Dodaj do ulubionych

Radni do wymiany

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.12, 16:29
Zróbmy listę RADNYCH do wymiany
Obserwuj wątek
    • Gość: podgorze-Krzyzowsk Re: Radni do wymiany IP: *.204.99.125.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.01.12, 16:33
      oczywiscie ze Krzyzowski w d.u.p.i.e mam takiego radnego co na swoim rejonie chce zamknac szkole ,a jeszcze w opozycji jak byl to non stop opluwal PO
      • Gość: walbrzyszanin a co z tymi IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.01.12, 16:44
        Ja znam tylko takich radnych jak Rosiaki , Nowaka , Lubiński, Lende i tą co została zawieszona co sprzeciwiła się budowie ścieżek rowerowych na podzamczu a reszty to ja nie znam i nie wiem co oni tam robią . A ta trójca Rosiaki, Nowak, Lubiński to oni tylko krzyczą a mało działają .No i jeszcze znam Bartolika ale to że on był wice prezydentem , to chyba dlatego , no a Lenda czasem coś tam się pokaże. A reszty ani słychu ani widu , ale kase biorą
        • Gość: Gruzin Re: a co z tymi IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.01.12, 22:02
          A na cholerę tylu radnych. Ja bym góra 10 zostawił - po 2 na okręg i z głowy.
          I oprócz oświadczeń majątkowych - kwalifikacje i IQ do publicznej wiadomości.
          Dodatkowo egzaminy ze znajomości prawa administracyjnego i lokalnego, budżetu, posługiwania się komputerem.
          Nie zdasz to wypad.
          Ehh... Marzenia :D
          • Gość: mar Re: a co z tymi IP: *.play-internet.pl 01.01.12, 22:48
            Wymienić Giovanniego Romana. Nic nie robi i nie ma go na sesjach
          • Gość: Taki jeden Re: a co z tymi IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 01:38
            > A na cholerę tylu radnych. Ja bym góra 10 zostawił - po 2 na okręg i z głowy.
            > I oprócz oświadczeń majątkowych - kwalifikacje i IQ do publicznej wiadomości.
            > Dodatkowo egzaminy ze znajomości prawa administracyjnego i lokalnego, budżetu,
            > posługiwania się komputerem.
            > Nie zdasz to wypad.
            > Ehh... Marzenia :D

Ty serio Gruzin jesteś? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka