semperignotus 18.04.08, 20:42 facet jest inteligentny,bystry i odważny. Robi swoje a przy okazji nie boi się nazywać rzeczy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: najlepszy polityk ? Palikot 18.04.08, 20:56 semperignotus napisał: > facet jest inteligentny,bystry i odważny. > Robi swoje a przy okazji nie boi się nazywać rzeczy po imieniu. Bo jest ma forse,nie politykuje zarabiajac,mozna mu zaufac,ma cele, moye nawet zbiezne z innymi,ale to polityczni biedacy i karierowicze. Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: najlepszy polityk ? Palikot 18.04.08, 21:01 to jego plus wielu idzie do polityki by się dorobić Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: najlepszy polityk ? Palikot 19.04.08, 21:30 Niezależny(?),nie przyszedł się dorobić na polityce(?),to po co się kręci i naciska radnych w Lublinie by ci zmienili pod potrzeby jego kolesi dewelpolerów,tereny zielone(park)na tereny budowlane pod przyszłe apartamentowce?Taki filantrop który pomaga swym kolesiom bezinteresownie(?)bo oni mają swój interes w tym. "Wymóżdżajmy!Niech każdy od narodzin,Gazetę i szklany ekranik przed sobą ma.Niech weń w nie patrzy codziennie kilka godzin....Mózg wyparuje sam z jego łba.(Gall Anonim z Polski). Odpowiedz Link Zgłoś
patience A tam. Ciciolina 18.04.08, 21:08 Palikot wymachiwal sztucznym fiutem, a Ciciolina pokazywala dziennikarzom swoje prawdziwe cycki. Co prawda nie wiem co to ma wspolnego z polityka, ale zapewne jestem zbyt konserwatywna? Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: A tam. Ciciolina 18.04.08, 21:10 to uproszczenie nie ma porównania Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: A tam. Ciciolina 18.04.08, 21:13 semperignotus napisał: > to uproszczenie > nie ma porównania To prawda. Sztuczny fjut na konferencjach prasowych sie nijak ma do prawdziwych cyckow na konferencjach prasowych. Ale mnie dreczy, czy jestem za bardzo konserwatywna, bo zdjecia fjutow i cyckow mi sie nie kojarza z polityka tylko zupelnie innego rodzaju dzialalnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma patience... 18.04.08, 21:34 Barbie droga, lubisz być gwałcona przez spoconych lubelskich policjantów? Nie masz szans. Dzieki Palikotowi i Jego walce zostali zamknięci w PIERDLU, c i p o Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: patience... 18.04.08, 21:37 Tajemnicze uwagi o gwaltach sie chyba nijak maja do konserwatywnych pogladow o tym, czym jest polityka? Bo mi sie ona kojarzy raczej z The Grand Chessboard Brzezinskiego niz z pierwszo- i drugorzednymi cechami plciowymi, okazywanymi dziennikarzom. Obojetnie, sztucznymi czy naturalnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: patience... 19.04.08, 03:52 bardzo tajemnicze uwagi o gwałcie. oczywiście ty nie wiesz po co była ta konferencja ? Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Poczytaj sobie, Patience i nie szokuj nas ignoranc 19.04.08, 11:27 patience napisała: > Tajemnicze uwagi o gwaltach sie chyba nijak maja Poczytaj sobie, Patience, o co chodziło, i jak miała się sprawa gwałtu do prezentowanych gadżetów. I nie szokuj nas swoją ignorancją w przyszłości. www.wprost.pl/ar/?O=105418 Chodziło o gwałty, których dopuszczali się UZBROJENI policjanci - "zbrojne ramię sprawiedliwośćii") na zastraszonych małolatach (14- latka, 15-latka, studentka farmacji). I o brak kary dla nich. Palikot po konferencji nie odpuścił i później dalej drążył sparawę do skutku: www.gover.pl/k5/poslowie/szczegolyInterpelacji/posel/palikot-janusz/interpelacja/zapytanie-w-sprawie-szokujacych-ustalen- prokuratury-dotyczacych-gwaltu-w-izbie-zatrzyman-komendy-miejskiej- policji-w-lublinie A Ty, Giwi, mogłabyś łaskawie wyjaśnić, czemu skasowałaś bez śladu mój nocny post w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: najlepszy polityk ? Palikot 18.04.08, 21:21 Może nie najlepszy ale najodważniejszy w stawianiu pytań:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka12332 Re: najlepszy polityk ? Palikot 18.04.08, 21:42 palikot jest boski w swojej odwadze i oryginalności , szacun :) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Bystry to on jest jak woda w klozecie ;) 18.04.08, 22:19 semperignotus napisał: > facet jest inteligentny,bystry i odważny. > Robi swoje a przy okazji nie boi się nazywać rzeczy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Mały Franio pokazał próbkę swych możliwości 19.04.08, 04:20 Nawet jeśli to wszystko co Franio potrafi - i tak jestem pod wrażeniem jego potencjału intelektualnego. frank_drebin napisał: > semperignotus napisał: > > > facet jest inteligentny,bystry i odważny. > > Robi swoje a przy okazji nie boi się nazywać rzeczy po imieniu. Też się zgadzam się z powyższą opinią nt inteligencji i odwagi p. posła Palikota. Dodać można jeszcze jego konsekwencję i zdumiewającą SKUTECZNOŚĆ. Wczoraj bowiem Kancelaria, ustami ministra Kamińskiego poinformowała, że będzie publikować raporty o stanie zdrowia p. Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Paliglup na wiecej nie zasluguje. Musze szanowac 19.04.08, 14:24 swoja klawiature :) kum.z.antalowki napisał: > Nawet jeśli to wszystko co Franio potrafi - i tak jestem pod wrażeniem jego > potencjału intelektualnego. > > frank_drebin napisał: > > > semperignotus napisał: > > > > > facet jest inteligentny,bystry i odważny. > > > Robi swoje a przy okazji nie boi się nazywać rzeczy po imieniu. > > Też się zgadzam się z powyższą opinią nt inteligencji i odwagi p. posła Palikot > a. > Dodać można jeszcze jego konsekwencję i zdumiewającą SKUTECZNOŚĆ. Wczoraj bowie > m > Kancelaria, ustami ministra Kamińskiego poinformowała, że będzie publikować > raporty o stanie zdrowia p. Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki najlepszy polityk ? Palikot 19.04.08, 14:18 Na początku lat dziewięćdziesiątych z jakimś guru ekonomi (nie pomnę z kim) dr. filozofii Palikot, który rzucił UW i zajął się rodzinnym biznesem (rozlewnią win importowanych), był autorem GENIALNEGO cyklu artykułów w Rzeczpospolitej uczącego Polaków KAPITALIZMU. Rzeczpospolitą, z tymi WYKŁADAMI KAPITALIZMU „trudno” było dostać, mimo zwiększonego nakładu. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.wars Palikot - najwiekszy zlodziej wsrod politykow 19.04.08, 15:37 i najcwanszy polityk wsrod zlodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Palikot - najwiekszy zlodziej wsrod polityko 19.04.08, 21:20 typowe pisowskie działanie - oszczerstwo bez podania dowodów Odpowiedz Link Zgłoś