard333 napisał: > jeszcze nie zacząłem... To może lepiej już skończ. Albo na Salonek się przenieś. > i pewnie dobrze wiesz jak to jest z ta potencja u facetów... nie mówie że maja > przy tobie problemy, choc sama to sugerujesz, ale nie chce mi sie w te tematy z > toba zgłebiać...;)) No właśnie nie wiem, ale broń Boże nie chciałam cię narażać na dodatkowe frustracje przez rozdrapywanie świeżych ran ;-P > widac masz jakieś braki, ale by je zaspokoić szukaj gdzie indziej, u mnie tego > nie znajdziesz...;))) Jakoś słabo ciekawa jestem. Może za 40 lat się dowiem, ale na razie mi to (nomen omen) wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: ech... bluźnięcie...;))) 09.04.08, 22:19 hehehe...:))) a co? na saloniku wysmiali by cię od razu, jak teraz ja to robie...;))) nie chce mi się niczego udowadniać...:) musisz uwierzyć na słowo... co ty ciągle z tym zwisającym...? postaraj sie, a inne tez sobie pooglądasz;))) ja zaręczony jestem... tak że nie ten adres seks w okolicach setki...?;)) ciekawy eksperyment, choć mało apetyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 Na Salonku nudno 09.04.08, 22:34 Narzeczony perwersyjnie tam zagląda. Mnie się nie chce. Wyśmiania jakoś nie zauważyłam, raczej skamlenie, ale co kto lubi. Nie życzę sobie, żebyś mi coś udowadniał. Brzydzę się :-P W kwestii seksu w okolicach setki (?) - nie mam jeszcze doświadczeń i nie życzę sobie, żebyś się swoimi dzielił. Jw - brzydzę się. I to by było na tyle. Pozdrów narzeczoną i przyszłych teściów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: ech... bluźnięcie...;))) 09.04.08, 22:32 może za mocno ci pojechałem.. ale trudno...;))) spadam... bo ktoś tęskni...:)) a wole moja potencje z tym kimś zużywać, niż marnować na tym smiesznym forum...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 PS. 09.04.08, 21:58 bard333 napisał: > dobieraj sobie innych partnerów...;)) Biorąc pod uwagę twój stan uzupełniam - na fk biorę pod uwagę tylko partnerów do pyskusji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 jakie forum taka dyskusja...;))) 09.04.08, 22:01 z ubekami inaczej sie nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 Toż napisałam PYSkusja! 09.04.08, 22:03 bard333 napisał: > z ubekami inaczej sie nie da... Psycholek czy Piotrusie byli UBekami? Myślałam, że młodsi są. Ale widocznie wiesz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Toż napisałam PYSkusja! 09.04.08, 22:07 znajdz se chłopa i pocwicz z nim POtencję, zamiast wypisywać bzdety..;)) przełącz na szkiełko, a dowiesz się co mówić dalej...;) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: jakie forum taka dyskusja...;))) 09.04.08, 22:04 POpiela też ubeckie myszy zjadły?Ludzie przestuncie już dokopywać nieboszczykom tak z trupia frant! "Jeżeli sąsiad twój odbył jedną pielgrzymkę do Częstochowy,miej się na baczności;jeżeli dwie-unikaj go;jeżeli trzy-przeprowadż się na inną ulicę"(przysłowie polskie). Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: jakie forum taka dyskusja...;))) 09.04.08, 22:12 a co do tego ma kościół? ani mnie grzeje, ani ziebi! Faktem jest, że ubeckich korzeni sięga wielu ludzi, którym teraz każą nam sie klaniać w pas i prawie ich czcić. Smiecie pokroju kalicza, siwka, jaruzela, michnika i jak tam oni wszyscy się nazywają, robia wam wodę z mózgu za pomoca właśnie tych byłych ubeków, milicjantów esbeków zonowców, czy ormowców (ostatnio na forum ORMO było wychwalane..;))) a wy (większość tu piszących), albo sami wywodzicie się z tej bandy, albo macie wyprane rozumki...:) jedno i drugie żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Byłoby dobrze gdyby bezpośrednio z nich pochodzili 09.04.08, 22:47 bard333 napisał: a wy (większość tu piszących), albo sami wywodzicie się z tej bandy, albo macie wyprane rozumki...:) jedno i drugie żałosne... ---> ... niestety rośnie nam kolejne, wyprane, POkolenie ... :))) PS. Może nie pokolenie całe, ale kilku ich jest ... a jak rozmnażać się POtrafią ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Brak napletka nie dyskryminuje kobiet ! 10.04.08, 17:01 Zresztą, czy ja wiem ... . Odpowiedz Link Zgłoś