Gość: OzRM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 12:44 Pewnie żeście się za mną stęsknili co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajacek A nawet ci przyznam racje !! IP: *.kabel.telenet.be 03.01.02, 13:01 Ciesze sie ze ,jestes :))) Mimo roznic. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OzRM Re: A nawet ci przyznam racje !! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 15:45 Dziękuję, wzajemnie! Wspaniale było na spotkaniu z Taize. Były modlitwy medytacje dyskusje na różne tematy, zwiedzanie Budapesztu,były nawet dwie imprezy integracyjne . W Sylwestra modliwtę połoczyliśmy z tańcami dyskotekowymi i ludowymi z różnych regionów. Mieliśmy spotkanie z bratem Rogerem, ciekawa to postać. Cichy spokojny, ale rzeczowy, czuć od niego optymizmem na kilometr na nikogo złego śłowa nie powiedział,zakochałem się nawet w pewnej Rumunce pobraliśmy sobie adresy ale co z tego wyjdzie nie wiem...długo by tu pisać spotkałe też Francuzów którzy myślą podobnie jak ja.. oni są dziennikarzami dziennika katolickiego Present to taki odpowiednik naszej Niedzieli I ND. Byli oni aktywistami od Le Pena. dzięki takim ludziom zrozumiałem że idea zjednoczonej Europy wcale nie musi się odbywać na socliberalną modłę... nawiązaliśmy stały kontakt. Może latem wybiorę się do Tuluzy albo do Nicei bo stamtąd pochodzą moi nowi przyjaciele.. Oszołom z Radia Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: A nawet ci przyznam racje !! IP: 151.112.27.* 03.01.02, 21:46 no to fajcie bracie czas spedziles powodzenia w milosci zycze :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miazgacz Re: A nawet ci przyznam racje !! IP: *.hypermart.net 03.01.02, 22:59 Gość portalu: OzRM napisał(a): > Mieliśmy spotkanie z bratem > Rogerem, ciekawa to postać. Cichy spokojny, ale rzeczowy, czuć od niego > optymizmem na kilometr na nikogo złego śłowa nie powiedział to zupełnie jak ojciec R.! > oni są dziennikarzami dziennika katolickiego Present to taki odpowiednik naszej > Niedzieli I ND. Też na co drugiej stronie o żydowskich spiskach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OzRM Re: A nawet ci przyznam racje !! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 12:31 Gość portalu: Miazgacz napisał(a): > Gość portalu: OzRM napisał(a): > > > > Mieliśmy spotkanie z bratem > > Rogerem, ciekawa to postać. Cichy spokojny, ale rzeczowy, czuć od niego > > optymizmem na kilometr na nikogo złego śłowa nie powiedział > > to zupełnie jak ojciec R.! > > > oni są dziennikarzami dziennika katolickiego Present to taki odpowiednik n > aszej > > Niedzieli I ND. > > Też na co drugiej stronie o żydowskich spiskach? > - Nie to o masonerii Odpowiedz Link Zgłoś