smalltownboy 26.06.08, 19:33 Średniowiecze i stosy to wspaniałe czasy i czarny na załączonym filmiku ma nadzieje, że powrócą....Komentarz zbędny. video.google.com/videoplay?docid=-1265547667062872180&hl=en Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smalltownboy Re: Katolickie miłosierdzie 27.06.08, 15:21 Jak słowa tego faceta w sukience mają się do nauki miłosierdzia głoszonego przez Chrystusa, na którego niby oficjalnie się powołuje? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Katolickie miłosierdzie 27.06.08, 15:23 to pewnie kolega wielebnego Podstawki z Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Katolickie miłosierdzie 27.06.08, 15:27 O Boszsze!Kapłan Krk mówi że ma nadzieję iż powrócimy do tych ;wspaniałych;czasów gdy można będzie palić ludzi na stosach!!Do tego kościoła Tusk i inni posłowie PO biegają na rekolekcje!!O Qżma!O tępota!O mores! Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Ostatni stos zaplonal w Europie w protestanckich 27.06.08, 15:31 ..Prusach. To jeden z historycznych mitow, ze inkwizycja byla szczegolnie krwawa. Sad religijny konczyl sie zazwyczaj stwierdzeniem - idz i nie grzesz wiecej. Sady powszechne w tamtych czasach byly bez porownania bardziej krwawe. Wydaly o wiele wiecej wyrokow smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Ostatni stos zaplonal w Europie w protestanck 27.06.08, 15:37 O tempota!O mores! O Qżma!Inkwizycja(sądy religijne) były łagodniejsze od sądów powszechnych mówiły heretykowi:idż sobie i nie grzesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Ostatni stos zaplonal w Europie w protestanck 27.06.08, 15:39 > - idz i nie grzesz wiecej. i na stosiku ostatni paciorek zmow. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Ostatni stos zaplonal w Europie w protestanck 27.06.08, 15:43 No pewnie,po takim ;pobycie; płonącym na stosie,grzesznik nie miał prawa więcej grzeszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Ostatni stos zaplonal w Europie w protestanck 27.06.08, 17:22 dobrze jest żyć w świecie ułudy.jak się w to wierzy..... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Katolickie miłosierdzie 27.06.08, 15:36 No nie wiem. Smiac sie czy plakac? Ksieza homoseksualisci powinni mu porzadne manto sprawic. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Katolickie miłosierdzie 27.06.08, 15:40 Katabas rozróżnia 2 opcje:Pedały i geje(?!).Geje porządniejsi, pedały na stos.Chyba en czarny musiał być po dużej porcji mszalnego wina lub wody święconej(ognistej).O tempota!O mores! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Katolickie miłosierdzie 27.06.08, 15:42 Nie dopieszczony jakis. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
c.k.dezerter Re: Katolickie miłosierdzie 27.06.08, 15:45 Ten czarny psychopata,bo inaczej nie można go nazwać gada od rzeczy,ciekawe co by powiedział na temat swoich kolegów w sutannach, czy to też jest moda? na bycie "pedałem"? księdzem-pedałem? Zaś to co powiedział adalberto,trzeba skwitować prawdziwie po chrześcijańsku- boże przebacz mu,bo nie wie co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Katolickie miłosierdzie 27.06.08, 15:47 c.k.dezerter napisał: > Ten czarny psychopata,bo inaczej nie można go nazwać gada od rzeczy,ciekawe co > by powiedział na temat swoich kolegów w sutannach, > czy to też jest moda? na bycie "pedałem"? księdzem-pedałem? > > Zaś to co powiedział adalberto,trzeba skwitować prawdziwie po chrześcijańsku- > boże przebacz mu,bo nie wie co mówi. Nasz radiomaryjny naród tak powierzchownie kocha i tak zwierzęco nienawidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Katolickie miłosierdzie 27.06.08, 15:49 c.k.dezerter napisał: > ciekawe co > by powiedział na temat swoich kolegów w sutannach, Ja jestem ciekaw co jego zwierzchnicy na to. Odpowiedz Link Zgłoś
c.k.dezerter Re: Katolickie miłosierdzie 27.06.08, 15:51 pies_na_czarnych napisała: > c.k.dezerter napisał: > > > ciekawe co > > by powiedział na temat swoich kolegów w sutannach, > > Ja jestem ciekaw co jego zwierzchnicy na to. Masz na myśli arcybiskupa Petza? "Jestem gorący jak piec - arcybiskup Petz" > > > Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Katolickie miłosierdzie 27.06.08, 15:54 > Masz na myśli arcybiskupa Petza? :) Ten to przynajmniej powinien sie obrazonym poczuc :p Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Katolickie miłosierdzie 27.06.08, 16:00 pies_na_czarnych napisała: > > Masz na myśli arcybiskupa Petza? > > :) > Ten to przynajmniej powinien sie obrazonym poczuc :p > > Ależ Juliuszek "Amor" z zawodu arcybiskup fantastyczie całował i rewelacyjnie gliglał przyduchy z wisiorami (?) ! Odpowiedz Link Zgłoś
c.k.dezerter Re: Katolickie miłosierdzie 27.06.08, 16:08 lech.niedzielski napisał: > pies_na_czarnych napisała: > > > > Masz na myśli arcybiskupa Petza? > > > > :) > > Ten to przynajmniej powinien sie obrazonym poczuc :p > > > > > Ależ Juliuszek "Amor" z zawodu arcybiskup fantastyczie całował i > rewelacyjnie gliglał przyduchy z wisiorami (?) ! A na majtkach miał napis "Roma" ponoć klerycy nie mogli się oprzeć temu napisowi.Za napisem Roma,była otwarta brama a w niej groźny "Cerber",który szczerzył kły. Odpowiedz Link Zgłoś
c.k.dezerter Re: Katolickie miłosierdzie 27.06.08, 16:16 Prócz tego,że lubił chłopców-kleryków był też "kapuchą" www.money.pl/archiwum/wiadomosci_agencyjne/iar/artykul/arcybiskup;petz;wspolpracowal;z;sb,215,0,226519.html Pracował na chwałę i wielkość kościoła,tak skutecznie,że obecnie zatrudniony na etacie papieża B16,niczego nie potępił.wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Katolickie miłosierdzie 27.06.08, 16:26 > Pracował na chwałę i wielkość kościoła,tak skutecznie,że obecnie zatrudniony na > etacie papieża B16,niczego nie potępił.wręcz przeciwnie. :ppp Jeszcze troche i bedziemy SB pomniki stawiac. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Katolickie miłosierdzie 27.06.08, 17:24 zostaw biedaka.odtrącony przez arcymacacza Paetza przezywa traumę... Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Katolickie miłosierdzie 27.06.08, 16:30 Całkiem (do) niczego sobie ta autoreklama(antyreklama?) Krk. Odpowiedz Link Zgłoś
c.k.dezerter Re: Katolickie miłosierdzie 27.06.08, 16:40 elwer-pancerfaust44 napisał: > Całkiem (do) niczego sobie ta autoreklama(antyreklama?) Krk. Nie łapię co masz na myśli.Po poście psa na czarnych,że będziemy SB jeszcze stawiać pomniki- w głowie nastąpiło zwarcie,teraz mam już wypalone styki. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Logo tej firmy wisi w Sejmie 27.06.08, 16:40 Dlaczego przedsiębiorstwo KK zostało w tak szczególny sposób wyróżniona w sali sejmowej skoro skupia w swoich szeregach głupców, pedofilów, złodziei, zwyrodnialców? Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Logo tej firmy wisi w Sejmie 27.06.08, 16:44 Bo to jest ich znak rozpoznawczy w Sejmie,tak jak kielnia i cyrkiel u masonów w loży. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Logo tej firmy wisi w Sejmie 27.06.08, 18:06 elwer-pancerfaust44 napisał: > Bo to jest ich znak rozpoznawczy w Sejmie,tak jak kielnia i cyrkiel u masonów w > loży. Chyba się pochlastam ! Odpowiedz Link Zgłoś