araya 26.01.09, 13:49 Ja ci dam prezydenta! Odgarniać śnieg i sypać piasek do betoniarki - do tego się nadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldenwomen101 Re: Tusk naturalnym kandydatem na prezydenta 26.01.09, 13:51 araya napisał: > Ja ci dam prezydenta! Odgarniać śnieg i sypać piasek do betoniarki - do tego > się nadajesz. Przepraszam nie zauważyłam Twojego posta i założyłam podobny.Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Tusk naturalnym kandydatem na prezydenta 26.01.09, 13:54 Zapytajcie żonę do czego sie nadaje.Ja nie bedac zona uwazam, że stanowisko stróza nocnego w zlikwidowanym banku może być ponad te kompetencje.Razem z czumą beda obrabiać ekspedientki z utargow. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Tusk naturalnym kandydatem na prezydenta 26.01.09, 14:17 Tusk prezydentem, gdzieś to już słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
gejowy.kaczucha Re: gdzieś to już słyszałem 26.01.09, 14:26 Przygotuj się na replay ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
konto_ehehehe Re: Tusk cierpi naturalnie 26.01.09, 14:19 araya napisał: > Ja ci dam prezydenta! Odgarniać śnieg i sypać piasek do betoniarki - do tego > się nadajesz. Tusk nie da rady Pęd za pracą, zaparcia, niewłaściwe (mała ilość płynów, błonnika w pożywieniu, używki, ostre przyprawy) i nieregularne odżywianie, uwarunkowania genetyczne, "siedząco - jeżdżący" tryb życia sprawia, że zaczynamy mieć kłopoty z odbytem. Dyskomfort w oddawaniu stolca, zaparcia powodują, że myślimy o tym. Ból, pieczenie, świąd i obrzęk okolicy odbytu, obecność śluzu lub krwi na bieliźnie, pojawienie się guzków w okolicy odbytu są podstawowymi objawami. Często brak decyzji pójścia do lekarza, brak jednoznacznego rozpoznania i leczenia, powoduje, że zaczynamy myśleć o "najgorszym". Przewlekające się dolegliwości, narastający strach sprawiają, ze zaczyna u nas działać "mechanizm pupa - głowa". Popadamy w stany depresyjne, nierzadko dostosowujemy plan swoich zajęć do warunków, okoliczności i możliwości oddania stolca. "Blokujemy się". Prosty akt fizjologiczny urasta do miana dużego problemu. Omawiając zagadnienie chorób odbytu spotykamy się z różnymi fachowymi, bądź potocznymi określeniami skupiającymi w sobie pojedyncze schorzenia odbytu lub szereg objawów towarzyszących chorobom odbytu lub okolicy odbytu. Najczęściej spotykane choroby odbytu to: żylaki odbytu, szczelina odbytu, polip odbytu, guzek odbytu, guz odbytu, ropień odbytu, kłykciny odbytu, zapalenie odbytu, rak odbytu, wypadanie odbytu, zwężenie odbytu. Objawami towarzyszącymi schorzeniom odbytu mogą być: bóle odbytu, świąd odbytu, pieczenie odbytu, obrzęk odbytu, pękniecie odbytu, krwawienie odbytu. to jest powód jego pojawiania się na krutko i znikania Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Też w przeciwieństwiedo obecnego, który...szkoda 26.01.09, 14:30 araya napisał: > Ja ci dam prezydenta! Odgarniać śnieg i sypać piasek do betoniarki - do tego > się nadajesz. szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
anitka221 Tusk na prezia??????? 26.01.09, 14:45 No to Polska i polacy maja przerabane do konca. Wykonczy nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Tusk, the natural President of UBekistan 26.01.09, 15:03 araya napisał: Ja ci dam prezydenta! Odgarniać śnieg i sypać piasek do betoniarki - do tego się nadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś