woda.woda Re: żegnaj Pamelo... 06.10.08, 20:15 Już tylu chłopców odchodziło z naszego puebla i wszyscy przysięgali swym dziewczynom, że wkrótce je do siebie zabiorą - żaden nie przysłał listu. Pewnie i w tym mieście życie jest łatwiejsze, niż u nas. Żegnaj więc, kochany, lecz proszę cię: nie zapomnij nigdy o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Pamelo, żegnaj...- to były piękne dni 06.10.08, 20:31 "To były piękne dni, Naprawdę piękne dni..." (ballada rosyjska, szerzej znana z wykonania Mary Hopkin "Those Were The Days...) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Pierwotnie Дорогой д 06.10.08, 20:35 Aleksandra Wertyńskiego mp3.eduskrypt.pl/mp3-dorogoj_dlinnoju_to_byly_piekne_dni-849.html Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 No właśnie :) 06.10.08, 21:18 Nie mam tu stosownych czcionek, ale... jest Yandex!!! Дорогой длинною, да ночью лунною, Да с песней той, что вдаль летит, звеня. И с той старинною, да с семиструнною, Что по ночам так мучила меня. Дорогой длинною, да ночью лунною, Да с песней той, что вдаль летит, звеня. И с той старинною, да с семиструнною, Что по ночам так мучила меня. И с той старинною, да с семиструнною, Что по ночам так мучила меня. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: No wiesz? 06.10.08, 21:32 woda.woda napisała: > Wertyńskiego tak sprofanować... ja się zawsze dobrze bawię przy żołnierskich wykonaniach. A to ulubiony ensambl Putina: pl.youtube.com/watch?v=iG3Hm8Xwh5E Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: No wiesz? 06.10.08, 21:37 Putin to romantycny mężczyzna, tak mówią... "Ja wljubljon w tjebia, Rassija, wljubljon" A co na to żona? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: No wiesz? 06.10.08, 21:41 woda.woda napisała: > Putin to romantycny mężczyzna, tak mówią... > > "Ja wljubljon w tjebia, Rassija, wljubljon" > A co na to żona? Nie wiem czy tak wypada tu dyskutować. Autorka wątku pewnie liczyła na głosy żalu w rodzaju "nie odchodź", "zostań" itp., a nie jakieś rozważania o naturze Władimira Władimirowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Może tak będzie stosownie... 06.10.08, 21:46 www.youtube.com/watch?v=BClOGaBecBI ? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Co tam Putin... 06.10.08, 22:02 ... Włosi to dopiero romantyczni mężczyźni. Chociaż akurat tekst nie pasuje. Powinno być coś w rodzaju "don't leave us this way", ewentualnie po włosku lub rosyjsku. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: No wiesz? 06.10.08, 22:08 Nie ujezżaj ty mój gołubczik, powinno być... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran nie ma sprawy 06.10.08, 22:12 pl.youtube.com/watch?v=Da2XOrZSLdE (nie znałem tego, ale jakieś nudy straszne) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda A zaczynas się tak... 06.10.08, 21:27 Ехали на тройке с бубенцами, А вдали мелькали огоньки. Эх, когда бы мне теперь за вами, Душу бы развеять от тоски… :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Душу бы разk 06.10.08, 21:46 Zastanawiałem się , który kawałekm wybrać, a to, rzeczywiście, najlepsze, tego warto życzyć. Czy mogę wysłać Ci coś do przeczytania,(i do zaopiniowania!), przed wystawieniem tego na światlo dzienne? bul. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Душу бы & 06.10.08, 21:47 Możesz, tyle, że mam mało wolnego czasu i nie wiem, kiedy ci odpiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Душу бы & 06.10.08, 22:03 Może, kiedyś... - Ważne, ze przeczytasz. Tylko w dwóch miejscach spotkałem napomknięcia na temat tego, co dzialo się w czasie konfliktu w Osetii. Bush, z właściwą sobie błyskotliwością, pozwolił sobie (wypsnęło mu ssię) na uwagę, pomyślał później. Jeszcze później zdementował ją Biały Dom. Powinno to być ciekawe... Pozdrowienia bul. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Pierwotnie Дорог 06.10.08, 20:39 Jolu,jeżeli tak zdecydowałaś to ja,żegnam Cię ze smutkiem.Niczego nie tracisz nie pisząc na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek I co z tego,że gnasz...a gnaj sobie. :))) 06.10.08, 20:20 jola_iza napisała: że gnam ---> ... w POgoni za cudami? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Pisz do Giwi. I to już!!!! 06.10.08, 20:53 Niech to wytnie :-)))) Nie można się poddawać. ) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.logika giwi wycieła post ryja i dlatego jola się żegna 06.10.08, 20:59 ten post też wytnie Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Wiem o co chodzi:-) 06.10.08, 21:01 Co do tego,to mam nadzieję,że wytnie.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.logika trzeba nie mieć rozumu, żeby tak zabijać forum 06.10.08, 21:03 które to już odejście w ostatnich miesiącach? zostaje chłam... :( Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: trzeba nie mieć rozumu, żeby tak zabijać foru 06.10.08, 21:04 zniknie, jak se pojdziesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: trzeba nie mieć rozumu, żeby tak zabijać foru 06.10.08, 21:05 Zamiast odchodzić trzeba coś zrobić:-))) Jak to drzewiej na forum bywało. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: trzeba nie mieć rozumu, żeby tak zabijać foru 06.10.08, 21:20 malaszaramysz napisała: > Zamiast odchodzić trzeba coś zrobić:-))) Jak to drzewiej na forum > bywało. Masz na myśli Drzewieckiego?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: niekoniecznie. 06.10.08, 21:25 woda.woda powiedziałaby, że to siedzi w ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki à la guerre comme à la guerre 06.10.08, 21:58 Jak to na wojence ładnie, (bis) Kiedy ułan z konia spadnie. (bis) Koledzy go nie żałują, Jeszcze końmi potratują. Rotmistrz z listy go wymaże, Wachmistrz trumnę zrobić każe. A za jego trudy, prace, Hejnał zagrają trębacze... johnwayneagunia.wrzuta.pl/audio/vA1DiQFskJ/piesni_wojskowe_-_jak_to_na_wojence_ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Re: żegnam 06.10.08, 21:19 Żal mi ... . . . "Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i prezydent bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" – Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06 Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki przypomnijcie mi, proszę.... 06.10.08, 21:39 ktoś już się żegnał tak długo z forum, żegnał i wracał... co to za dziewczynka była? Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.logika solidarność 06.10.08, 23:01 cały czas chodzi mi po głowie pytanie, czy nie powinnam też zrezygnowac z tego forum... bo jeśli nie TAKI powód, to JAKI?... Odpowiedz Link Zgłoś
wprost.pl zegnam 07.10.08, 07:02 dzika.logika napisała: > cały czas chodzi mi po głowie pytanie, czy nie powinnam też > zrezygnowac z tego forum... Odpowiedz Link Zgłoś