Dodaj do ulubionych

Dziś znowu Bronek Widlstein Show

09.04.08, 20:30
Esencja prawdy i tylko prawdy najbardziej niezależnego spośród najbardziej
niezależnych nadredaktorów w Polsce.
Obserwuj wątek
    • figi.gov.pl to ma jakiś tam poziom 09.04.08, 20:46
      niemniej z utęsknieniem czekamy na program „Kulisy TVP” albo chociaż wywiad rzekę „O dwóch takich, co mnie wypieprzyło”
      • elwer-pancerfaust44 Re: to ma jakiś tam poziom 09.04.08, 20:49
        Wypieprzyło, ale na dalszą drogę życia obficie zaopatrzyło.Pieniędzmi
        pochodzącymi z naszego abonamentu.
        "Jeżeli sąsiad twój odbył jedną pielgrzymkę do Częstochowy,miej się na
        baczności;jeżeli dwie-unikaj go;jeżeli trzy-przeprowadż się na inną
        ulicę"(przysłowie polskie).
        • figi.gov.pl jak się kogoś publicznie wykorzysta 09.04.08, 20:58
          to nie wypada zostawić go pastwę losu, trzeba mieć jakieś zasady
          • ginger_79 Re: jak się kogoś publicznie wykorzysta 09.04.08, 20:59
            figi.gov.pl napisała:

> to nie wypada zostawić go pastwę losu, trzeba mieć jakieś zasady

No ba! Zasady zobowiązują!
      • doc.torov Re: to ma jakiś tam poziom 09.04.08, 21:18
        figi.gov.pl napisała:

> niemniej z utęsknieniem czekamy na program „Kulisy TVP” albo chocia
        > ż wywiad rzekę „O dwóch takich, co mnie wypieprzyło”

A może "Jak wysysałem pierdy z kaczych dup
        za pieniądze podatników".
    • ginger_79 Re: Dziś znowu Bronek Widlstein Show 09.04.08, 20:50
      O czym dziś Bronek będzie nauczał?
      • bu2m2 Re: Dziś znowu Bronek Widlstein Show 09.04.08, 20:55
        Zapewne o tym samym. Kolega nadredaktor jest monotematyczny.
        • ginger_79 Znaczy - nic nie stracę :-) 09.04.08, 20:57
      • elwer-pancerfaust44 Re: Dziś znowu Bronek Widlstein Show 09.04.08, 20:59
        Jego stara płyta to Pyjas!
        • ginger_79 Re: Dziś znowu Bronek Widlstein Show 09.04.08, 21:01
          elwer-pancerfaust44 napisał:

> Jego stara płyta to Pyjas!

Gdyby to był Pyjas, to bym się średnio dziwiła, ale oglądałam piersze Show Bronka - o SP nic nie było :-(
          • elwer-pancerfaust44 Re: Dziś znowu Bronek Widlstein Show 09.04.08, 21:04
            To może będzie nauczał o swojej współpracy z paryskimi flikami(policjantami)gdy
            walczył z Chojeckim o szmal w czasie swojej emigracji politycznej(?)w latach
            80-tych.
            • ginger_79 Re: Dziś znowu Bronek Widlstein Show 09.04.08, 21:05

> To może będzie nauczał o swojej współpracy z paryskimi flikami(policjantami)gdy
              > walczył z Chojeckim o szmal w czasie swojej emigracji politycznej(?)w latach
              > 80-tych.

Tu może mieć problem - Chojeckiego musiałby zaprosić :-)
              • lech.niedzielski Antysyjoniści zleźcie z Bronisława ! 09.04.08, 21:10
                Zboczeńcy !!!
                • ginger_79 Zboczona bym była, 09.04.08, 21:15
                  gdybym na niego weszła :/
                  • elwer-pancerfaust44 Re: Zboczona bym była, 09.04.08, 21:17
                    A wejście o świcie w asyście ABW,to i owszem,pra?
                    • ginger_79 Re: Zboczona bym była, 09.04.08, 21:21

> A wejście o świcie w asyście ABW,to i owszem,pra?

Do Bronka? Tylko pod przymusem.
                  • lech.niedzielski Re: Zboczona bym była, 10.04.08, 17:30
                    ginger_79 napisała:

> gdybym na niego weszła :/
                    Ale kaktuska to by można było posadzić na jego prawsłowiańskiej
                    twarzy ... .
    • 1normalnyczlowiek11 Dlaczego takich jak ty tak bolą te Cienie PRL-u? 09.04.08, 21:24
      bu2m2 napisał: Dziś znowu Bronek Widlstein Show

> Esencja prawdy i tylko prawdy najbardziej niezależnego spośród najbardziej niezależnych nadredaktorów w Polsce.

---> Tak samo was boli Misja Specjalna, lustracja, dekomunizacja, ściganie bandytów i złodziei ... macie tyle wspólnych spraw ... :)))
      • ginger_79 Re: Dlaczego takich jak ty tak bolą te Cienie PRL 09.04.08, 21:29
        1normalnyczlowiek11 napisał:

> ---> Tak samo was boli Misja Specjalna, lustracja, dekomunizacja, ściganie
        > bandytów i złodziei ... macie tyle wspólnych spraw ... :)))

bu2m2 nie wygląda na PiSiątko. Nie obrażaj kolegi forumowicza.
      • elwer-pancerfaust44 Re: Dlaczego takich jak ty tak bolą te Cienie PRL 09.04.08, 21:31
        Mnie się Misje Specjalne podobają.Np ta o działaczu PO który oprócz synekury za
        15 tys w Radzie Miejskiej w Bielsku-Białej,liberalnie zatrudnił się(?) w szkole
        z pensją 15 tauzenów/m-c.A w tej szkole przeciętna pensja nauczycieli to 1500
        zł!!.A to liberalna Polska właśnie!
        • ginger_79 A była jakaś MS o Szpyrce i jego sposobie na 09.04.08, 21:35
          służbę zdrowia na Śląsku?
      • klarek_i Takich zawsze będzie boleć. I nie dlatego, że 09.04.08, 21:38
        coś tam ujawnią w programie. Tylko z powodu prowadzącego. Gdyby to był np
        Durczok, Olejnik, ba sam Michnik, to by się zachłystywał i gotów byłby ciebie
        za.... gdybyś napisał coś złego o prowadzących. Nie chodzi o treść, tylko
        prowadzącego.
    • naturat PRL to był Kraj najlepszy z najlepszych 09.04.08, 21:40
      i Wara
    • bard333 no i własnie przez takie czerwone popłuczyny, 09.04.08, 21:45
      przestałem zaglądać na to ubeckie forum...:))

przejrzałem tylko kilka wątków i jak zwykle żenada...

lezycie i kwiczycie, wraz ze swoimi bełkorytetatmi POkroju kalisza i innych czerwonych świń...:))

choc z drugiej strony, miło poczytac wasz panicznu kwik...;)))
      • ginger_79 Barduś, znowu kłopoty z potencją? 09.04.08, 21:49
        :-)
        • bard333 nie każdy zapada na twoja przypadłośc...:))) 09.04.08, 21:50
          • ginger_79 Mnie by było ciężko :-) 09.04.08, 21:52
            • bard333 znaczy z doswiadczenia piszesz..;)) 09.04.08, 21:54
              dobieraj sobie innych partnerów...;))

• ginger_79 Człowiek się uczy na cudzych błędach 09.04.08, 21:56
                bard333 napisał:

> dobieraj sobie innych partnerów...;))

Staram się. Ale tych sfrustrowanych z powodów wyżej wspomnianych ciężko uniknąć na FK. Twoje pojawienie się i bluźnięcie najlepszym dowodem - nie mogłam sobie odmówić :-)
                • bard333 ech... bluźnięcie...;))) 09.04.08, 22:00
                  jeszcze nie zacząłem...

i pewnie dobrze wiesz jak to jest z ta potencja u facetów... nie mówie że maja przy tobie problemy, choc sama to sugerujesz, ale nie chce mi sie w te tematy z toba zgłebiać...;))

widac masz jakieś braki, ale by je zaspokoić szukaj gdzie indziej, u mnie tego nie znajdziesz...;)))
                  • ginger_79 Re: ech... bluźnięcie...;))) 09.04.08, 22:06
                    bard333 napisał:

> jeszcze nie zacząłem...

To może lepiej już skończ. Albo na Salonek się przenieś.

> i pewnie dobrze wiesz jak to jest z ta potencja u facetów... nie mówie że maja
                    > przy tobie problemy, choc sama to sugerujesz, ale nie chce mi sie w te tematy z
                    > toba zgłebiać...;))

No właśnie nie wiem, ale broń Boże nie chciałam cię narażać na dodatkowe frustracje przez rozdrapywanie świeżych ran ;-P

> widac masz jakieś braki, ale by je zaspokoić szukaj gdzie indziej, u mnie tego
                    > nie znajdziesz...;)))

Jakoś słabo ciekawa jestem. Może za 40 lat się dowiem, ale na razie mi to (nomen omen) wisi.
                    • bard333 Re: ech... bluźnięcie...;))) 09.04.08, 22:19
                      hehehe...:)))

a co? na saloniku wysmiali by cię od razu, jak teraz ja to robie...;)))

nie chce mi się niczego udowadniać...:) musisz uwierzyć na słowo...

co ty ciągle z tym zwisającym...? postaraj sie, a inne tez sobie pooglądasz;))) ja zaręczony jestem... tak że nie ten adres

seks w okolicach setki...?;)) ciekawy eksperyment, choć mało apetyczny...
                      • ginger_79 Na Salonku nudno 09.04.08, 22:34
                        Narzeczony perwersyjnie tam zagląda. Mnie się nie chce.

Wyśmiania jakoś nie zauważyłam, raczej skamlenie, ale co kto lubi.

Nie życzę sobie, żebyś mi coś udowadniał. Brzydzę się :-P

W kwestii seksu w okolicach setki (?) - nie mam jeszcze doświadczeń i nie życzę sobie, żebyś się swoimi dzielił. Jw - brzydzę się.

I to by było na tyle. Pozdrów narzeczoną i przyszłych teściów ;-)
                    • bard333 Re: ech... bluźnięcie...;))) 09.04.08, 22:32
                      może za mocno ci pojechałem.. ale trudno...;))) spadam... bo ktoś tęskni...:)) a wole moja potencje z tym kimś zużywać, niż marnować na tym smiesznym forum...:))
              • ginger_79 PS. 09.04.08, 21:58
                bard333 napisał:

> dobieraj sobie innych partnerów...;))

Biorąc pod uwagę twój stan uzupełniam - na fk biorę pod uwagę tylko partnerów do pyskusji ;-)
                • bard333 jakie forum taka dyskusja...;))) 09.04.08, 22:01
                  z ubekami inaczej sie nie da...
                  • ginger_79 Toż napisałam PYSkusja! 09.04.08, 22:03
                    bard333 napisał:

> z ubekami inaczej sie nie da...

Psycholek czy Piotrusie byli UBekami? Myślałam, że młodsi są. Ale widocznie wiesz więcej.
                    • bard333 Re: Toż napisałam PYSkusja! 09.04.08, 22:07
                      znajdz se chłopa i pocwicz z nim POtencję, zamiast wypisywać bzdety..;)) przełącz na szkiełko, a dowiesz się co mówić dalej...;)
                  • elwer-pancerfaust44 Re: jakie forum taka dyskusja...;))) 09.04.08, 22:04
                    POpiela też ubeckie myszy zjadły?Ludzie przestuncie już dokopywać nieboszczykom
                    tak z trupia frant!
                    • bard333 Re: jakie forum taka dyskusja...;))) 09.04.08, 22:12
                      a co do tego ma kościół? ani mnie grzeje, ani ziebi! Faktem jest, że ubeckich korzeni sięga wielu ludzi, którym teraz każą nam sie klaniać w pas i prawie ich czcić. Smiecie pokroju kalicza, siwka, jaruzela, michnika i jak tam oni wszyscy się nazywają, robia wam wodę z mózgu za pomoca właśnie tych byłych ubeków, milicjantów esbeków zonowców, czy ormowców (ostatnio na forum ORMO było wychwalane..;)))

a wy (większość tu piszących), albo sami wywodzicie się z tej bandy, albo macie wyprane rozumki...:) jedno i drugie żałosne...
                      • 1normalnyczlowiek Byłoby dobrze gdyby bezpośrednio z nich pochodzili 09.04.08, 22:47
                        bard333 napisał: a wy (większość tu piszących), albo sami wywodzicie się z tej bandy, albo macie wyprane rozumki...:) jedno i drugie żałosne...

---> ... niestety rośnie nam kolejne, wyprane, POkolenie ... :)))

PS. Może nie pokolenie całe, ale kilku ich jest ... a jak rozmnażać się POtrafią ... :)))
                        • lech.niedzielski Brak napletka nie dyskryminuje kobiet ! 10.04.08, 17:01
                          Zresztą, czy ja wiem ... .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka