semperignotus 07.07.08, 19:15 może być gorzej ../ z kabaretu/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj lewa, lewa, lewa 07.07.08, 20:08 jawste napisał: > Super. Idzie sobie gosiu i piosenkę spiewa www.dziennik.pl/files/archive/00079/IM080229_001_79063l.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: mialeś zły dzień ? pomyśl o Gosiewskim 07.07.08, 19:48 Narzekasz na zdrowie psychiczne i kondycję fizyczną spójrz na Gosia,poczujesz się jak Mister Universum i Einstein.Placebo i nocebo w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: mialeś zły dzień ? pomyśl o Gosiewskim 07.07.08, 19:51 i to - proszę panią -przejdzie do annałów Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: mialeś zły dzień ? pomyśl o Gosiewskim 07.07.08, 20:03 Tacy jak Gosio to potrzebują BORowika by wtoczyć się nawet na górkę PiaSku./Kariery najbardziej ponure,tych co staczają się pod górę./ Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: mialeś zły dzień ? pomyśl o Gosiewskim 07.07.08, 20:05 elwer-pancerfaust44 napisał: > Tacy jak Gosio to potrzebują BORowika by wtoczyć się nawet na górkę > PiaSku./Kariery najbardziej ponure,tych co staczają się pod górę./ uprawianie taternictwa nie jest takie proste jak by się wydawało: www.virango.pl/files/images/Gosiu_urlopie_1799748.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: mialeś zły dzień ? pomyśl o Gosiewskim 07.07.08, 20:15 Ja kiedyś mając sporo po 50-tce jednego dnia ;wdrapałem;się w Tatrach na Nosal a po południu na Giewont.Nic trudnego dla ludzi z G Śląska,powstałych z przedwojennej stali ze śląskiej huty Baildon. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro a ja... 07.07.08, 20:20 jak byłem ciut młodszy, to grałem jako pomocnik w piłke. I jak było ciężko z wynikiem, a chłopaki już ledwo pociągali nogami , musiałem brać spawy w swoje nogi. Centrowałem więc z własnego pola karnego, a że szybki w nogach jestem, to przeważnie strzelałem z własnego dośrodkowania głową bramkę :D Co ty mi tu będzieszz z jakimś Nosalem czy Gubałówką wyjeżdżał :D Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: mialeś zły dzień ? pomyśl o Gosiewskim 07.07.08, 20:54 :)))))))), to ci się udało! Odpowiedz Link Zgłoś