Gość: MIzer Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.chello.pl 21.11.03, 23:48 Chyba wszyscy sa juz zmeczeni tym spektaklem. Członkowie KOmisji tez . Ile mozna słuczac tych wykretasów i samochwalstaw o genialnych znawcach medialnych, o potwornie ciezkiej pracy setek albo i wiecej strasznie zapracowanych ministrow, zwlaszcza Krajowej Rady.Sprawa jest tak prozaiczna ze jestem w stanie juz sam opisac jak to wszystko przebiegało , łacznie ze słownictwem bohaterow afery. Ich niewinna zagrywaa nabrala wymiaru afery i teraz cjhłplcy sie wypieraja , ba oni nie znali Jakubowskiej a ona ich wogole niegdy nie rozmawaiali z Rewinem o jakies propozycji . on byl wariat i sam sobie to wymyslil,a wkoncu jest obwiniony o płatna protekcje a nie o kkorupcje . Oni nie brali udzialu w zadnej płatynej protekcji to nizej ich. Jakubowska dzialala sama w musl najlepszych unteresow naszego narodu tak a patriotka HI HI HI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian mądrala Re: Jakubowska raz jeszcze i daj Bóg ostatni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.03, 00:03 Kazdy mozedac d,,,, i Ona tez w końcu daLa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator2 Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 10:45 Usilujesz byc ironiczny, a przez przypadek mowisz czysta prawde!!! Cha, cha, cha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Formozus Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 02:10 Najmądrzejsza Kobita w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny Jakubowska narazila sie Agorze i ma efekty IP: *.cidr.odn.ne.jp 22.11.03, 03:30 Ci co potepiaja Jakubowska to zausznicy i protegowani Agory, ktora walczy o swoj interes nie przebierajac w srodkach. Naiwni daja sie nabrac na piekne slowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: Jakubowska narazila sie Agorze i ma efekty IP: *.gl.digi.pl 22.11.03, 03:58 Piękny masz adres - zazdroszcze jeżeli ujawnia on twoje aktualne miejsce pobytu ;). Podpisuj się jednak nieobecny albo lepiej niezorientowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydy Re: Jakubowska narazila sie Agorze i ma efekty IP: 80.48.74.* 22.11.03, 08:43 Gość portalu: obecny napisał(a): > Ci co potepiaja Jakubowska to zausznicy i protegowani Agory, > ktora walczy o swoj interes nie przebierajac w srodkach. > Naiwni daja sie nabrac na piekne slowka. Gość portalu: obecny napisał(a): Ci co popieraja Jakubowska to zausznicy i protegowani GTW, ktora walczy o swoj interes nie przebierajac w srodkach. Naiwni daja sie nabrac na piekne slowka. prawda jakie to proste? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Jakubowska narazila sie Agorze i ma efekty IP: *.vline.pl / 172.16.2.* 22.11.03, 13:41 Być może prawicowi członkowie komisji wiele pytań i zrzutów mogli by skierować w stronę "dziwnych" działań ludzi "Agory".Niestety nie uczynią tego (ze 100% pewnośćią) bo się obawiają (słusznie) ,zę zostali by przez tę spółkę (mocarza na rynku medialnym) zniszczeni lub zmarginalizowani politycznie i tu jest właśnie problem.Ta machina "michnikowska" zniszczy (już teraz)kazdego naruszającego jej tylko "słuszną linię".O co by było gdy Plsat byłby ich ? Czy ktoś zadał sobie to pytanie? Zawładną "myśleniem" nas wszystkich.A ich mocodawcy gdzie są.....(proszę popatrzeć na udziały w tej firmie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spojówka Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 04:03 Rozwijajcie temat zastępczy,rozwijajcie.A Polska się rozkłada i gnije.Tylko to nie obchodzi ,,elity'' rodem z Magdalenki ,gdzie solidaruchy i komuchy Polskę podzieliły.Obudź się narodzie i pogoń w diabły Jakubowską Rywina Michnika Millera i resztę bandy,A koszerkę na stos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanek Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.crtntx1.dsl-verizon.net 22.11.03, 04:36 za forse sprzeda wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chronoklazm Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 04:53 Wszystkie opinie są niezwykle biało-czerwone.... Czy mamy inne kolory ? Zieleń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakubowska Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.crtntx1.dsl-verizon.net 22.11.03, 05:13 mam was gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elsevier Re: Ta baba jest nie do wytrzymania IP: 212.191.204.* 22.11.03, 07:07 Bełkot z siebie wydaje, i mataczy, aż miło. Myslę,że miała romans z Czarzastym i dlatego tak broni tej grupy, sama pogrążając się. Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: Jakubowska raz jeszcze 22.11.03, 10:22 Miasteczko Socpark Tajemnicza poprawka 2 polityka.onet.pl/komiks.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa odpow. dla Bety IP: *.lublin.pl 22.11.03, 11:33 Nie rozumiem Beto o jakiej inkwizycji mówisz.Inkwizytorzy Lew Andowski ,Błochowiak, Szteliga osądzają swoich ,więc im krzywdy nie zrobią,dobrze że znalazł się tam Rokita i Ziobro oraz Nałęcz,który zmienił front.Gdyby nie oni to twój "sąd inkwizycyjny" byłby klubem wzajemnej adoracji miśów.Po drugie jaka teoria spisku,czy uważasz że człowiek uczciwy plącze się w zeznaniach,nie odpowiada na pytania ,zasłania się niepamięcią.Czyż dla niewinnego człowieka nie jest najlepsza obroną mówienie prawdy?Co do flustracji to masz rację.Ja jestem sflustrowany ,ponieważ kończę prawo i pewno bedę robolem ,ale wolę za godne pieniądze z..piepszac u Niemca ,Szweda lub Bóg wie u kogo niż by wykorzystywanym za 400 zł miesięcznie,o ile ktoś wogóle z łaski swojej mnie zatrudni.Co do godności ,etyki ,tolerancji,prawdy ,odpowiedzialności za własne słowa itd .itp.to zgadzam się z toba i staję za toba murem.Tylko dlaczego "elity polityczne" nie mają tych atrybutów nawet za grosz.Nie wymagaj tego od zwykłego "pospólstwa",jeśli ktoś na to nie zasłużył.Nikt k..u...rwy nie pogłaszcze po głowie,bo taka jest człowieka natura.Co do merytorycznej dyskusji to chyba nie jestem przygotowany ,bo ja naprawde nie widzę tutaj sensu w tym co mowi Ola,oraz parę innych osób oprócz tego ,że kręcą aby wyjść z twarzą z tego szamba.Mówisz o argumentach oskarżonych,ale ja nie wierzę w argumenty ludzi ,którzy zostali złapani na kłamstwie,jeśli ty wierzysz ,zaiste będziesz zbawiony ,bo wiara twoja jest wielka.Na koniec podważę twoje kompetencje jako historyka ,ponieważ o ile dobrze pamiętam to szlachta była władzą ,szlachta była narodem.Porównywanie zwykłych ludzi nie mających żadnej władzy nad tym co sie dzieje jest jak najmniej trafne. Nie obrażaj juz więcej nikogo.Mnie osobiście nie uraziłeś,ponieważ nie widzę innego wytłumaczenia ,niż to ,że napisałeś(aś) ten post dla pieniędzy ,a czego dla nich sie nie robi to sam wiesz najlepiej.Mam nadzieje ,że uwzględnisz wszelkie za i przeciw Beto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adas Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 12:12 Jezeli pani Jakubowska uczciwie broni publicznej telewizji to chwala jej za to,bo niestety komercyjne stacje w pogoni za latwa popularnoscia jak moga zanizaja poziom a tak na marginesie jak dziwnie nie lubi sie u nas konkretnych kobiet czy jestesmy w sporym procence antyfeministami ,swiadcza o tym komentarze o ewentualnej kandydaturze Jolanty Kwasniewskiej na prezydenta a konserwatywni Anglicy niejedna mieli krolowa i dobrze na tym wyszli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.chello.pl 22.11.03, 16:10 O jakiej to publicznej telewizji mówisz Adasiu ? Chyba nie o TVP, w której rządzą ludzie ze Stowarzyszenia Ordynacka (Kwiatkowski, Zieliński, Pacławski i inni). Jeżeli ktoś, tak jak Jakubowska czy Czarzasty bronią tej instytucji, to znaczy, że bronią interesów tego środowiska. Ich interesów, a nie mojego, skromnego płatnika abonamentu, który chciałby za tę opłatę dostać jakiś przyzwoity towar. Jeżeli jeszcze Ci mało, to sprawdż na www.tvp.pl jakie kwalifikacje ustalono kandydatom na dyrektorów ośrodków terenowych TVP. Nie są ważne ich rzeczywiste kwalifikacje menedżerskie, nie potrzeba przedstawiać pomysłu na sposób działania regionalnej telewizji. Za to trzeba mieć .... "staż pracy co najmniej 10 lat, w tym NIE KRÓTSZY NIŻ 3 LATA NA STANOWISKU KIEROWNICZYM W PRZEDSIĘBIORSTWIE (FIRMIE) ZAJMUJĄCEJ SIĘ PRODUKCJĄ PROGRAMU RADIOWEGO LUB TELEWIZYJNEGO, ZATRUDNIAJĄCEJ CO NAJMNIEJ 80 OSÓB". Jak myślisz ile osób może takie warunki spełnić ? Zapewne obecny szef ośrodka katowickiego, który trafił tam przed kilkoma laty bynajmniej nie z firmy zajmującej się produkcją telewizyjną i telewizję znał jedynie "z widzenia" (również mianowany nie tak dawno szef Polskiego Radia Katowice znał radio jedynie ze słyszenia; ale obaj mieli popracie tow. Czarzastego i swojej macierzystej organizacji pod nazwą "Ordynacka"). Ale - jak wynika z warunków konkursu - jego następcą nie będzie łatwo zostać. I to nie ze względów merytorycznych, ale FORMALNYCH. Mam wrażenie, że warunków konkursu nie wypełnia np. Kazimierz Kutz, który - gdyby miał ochotę zostać dyrektorem ośrodka TVP, mógłby co najwyżej wylegitymować się zbyt krótkim szefowaniem TVP w Krakowie. Bo mam wrażenie, że w zespołach filmowych zatrudniano mniej niż 80 osób. A czy ktoś inny mógłby ?? W tym miejscu moja wizja telewizji publicznej kłóci się z wizją telewizji według Jakubowskiej. A mam wrażenie, że nie jestem w tym odosobniony. A gdyby Polsat miał być tubą Agory ? No cóż, jeśli bym się z tym nie zgadzał, to po prostu bym nie oglądał. Tak jak w każdym momencie mógłbym przestać kupować Wyborczą a zacząć Trybunę, gdybym stwierdził, że tam piszą prawdę. Czy w przypadku TVP i Polsatu jest tak samo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adas Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 00:24 Moze rzeczywiscie przydalaby sie dyskusja jaka telewizje chcemy,czy upraszczajac Big Brothera itp czy dobry film,teatr a nawet serial lub ciekawe audycje spoleczno-publicystyczne?Upolityczniona promujaca na rozny sposob swoja wersje napewno nie jest dobra ale czyz komercyjne naprawde wolne sa od tego grzechu?A jak wygladaja publiczne TV na zachodzie bez pieniedzy groza niestety glownie komercja.Czy Kwiatkowski jest osoba wlasciwa to pytanie z innej bajki no coz jak mowia kazdy ma swoich znajomych.Czy Kutz startuje na prezesa?Jak byl w Krakowie to zrobil pare dobrych teatrow ale jaka ogladalnosc maja takie spektakle?Nawiasem mowioc jak glosi plotka to miejscowa Solidarnosc zlikwidowala go z tej posady.No i gdzie mamy szukac tych sprawiedliwych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budyn Ten sam mechanizm co u Agory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 12:58 Gazetka wybiorcza "zapomniala" to podac? Bo mechanizm jest podobny jak przy zalatwianiu prze Agore tej ustawy - a moze ten rabe, to nawet kuzyn Michnika? "Rajski biznes rabina Policja w Tel Awiwie zatrzymala przedsiebiorczego rabina Dawida Aharona, ktory sprzedawal wiernym dzialki w raju i wymazywal grzechy. Policja w Tel Awiwie zatrzymala rabina Dawida Aharona, sprzedajacego wiernym dzialki w raju. Ukryta kamera policja nagrala jak, rabin rozmawial w synagodze z osobami, chcacymi zapewnic sobie wygodne miejsce w raju poprzez kupno tam kawalka ziemi. W kancelarii rabina znaleziono plany i kopie podpisanych umow. 43-letni duchowny zapewnial rowniez majetnym wiernym wstep do raju, pobierajac odpowiednie oplaty za wymazanie konkretnych grzechow. Rabin obliczal naleznosc na podstawie specjalnej listy grzechow, na ktorej kazdy z nich byl szczegolowo wyceniony. Najwiecej - bo az 16 tysiecy dolarow - zaplacila kobieta, chcaca przeniesc do raju z piekla dusze swego niezwykle grzesznego ojca. Innemu interesantowi rabin powiedzial, iz za cudzolostwo musi spedzic trzy dni w piekle - ostatecznie jednak zgodzil sie zapewnic wiernemu wstep do raju za jedyne dwiescie dolarow. Rabin odpowiadac bedzie przed sadem za oszustwa i korupcje. rp, pap" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Jakubowska powinna w końcu zdecydować sie na jedną IP: 193.0.117.* 22.11.03, 19:12 wersję odpowiedzi, a nie co rusz zmieniać to co mówiła poprzednio. Zasłaniać się brakiem pamięci, chorobą, itp. Jak tu jej można uwierzyć? Do tej pory nie wiem o czym była mowa na spotkaniu z Leszkiem Millerem dnia 15 lipca w nocy. Dlaczego sfałszowała dokument końcowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydy Re: Jakubowska raz jeszcze IP: 80.48.74.* 23.11.03, 12:42 czemu nie można wejść na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydy Re: Jakubowska raz jeszcze IP: 80.48.74.* 23.11.03, 12:43 Ciągle mam "EROR 404 NOT FOUND"; bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewi Re: Jakubowska raz jeszcze IP: *.zamek.net.pl / 192.168.0.* 23.11.03, 20:36 biedna ładna wiekowa kobitka!!! czarzasty se używał, manipulowł a ona piękna zapłaci za to że nie powiedziała że sie wtrącał. przecież ona ma ma dużo obowiązków i teraz takie h... kwiatkowski i czarzasty ją wymanewrują oni spadną na 4 łapy a Ola? Odpowiedz Link Zgłoś