Gość: Jedrus Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.03, 21:03 Pewnie Jakubowska kreci! Ale i Michnik i Rapaczynski i Luczywo kreca! Kazdy kreci jak mu wygodnie! A powiedzenie Titkowa " to Ty rzadzisz Polska" o Michniku wcale nie jest zartem! A na marginesie niech nas wszystkie moce chronia przed "Ziobrem Rokity". Chociaz "panienki" ostatnio nieco sie obrazily!! Nudzcie tak dalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yety Re: Jakubowska taka sama jak cale sld-OSZUSCI!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 07.11.03, 21:21 SLD chcialo zrobic duza kase,ale Michnik ich zaskoczyl.Teraz Premier wraz prezydentem boja sie o swoje posady!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.03, 21:55 Nieza jatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipton Re: Jakubowska raz jeszcze IP: 81.15.254.* 07.11.03, 22:00 a anitka ma dzis urodziny [; tak btw skladam najlepsze zyczenia. zeby duzo toalet zwiedzila, pionowych korytarzy. no i oczwiscie tyle par kolorowych skarpetek ile tylko zapragnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cubasz brawo dominika i agnieszka! 07.11.03, 23:04 swietny artykul! mam nadzieje, ze p. minister nie poczuje sie jeszcze gozej kiedy zobaczy ten lead o dramatycznych okolicznosciach a wraz z nia pol polski go przeczyta w sobote. ot, profesjonalna praca ten artykul. a pani minister - no coz trzeba bylo ozdalowac ten jeden z ostatnich weekendow spedzanych na koszt podatnika w towarzystwie przystojnych mezczyzn w roznym wieku. ale widocznie rozumie, ze wkrotce moga sie skonczyc czasy sponsorowania perel na szyi wieprza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: brawo dominika i agnieszka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 23:09 Jaki artykuł oświeć mnie Odpowiedz Link Zgłoś
i-man Re: brawo dominika i agnieszka! 08.11.03, 00:36 Gość portalu: Olka napisał(a): > Jaki artykuł oświeć mnie Pstryk! I klikasz w link pt. "komentowany artykuł" ... Odpowiedz Link Zgłoś
cubasz Re: brawo dominika i agnieszka! 08.11.03, 02:28 ten ktory komentujesz olko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Jakubowska raz jeszcze Górą. IP: *.net.autocom.pl 07.11.03, 23:18 Należy koniecznie odsunąć od prac komisji pana Nałęcza. Jest stronniczy i bezużyteczny.Trzymam nadal kciuki za Panią Jakubowską.Jestem zaskoczona listonoszem Michnikiem i zmianą podejścia do zeznań przed komisją. Rapaczyńska jest prowodyrem tych zmian.Komentarze historyka w zestawieniu z pracą przewodn. komisji eliminują Nałęcza. Pani Jakubowska zerwała uplecioną sieć Agory na użytek ponownych zeznań. Bezczelność i wspieranie Agory jest hańbą historyka eeeyyyeeeeeeee Nałęcza. Ogólnie to było nudne wystąpienie komisji z wyjątkiem pań posłanek B&B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Jakubowska raz jeszcze Górą. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 23:25 Napewno oglądałaś to co wszyscy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac MAFIA JEST ZAGROŻONA!! IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 07.11.03, 23:45 To co zrobiła dziś Jakubowska , jest ostatecznym potwierdzeniem jej przestępczej działalności. Pan Nałęcz naprawdę mnie zaskakuje , że potrafi wyrwać się z układu z SLD. Dziś pan Nałęcz doprowadził do choroby towarzyszkę Jakubowską!!!! A to co robi i mówi ten gołębiarz Kwaśniwski , przypomina mi słowa Wojciecha Cejrowskiego , który stwierdził kiedyś , że Kwaśniewski swoją tłustą dupą hańbi Urząd Prezydenta Rzeczpospolitej. Nic dodać nic ująć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: MAFIA JEST ZAGROŻONA!! IP: *.sympatico.ca 08.11.03, 01:28 `Mimo tego ze KWACH sie satara to i tak jegob tlusta dupa nie pasuje do naszej ojczyzny a juz ta jego durna zona niech sobie odposci urzad prezydenta ludzie nie dajcie sie onanic propagandzie komunistycznej pogonic to talatajstwo zydo -komunistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: MAFIA JEST ZAGROŻONA!! BRAWO NAŁĘCZ! IP: *.lanet.wroc.pl 08.11.03, 11:32 nie ulega wątpliwości, że Nałęcz mocno się wyrobił podczas swego przewodniczenia komisji. Od nieporadnych kroków, szukania swojego miejsca - a teraz - wierzę, że wysupłał się z koalicyjnych powinności. Brawo Nałęcz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Jakubowska raz jeszcze Górą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 01:20 Alicja, chyba masz inną kablówkę, niż wszyscy. Może oglądałaś jakąś argentyńską nowelę? Tak, trzymaj kciuki za Jakubowską, bo jako żywo nic innego już jej nie pomoże, starej torbie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Jakubowska raz jeszcze Górą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 01:24 Aha, co do eeyyeeeee Nałęcza, to ostatnio zrobił się bardziej obiektywny! Miła odmiana po początkowych heroicznych wysiłkach, by komisja do niczego nie doszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KROK ZDUMIEWA MNIE ...... IP: *.sympatico.ca 08.11.03, 03:50 fakt,ze w dalszym ciagu p.Jakubowska urzeduje w ministerstwie.....to jest skandal ,ktory zupelnie podwaza wiarygodnosc wladzy w Polsce..... w cywilizowanym panstwie wypadki potoczylyby sie w nastepujacy sposob: 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 04:46 Bravo pani Olu! Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prim Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.03, 05:08 CALA POLSKA NIECH ZATANCZY I ZASPIEWA PRZED KOMISJA ,BO TO CYSTY CYRK!!!!. BOJE SIE ZE PEWNIE TO NAM TYLKO POZOSTANIE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STEFAN Re: Jakubowska raz jeszcze IP: proxy:* / 10.1.2.* 08.11.03, 11:18 Cześć Adasiu! Jakubowska nieźle Ci dokopała. Idioto, czy ty jeszcze uważasz się za jakiś autorytet morlany? Komuniści sie z ciebie nabijają. Solidarność (Wałęsa) dawno sie już na tobie poznała. Ty i moralność - to kpina. Nachapałeś się kosztem ludzi, których twoja poityka i twoich kolesiów dporowadziła do tego, że zdychają z głodu a teraz będą zamarzać. Ciebie to nie obchodzi. Ty przebywasz na tzw. "salonach" i całujesz się z kryminalistami. Wyrazów szacunku niełączę. Opanuj się!!!!!!!! ( może idź do spowiedzi do Urbana) STEFAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek 1 ZRÓBCIE CHŁOPY WRESZCIE COŚ NA WESOŁO IP: *.dial.netline.net.uk 08.11.03, 11:49 "W czwartek większość członków komisji wyrażała nadzieję, że Aleksander Kwaśniewski sam z siebie zechce zaprosić komisję na rozmowę. Kwaśniewski to wykluczył: - Ja mogę przed komisją stanąć, ale nie mam nic do dodania. Ja mogę przed komisją zatańczyć i zaśpiewać. Tylko po co? Zbigniew Ziobro i Jan Rokita byli oburzeni wypowiedzią prezydenta..." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Po co się tak wszyscy denerwują. Czy nie lepiej na przykład zrobić benefis Jana Marii Rokity pod tytułem: "Słowo się rzekło Panie Prezydencie, Ziobro u płota stoi." Potem ten na pewno udany dzień pracy komisji ładnie podmontować z muzyczką i sprzedawać na DVD i VHS na cele charytatywne. Przed Świętami pójdzie jak gorące bułeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: ZRÓBCIE CHŁOPY WRESZCIE COŚ NA WESOŁO IP: *.swietochlowice.org / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.03, 12:05 Wezwać Jego "Ekscelencję" Prezydenta Wszystkich Polaków (nie mojego)przed komisję. Zaprosić kapelę podwórkową, może być z kresów,bo Ja sobię życzę by Pan Prezydent Rzeczpospolitej Polskiej dotrzymał tylko Raz danego słowa i zatańczył może być ze śpiewem.( Może w duecie z p. Jakubowską?) Upoważniam też p. Rywina do nagrania z tego CD, by to mógł dołacząć do świątecznego wydania "Gazety Wyborczej". Będzie to hit roku 2003!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midas Re: ZRÓBCIE CHŁOPY WRESZCIE COŚ NA WESOŁO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 12:26 =============================================================================== Wezwać Jego "Ekscelencję" Prezydenta Wszystkich Polaków (nie mojego)przed komisję. Zaprosić kapelę podwórkową, może być z kresów,bo Ja sobię życzę by Pan Prezydent Rzeczpospolitej Polskiej dotrzymał tylko Raz danego słowa i zatańczył może być ze śpiewem.( Może w duecie z p. Jakubowską?) Upoważniam też p. Rywina do nagrania z tego CD, by to mógł dołacząć do świątecznego wydania "Gazety Wyborczej". ============================================================================= do powyzszego brakuje jeszcze urywkow z Talmudu czytanego przez spikera Michnika. Moga to byc cytaty z Talmudu dotyczace "do czego służą otwory w ciele i gdzie sie one znajdują" - autentyczne rozważany problem. Albo inny cytat mowiacy o tym, że oszukać goja to nie grzech. Będzie to hit roku 2003!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pizdjuk Re:Olka za Olka p Jakubowska na Prezydenta IP: *.proxy.aol.com 08.11.03, 17:24 Dlaczego nikt nie lubi Oli? Tak slicznie spiewa a i tanczy (na linie ) przyzwoicie.I tak slicznie wyglada tak slicznie wymalowana...OLA na PREZYDENTA Ps.Nie mieszaj w to innych tancerzy oraz Talmudu bo cyrk bez tego ze hej ! Chocholi taniec...zloty...rog...cha....cha ... cha ...cha...cha !!Pizdjuki przy wladzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek 1 Re: ZRÓBCIE CHŁOPY WRESZCIE COŚ NA WESOŁO IP: 5.5D* / 213.40.3.* 08.11.03, 12:30 Gość portalu: Michał napisał(a): > Wezwać Jego "Ekscelencję" Prezydenta Wszystkich Polaków (nie mojego)przed > komisję. Zaprosić kapelę podwórkową, może być z kresów,bo Ja sobię życzę by > Pan Prezydent Rzeczpospolitej Polskiej dotrzymał tylko Raz danego słowa i > zatańczył może być ze śpiewem.( Może w duecie z p. Jakubowską?) Upoważniam też > p. Rywina do nagrania z tego CD, by to mógł dołacząć do świątecznego wydania > "Gazety Wyborczej". > Będzie to hit roku 2003!!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Miało być na wesoło, a już się robi na ponuro. I po co tam pani Jakubowska? Znowu jakieś bazgroły i wytłumaczenia. Tylko konferansjer Nałęcz by się niepotrzebnie zdenerwował. Obie panie posłanki siedzą cicho, pani Beger dodatkowo w tym dniu w bardzo ciemnych okularach. Ot coś w tym stylu. No i jasne, że w produkcji samego Lwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio NO I STAŁO SIĘ IP: *.artnet.com.pl 08.11.03, 12:40 Nerwy "Lwicy Lewicy" nie wytrzymały! Promienisty uśmiech zniknął z pieknych lic! Nóżka przestała przytupywać pod stołem. Czarujące cycki opadły (patrz komentarze wyżej). Tak to za sprawą profesora Nałęcza z lwicy p.J. stała się zastrachaną babiną, której przestała dopisywać pamięć i zdrowy rozsądek. Na dodatek Pan Prezydent chce zatańczyć i zaśpiewać. Podobno tańczy z Jolką w belwederskiej łazience - na kaflach. Nie pozystało nic innego jak zwołać Komisję w w/w łazience i tam Pan Prezydent odtańczy czeczotkę, albo lawonichę, a potem zaśpiewa coś co przypomni jego "chorobę" w Miednoje, czyli "Pije Kuba do Jakuba". Udał się nam Pan Prezydent, Pan Premier, Rząd i Parlament! Ale jeżeli wziąć pod uwagę fakt, że polityką zajmują się tylko osobniki z błędem w kodzie genetycznym, to czym się dziwić!?!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.vline.pl / 172.16.2.* 08.11.03, 14:06 Nie da się ukryć ,zę wasza (Agory)dązność do opanowania "umysłów" polskiego społeczeństwa przybrała apokaliptyczne rozmiary.Czy wy myslicie ,że tylko "wasze" opinie ludzie mają przyjmowac za "jedynie słuszne".Trochę pokory to raz a po drugie czy Agora to drugi osrodek decyzyjny,to kto ma w Polsce rządzić Premier(obojętnie z jakiego obozu się wywodzi) czy Agora z michnikowska gazetą.Najwyższy czas zahamować wasza eskalację żądań i dobrze ,że Jakubowska to czyniła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoj_chłop Święty Michnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 14:37 Pożarła się jedna frakcja komuchów - Milleroidzi z drugą - Michnikoidzi, i mamy igrzyska, fundowane oczywiście z kieszeni polskiego podatnika. Cytat: Stanisław Remuszko o Michniku (2003.10.24 12:02) "Moja opinia (...) o szefostwie "Wyborczej" jest inna: ci ludzie załgali się już do tego stopnia, iż sądzą, że wszystko, co robią, jest w porządku. Wykształcili w sobie własną etykę i w ogóle nie dostrzegają, że ta "etyka" często ma niewiele wspólnego z zasadami, jakimi kierują się normalni, uczciwi ludzie... Dlatego sądzę, że Ernest Skalski, Ewa Milewicz, Helena Łuczywo i inni naprawdę wierzą, że to co robią i jak to robią jest dobre. A Adamowi Michnikowi zapewne mało brakuje do uwierzenia w swą boskość. Ja chciałem to zmienić! Dziś widzę, że nie była to naiwność, tylko po prostu głupota". - Stanisław Remuszko (redaktor "Wyborczej" w latach 1989-1990) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.03, 20:48 Gdyby pan Michnik był trzeźwy jak publikował artykuł "Przyszedł Rywin do Michnika" to na pewno by się powstrzymał. No cóż Adaś jak każdy parweniusz uwierzył w swoją ominpotencję i otworzył puszkę Pandory. Myślał, że jemu jako jedynemu "sprawiedliwemu w Sodomie" uwierzą, a co się okazało? . Nie tylko nie uwierzyli, ale zaczęli drążyć i wyszło szydło z wora. Ta cała opozycyjność i to pic na wodę fotomontaż. Podobnie jak całe SLD. Kolesie i cynicy dzielą i rządzą biedniejącym narodem. Tu premier w operetkowym kostiumie wizytuje Wandę Rapaczński (pierwotna pisownia !!), tu konfrontuje sie z Rywinem i Michnikiem zamiast wezwać służbę i chamów wywalić na zbity pysk. Ale to nie chamy tylko biesiadnicy. Gdyby robił to na własny rachunek i prywatnie to może nawet z Michnikiem pójść dołóżka. Ale do kurwy nędzy on to robi w moim imieniu i za moje pieniądze !!. Metna okazała się też (po raz kolejny) postać Pana Prezydenta Kwaśniewskiego. Pierwszy Stażnik Konstytucji wiedział i nie powiedział, no bo to kumple od kieliszka i kalkulacji politycznych. A teraz udaje obażonego i nie chce stanąć przed komisją Parlamentu. No pewnie ten egzamin byłby gorszy od magisterskiego przed którym uciekł i tutaj nie da się skłamać, tutaj trzeba mówić i to bez doraców i napisanych prze "ghost writerów" tekstów. Z własnej głowy i we własnym imieniu. Na tym tle Pani Minister Jakubowska zasługuje na wybitną pochwałe. Ma odwagę cywilną i inteligencję (no właśnie!!) powiedzieć, że jest jeszcze coś takiego jak interes Państwa i Narodu. A o tym panowie Miller i Kwaśniewski zupełnie zapomnieli. Michnik jak już pisałem to sługus amerykańskiego imperializm, który do swego wojennego rydwanu zaprzągnął polaków. Panowie urzędujący Niestety mam dla was złe prognozy. Ś.p. major Kupczyk będzie pochowany z honorami bohatera i zasługuje na to. Mam tylko pytanie co będzie jak przyleci 10., 20 i 50 takich "przesyłek" na raz?. Czy też Rada Gabinetowa pochyli głowy. Czy wtedy wreszcie posypie je popiłem i uzna, że wciągnęła naród w brudną wojnę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarcik Re: Jakubowska raz jeszcze i jeszcze raz! ile razy ? IP: 203.36.162.* 08.11.03, 21:44 Szanowna "Komisio " to juz jest zart ! Zona P.Nalecza maczala palce a on dochodzi prawdy !Gdzie sens gdzie logika ?To jest "Cyrk "!Ile to kosztuje ? Przeslychac P. L. Millera , P. Kwasniewskiego I A. Michnika ! Tak przesluchac aby zaden z nich nie zaslanial sie tajemnica panstwowa ani tajemnica dzienikarska !To jest jasne P. A. Michnik chcial kupic stacje TV! To on mial uklady z A. Kwasniewskim i z P.L. Millerem !Jak dlugo bedziem ten "Cyrk " ogladac na ekranach naszych TV? zarcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba z wozu Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 03:42 Ziobro i Rokita rozerwą ją nastepnym razem na strzepy... Baba z wozu koniom lzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krok PILSUDSKIEGO TU POTRZEBA ? IP: *.sympatico.ca 09.11.03, 06:57 ..a kto z was pamieta dlaczego Pilsudski sejm rozpedzil? i czy to bylo dobre dla Polski?..proste pytanie a z odpowiedzia nielatwo..... 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan dreptak Re: PILSUDSKIEGO TU POTRZEBA ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 11:50 czy można skądś zciągnąć posiedzenia w wersji MP3, a może ktoś z formumowiczów ma je na taśmie, w piątek akurat przemieszczałem się po kraju i słuchałem TOK-u jedynie w okolicach wa-wy, łodzi i wrocławia a był zdaje się niezły ubaw PS z innej beczki dlaczego TOK-fm nadaje tylko w kilku miastach a nie w całej PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokurator Skandal zeby jakas prywatna spolka dyktowala RZADOWI IP: 213.17.233.* 09.11.03, 13:03 RP tekst ustawy.Premier powinien wypiac d... na dochodzenie Komisji Sledczej.Nie moze tak byc w Polsce.Dosc tego-ZYDOWSTO do Izraela.We Francji czy w Niemczech taka AGORE juz dawno by POGONILI z kraju A W POLSCE jeszcze jakies pretensje do RZADU. To KTO ostatecznie ODPOWIADA za USTAWODAWSTWO w Polsce : RZAD RP czy AGORA i Michnik. Apelijemy do MARSZALKA SEJMU zeby przerwal TEN CYRK . SWIAT SIE Z NAS SMIEJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KROK SWIAT? IP: *.sympatico.ca 09.11.03, 14:44 swiat smieje sie z takich jak Ty....tu problem.....a Ty..osmieszasz Polska.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: putin Re: Jakubowska to obłuda w najlepszym wydaniu! IP: 195.205.8.* 22.11.03, 15:52 z całych tych przesłuchań jakubowskiej wynika jedno--widać jak na dłoni ,że to ona ,czażasty i kwiatkowski są winni w całej tej sprawie ,i sąd,ludzie im za to zapłacą w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś