dororom 02.11.06, 18:53 SŁYSZAŁAM ZE FIRMA ,,STATUS" OD NOWEGO ROKU ZNIKA Z NASZEGO OSIEDLA - CZY COŚ WIEĆIE WIĘCEJ NA TEN TEMAT ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p-pol81 Re: INFO.......... 02.11.06, 21:12 Mam nadzieje że to tylko plotka. Ze swojego doświadczenia wiem że każda następna firma jest gorsza, co można zauważyć nawet na naszym oiedlu. Firma od kurtyn na garaż została zmieniona: to mamy otwarty garaż przez kilka dobrych dni i tak jakby nikomu się nie śpieszyło tego naprawić. A od drzwi to nie jestem pewien czy firma została zmieniona ale zakładam że tak bo od trzech tygodni (z małymi przerwami) drzwi na minus dwa "b" są otwarte. Czy ktoś mi powie dlaczego tak jest ???? Czy to dlatego że każdy ma "swoich" i musi ich wepchnąć nie ważne czy są lepsi czy gorsi. Łapówka robi swoje. A wracając do tematu końca "STATUS-a" to coś musi w tym być bo widać ostatnio że nasz administrator przestał się starać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sebekd Re: INFO.......... 04.11.06, 09:45 Dlaczego tak jest? ludzie sa leniwi i chciwi Polacy preferuja revolucje zamiast evolucje Swiatem rzadza rodziny (rodzinne korporacje, wczasniej krolowie/dyktatorzy) Nie uczciwy marketing zwicieza z nauka i kultura Nie mozliwe jest zla dobrem zwyciezac bo na wiazd ograniczasz sobie mozliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
bladerunner2 Re: INFO.......... 04.11.06, 10:56 Co ty możesz wiedzieć o ewolucji, Ciebie ona nie dotyczy. hahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
worek1972 Re: INFO.......... 04.11.06, 11:16 Jezu czlowieku nie pal tego wiecej. Worek Odpowiedz Link Zgłoś
worek1972 Re: INFO.......... 04.11.06, 21:51 Jakby zeżarl Pielaka to by wykitowal. Pozdrawiam Worek Odpowiedz Link Zgłoś