kamil.ran 18.10.08, 09:09 czy o to chodzilo prezydentowi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porannakawa20 Re: TW Stokrotka 18.10.08, 09:11 Nocami pod koldra, z latarka czyta teczki TW. Rano budzi sie i dochodzi do wniosku, ze spal ze strachem. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: TW Stokrotka 18.10.08, 09:13 porannakawa20 napisała: > Nocami pod koldra, z latarka czyta teczki TW. Rano budzi sie i dochodzi do > wniosku, ze spal ze strachem. Ja tez jestem pelen strachu jak wchodze do windy i widze podstarzala Olejnik ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: TW Stokrotka 18.10.08, 09:15 xenocide napisał: > Ja tez jestem pelen strachu jak wchodze do windy i widze podstarzala Olejnik ;- Facet sie rozglada i widzi, ze spal ze strachem. Nie musi do windy. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Żadne TW. przypomniła my sie nocny seks 18.10.08, 14:06 z tym zdjeciem: tinyurl.com/5hf7x9 :-) To jest tylko moja opinia i ocena! Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika nie martw się 18.10.08, 10:12 xenocide napisał: > Ja tez jestem pelen strachu jak wchodze do windy i widze podstarzala Olejnik ;- jest szansa że nie pożyjesz tyle co ona Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: nie martw się 18.10.08, 10:15 republika.republika napisała: > jest szansa że nie pożyjesz tyle co ona > to groźba ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: nie martw się 18.10.08, 10:17 woda.woda napisała: > pocieszenie tylko POcieszacie się,że wrogowie słusznej linni szybko wyginą ? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: nie martw się 18.10.08, 10:19 chyba nie nadążasz to pocieszenie dla xera, że ludzie nie zdążą uciekać na jego widok Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: nie martw się 18.10.08, 17:54 W tym nic nie ma z "wykończę cię"... Tak więc, to zwykłe przypuszczenie :) Sam zobacz: wchodzi xenocide do windy, widzi "podstarzała" Olejnik i boi się... - zawał za pięć minut... Myślisz, że xenocide jest starszy od Olejnik??? Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: nie martw się 18.10.08, 10:17 republika.republika napisała: > xenocide napisał: > > > Ja tez jestem pelen strachu jak wchodze do windy i widze > podstarzala Olejnik ;- > > jest szansa że nie pożyjesz tyle co ona > Dziekuje za "szczere zyczenia" Ludzie z jej wygladem nie powinni pchac sie na wizje, chyba ze w porze horrorow po 24. Odpowiedz Link Zgłoś
1.grosz Re: nie martw się 18.10.08, 12:53 xenocide napisał: > Ludzie z jej wygladem nie powinni pchac sie na wizje, chyba ze w porze horrorow po 24. > W tym zdaniu jest propozycja/insynuacja, żeby trzymając się tej zasady, to i brata Prezydenta i samego Prezydenta nie powinni pokazywać w tv ! Może to nieładne, ale jest w tym jakaś racja. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: TW Stokrotka 18.10.08, 09:12 kamil.ran napisał: > czy o to chodzilo prezydentowi? Czy TW Stokrotka bedzie jeszcze plakac ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: TW Stokrotka 18.10.08, 09:19 Kwity z przeprosinami dostala od Lecha Kaczynskiego. TW Stokrotka? Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: TW Stokrotka 18.10.08, 09:13 kamil.ran napisał: > czy o to chodzilo prezydentowi? To już pytanie do psychiatrów. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: TW Stokrotka 18.10.08, 09:34 Chyba już o nowe teczki. A "Stokrotka" brzmi jednak lepiej niż "Mengele". Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: TW Stokrotka 18.10.08, 10:41 wariant_b napisał: > Chyba już o nowe teczki. > A "Stokrotka" brzmi jednak lepiej niż "Mengele". Jednak tak samo cuchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: TW Stokrotka 18.10.08, 17:56 po co się pchasz pod Kacze skrzydełka??? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: TW Stokrotka 18.10.08, 09:55 kamil.ran napisał: > czy o to chodzilo prezydentowi? tego to nie wiadomo.taki codzienny atak braku kontaktu z rzeczywistością.to psychopata. pl.youtube.com/watch?v=vjlluR_DsDw Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Monika nie wykończona 18.10.08, 10:46 Pan Prezydent oświadczył w Brukseli, że wykończy Monikę Olejnik. Minęło już parę dni, a Monika chodzi wciąż nie wykończona. Znowu Pan Prezydent nie spełnił zapowiedzi. Prezydencie, popraw się! Czekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Monika nie wykończona 18.10.08, 11:01 jrjrjr napisał: > Pan Prezydent oświadczył w Brukseli, że wykończy Monikę Olejnik. > Minęło już parę dni, a Monika chodzi wciąż nie wykończona. > Znowu Pan Prezydent nie spełnił zapowiedzi. > Prezydencie, popraw się! Czekamy! Fakt, moze isc juz na emeryture. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Jakie obietnice spelnil? :( 18.10.08, 12:43 jrjrjr napisał: > Pan Prezydent oświadczył w Brukseli, że wykończy Monikę Olejnik. > Minęło już parę dni, a Monika chodzi wciąż nie wykończona. > Znowu Pan Prezydent nie spełnił zapowiedzi. > Prezydencie, popraw się! Czekamy! Jakie obietnice spelnil? :( Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Monika nie wykończona 18.10.08, 13:59 > Pan Prezydent oświadczył w Brukseli, że wykończy Monikę Olejnik. > Minęło już parę dni, a Monika chodzi wciąż nie wykończona. On jest nierychliwy, ale mściwy. Ile trwało, zanim zaczął z Wałesą? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Monika nie wykończona 18.10.08, 14:06 man_sapiens napisał: > > Pan Prezydent oświadczył w Brukseli, że wykończy Monikę Olejnik. > > Minęło już parę dni, a Monika chodzi wciąż nie wykończona. > > On jest nierychliwy, ale mściwy. Ile trwało, zanim zaczął z Wałesą? Masz racje. :( Cham zywemu nie przepusci. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki TW Stokrotka - i co z tego? 18.10.08, 11:21 Jeżeli o to chodziło prezydentowi, to to jest kolejny skandal. Przypuśćmy, że na MO są JAKIEŚ kwity, o których prezydent wie. MO może jedynie przypuszczać, no albo wiedzieć, co się w nich znajduje. Jeżeli to ją kiedykolwiek powstrzyma od zadawania mu niewygodnych pytań, albo jeśli już powstrzymało ją od złożenia do prokuratury doniesienia o groźbach karalnych, to mamy do czynienia z wyjątkowo paskudnym szantażem, a co za tym idzie, ograniczeniem wolności słowa. Pisięta tak bardzo emocjonują się tą "Stokrotką" - "skoro tak się do niej zwrócił, to musiał mieć ku temu podstawy, a to oznacza, co jest oczywistą oczywistością, że coś jest na rzeczy", i nie rozumieją, że zaczyna się putinada, o którą do niedawna oskarżali Tuska. Moim zdaniem, sprawa jest bardzo poważna, i jeżeli media i tym razem odpuszczą to Kaczyńskiemu, to będzie to zwykłe chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
sidorowszczak Re: TW Stokrotka - i co z tego? 18.10.08, 12:18 Gdyby była TW to chyba pan prezydent by w ogóle nie rozmawiał z nią?! To jakieś juego kolejne insynuacje. Już podczas wywiadu wciskał jej, że należy do jakiegoś układu. Ten układ to chyba kilka połączeń w mózgu... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: TW Stokrotka - i co z tego? 18.10.08, 12:30 Jeśli była TW, to wie to raczej tylko ona. Może LK też, a może tylko blefuje. Czy była, czy nie, dla mnie to obojętne. Ale nie jest obojętne to, że prezydent próbuje zamknąć gębę niewygodnej mu dziennikarce. I, jak widać po reakcji MO - przynajmniej do tej pory, raczej się mu to udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: TW Stokrotka - i co z tego? 18.10.08, 14:01 mietowe_loczki napisała: > Jeśli była TW, to wie to raczej tylko ona. E tam. Jeśli naprawdę była, w co wątpię, to na pewno wiedziałoby o tym sporo ludzi. > Może LK też, a może tylko > blefuje. Lech K. raczej myśli, że wie. Przecież jego wyjątkowo łatwo wpuścić w takie maliny. > Czy była, czy nie, dla mnie to obojętne. Ale nie jest > obojętne to, że prezydent próbuje zamknąć gębę niewygodnej mu > dziennikarce. I, jak widać po reakcji MO - przynajmniej do tej pory, > raczej się mu to udaje. Pomyśl sama, co Olejnik ma zrobić. Niezależnie od tego, czy była TW, czy nie, od tej pory wiadomo, że cokolwiek niewygodnego dla pisiaków powie, czy o co niewygodnego zapyta, to zrobi to dlatego, że jest TW Stokrotką. W tym sensie Lech K. już spełnił swoją groźbą, że ją wykończy. Nie ma dowodów? To znaczy, że (podobnie jak Anna Marszałek) reprezentuje najwyższy (nigdzie nierejestrowany) szczebel agentury. Odpowiedz Link Zgłoś
replique A ja wiem... 18.10.08, 18:01 że nie ten TW kto TW, tylko ten o kim "pan prezydęt" tak mówi... "pan prezydęt" wie lepiej :) Nie wiem tylko jednego: co "pan prezydęt" lepiej wie! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: TW Stokrotka - i co z tego? 19.10.08, 12:15 Mnie przede wszystkim bulwersują te groźby. Wszystko co napisałeś w 100 proc. się zgadza, oprócz tego, że MO może w ogóle nie chcieć teraz pytać o nic. Mniejsza. Przy okazji, pamiętasz, jaki był raban w przypadku Sumlińskiego? Zamach na dziennikarza, na wolność słowa, na niezależność, itd, a wszystko oparte na domysłach. Tu otwarcie polityk grozi dziennikarce, a motłoch, który wcześniej miał gęby pełne frazesów na temat zagrożenia demokracji, teraz zaciera rączki i cieszy się, że ktoś jej wreszcie dokopał. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: TW Stokrotka - i co z tego? 19.10.08, 12:23 A jak myślisz, może atrakcyjnym programem wyborczym budowali Kaczyńscy swoje imperium? Szlachetnością myśli? Kulturą osobistą? Dokonaniami? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: TW Stokrotka - i co z tego? 19.10.08, 13:14 Prawem i sprawiedliwością, oczywiście. Byłam przed chwilą na salonach salonu24. Tam temat zastraszania dziennikarza przez polityka nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.logika ale szmirowata rozmowa 18.10.08, 12:47 podrzucam kolejne tematy do spekulacji: skoro LK tyle wie, to na pewno zna prawdę o JK. mozliwe, że MO miała intymny kontakt z JK i JK to wyznał Wachowskiemu, który za radą TW Falandysza odnotował to wszystko w teczce Wałęsy, którą ten wyczyscił, ale Cenckiewicz kwit odnalazł, wymazał nazwisko MO, wstawił prawdziwe dane goldzi i teraz bomba tyka: Forum Kraj może być zarażone! beznadziejni jestescie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski TW Stokrotka sprzyjała Kaczorom, kiedy jej 18.10.08, 12:49 się to opłacało ? Czy wtedy mieli kwity na nią ?!!! Ale bagno ! Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.logika i tylko twoja głowa z niego wystaje 18.10.08, 12:51 czyściochu! :) beznadziejny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: i tylko twoja głowa z niego wystaje 18.10.08, 17:19 dzika.logika napisała > > beznadziejny jestem. > się to opłacało ? Czy wtedy mieli kwity na nią ?!!! Ale bagno ! Odpowiedz Link Zgłoś
ayran to była aluzja zupełnie innego rodzaju. 18.10.08, 13:55 Poddaję się, nie mówię więcej już. www.youtube.com/watch?v=K6XA1bRjzBg Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: to była aluzja zupełnie innego rodzaju. 19.10.08, 16:02 ayran napisał: > Poddaję się, nie mówię więcej już. > www.youtube.com/watch?v=K6XA1bRjzBg He he. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: a może o TW "Albina"? 18.10.08, 17:43 matol.a.rezydent napisała: > kamil.ran napisał: > > > czy o to chodzilo rezydentowi? > Kto to ta TW "Albina" ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: a może o TW "Albina"? 18.10.08, 18:05 > > > Kto to ta TW "Albina" ?!!! Nie wiesz? Wstydzil bys sie. To jest przeciez ta bohaterska powstanczyni ze Starachowic. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: a może o TW "Albina"? 19.10.08, 12:03 pies_na_czarnych napisała: > > > > > Kto to ta TW "Albina" ?!!! > > > Nie wiesz? Wstydzil bys sie. To jest przeciez ta bohaterska > powstanczyni ze Starachowic. > > > Powstanie w Starachowicach ? Z komuną walczyli ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś