Gość: wyborca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.12, 16:29 Zróbmy listę RADNYCH do wymiany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: podgorze-Krzyzowsk Re: Radni do wymiany IP: *.204.99.125.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.01.12, 16:33 oczywiscie ze Krzyzowski w d.u.p.i.e mam takiego radnego co na swoim rejonie chce zamknac szkole ,a jeszcze w opozycji jak byl to non stop opluwal PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walbrzyszanin a co z tymi IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.01.12, 16:44 Ja znam tylko takich radnych jak Rosiaki , Nowaka , Lubiński, Lende i tą co została zawieszona co sprzeciwiła się budowie ścieżek rowerowych na podzamczu a reszty to ja nie znam i nie wiem co oni tam robią . A ta trójca Rosiaki, Nowak, Lubiński to oni tylko krzyczą a mało działają .No i jeszcze znam Bartolika ale to że on był wice prezydentem , to chyba dlatego , no a Lenda czasem coś tam się pokaże. A reszty ani słychu ani widu , ale kase biorą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruzin Re: a co z tymi IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.01.12, 22:02 A na cholerę tylu radnych. Ja bym góra 10 zostawił - po 2 na okręg i z głowy. I oprócz oświadczeń majątkowych - kwalifikacje i IQ do publicznej wiadomości. Dodatkowo egzaminy ze znajomości prawa administracyjnego i lokalnego, budżetu, posługiwania się komputerem. Nie zdasz to wypad. Ehh... Marzenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: a co z tymi IP: *.play-internet.pl 01.01.12, 22:48 Wymienić Giovanniego Romana. Nic nie robi i nie ma go na sesjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki jeden Re: a co z tymi IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 01:38 > A na cholerę tylu radnych. Ja bym góra 10 zostawił - po 2 na okręg i z głowy. > I oprócz oświadczeń majątkowych - kwalifikacje i IQ do publicznej wiadomości. > Dodatkowo egzaminy ze znajomości prawa administracyjnego i lokalnego, budżetu, > posługiwania się komputerem. > Nie zdasz to wypad. > Ehh... Marzenia :D Ty serio Gruzin jesteś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś