pies_na_czarnych 05.03.09, 07:52 Palikot jak zwykle ma racje. www.tvn24.pl/0,1589213.1,0,1,jestesmy-durniami--bo-dajemy-sie-oszukiwac-kaczynskim,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Re: Polityka z gilem w nosie - o Kaczynskich. 05.03.09, 07:57 Chyba jeden z niewielu, co sobie bonmotów nie szuka, nie wymyśla. Dużo czyta i zapamiętuje co bardziej interesujące. W stosownej chwili same się zjawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Palikot jak zwykle ma racje. I co z tego? 05.03.09, 08:41 Słyszeliście tę kreaturynkę-blondynkę? Dla niej Kaczyński nawet jak będzie dotknięty chorobą Dawna - co tam przekręcanie nazwisk - to będzie się nadawał na prezydenta. Co to dla niej znaczy, że 80 % Polaków chce by on nim nie był a jest niestety mimo ich woli. Dla niej ten d...l wygrał wybory - Tusk z nim przegrał. A my z nim przegrywamy swoją pozycję w świecie i Europie. Ale cóż to za strata dla blondynek z TVN - Byle pokazać nowe buty. Dobre i to bo na nowy rozum już nie ma szans. Niech wróci do początków kariery i robi reportaże w skupie butelek. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Palikot jak zwykle ma racje. I co z tego? 05.03.09, 08:42 Ona sie go boi i dlatego tak pierwdzieli od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Ona sie go boi 05.03.09, 08:45 bo on coś na nią ma - on jest ze znanej rodziny i partii "hakowych". No to "hak" jej w .... nowy but. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Palikot jak zwykle ma racje. I co z tego? 05.03.09, 08:46 została ustawiona w Brukseli? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Palikot jak zwykle ma racje. I co z tego? 05.03.09, 08:45 Owszem - przekręca. Owszem - bełkocze. Ale swoje groźby pod adresem Stokrotki wyartykułował nadspodziewanie wyraźnie. I Stokrotka wyciongła wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Ja osobiście lubię Stokrotkę! 05.03.09, 12:02 Bystra dziewczyna. Nie wiem o co się czepiasz prawieemerycie? prawieemeryt napisał: > Słyszeliście tę kreaturynkę-blondynkę? Dla niej Kaczyński nawet jak > będzie dotknięty chorobą Dawna - co tam przekręcanie nazwisk - to > będzie się nadawał na prezydenta. Co to dla niej znaczy, że 80 % > Polaków chce by on nim nie był a jest niestety mimo ich woli. Dla > niej ten d...l wygrał wybory - Tusk z nim przegrał. A my z nim > przegrywamy swoją pozycję w świecie i Europie. Ale cóż to za strata > dla blondynek z TVN - Byle pokazać nowe buty. Dobre i to bo na nowy > rozum już nie ma szans. Niech wróci do początków kariery i robi > reportaże w skupie butelek. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Ja osobiście lubię Stokrotkę! 05.03.09, 12:18 Czy ja napisałem, że ona nie jest bystra? Gdzie to wyczytałeś? Ciebie też miałem za bystrego forummana. Dla mnie w pierwszej kolejności ona jest fatalnie wychowana i w tym względzie jest już za późno. Idź z nią pogadać w wywiadzie. Zada ci 58 pytań, chrząkniesz i usłyszysz od niej 69 twoich odpowiedzi z których się dowiesz że jesteś najgłupszy i najwredniejszy dla pana prezynadęta, nie kochający go jak należy chooy pod słońcem. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Polityka z gilem w nosie - o Kaczynskich. 05.03.09, 08:50 Co prawda nie bardzo wiem, co znaczy ten "gil w nosie", ale muszę przyznać, że chyba nikt dotąd krócej i lepiej polityki Kaczyńskich nie opisał. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Polityka z gilem w nosie - o Kaczynskich. 05.03.09, 08:57 witek.bis napisał: > Co prawda nie bardzo wiem, co znaczy ten "gil w nosie", ale muszę przyznać, że > chyba nikt dotąd krócej i lepiej polityki Kaczyńskich nie opisał. Jak to nikt? FK nie czytasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Polityka z gilem w nosie - o Kaczynskich. 05.03.09, 09:03 :) Miałem na myśli media mainstreamowe (zauważyłem, że Rezydent polubił ostatnio to słowo. Pewnie czytuje Katarynę). Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Re: Polityka z gilem w nosie - o Kaczynskich. 05.03.09, 10:24 witek.bis napisał: > Co prawda nie bardzo wiem, co znaczy ten "gil w nosie" ... Nie widziałeś zasmarkanych chłopców w piaskownicy? Kojarzysz już? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Polityka z gilem w nosie - o Kaczynskich. 05.03.09, 10:34 :) Widziałem, ale ci zasmarkani nie mieli gila w nosie, tylko gdzie indziej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Polityka z gilem w nosie - o Kaczynskich. 05.03.09, 08:52 Na dzisiejszej konferencji prezesa może być coś o Katarze. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Polityka z gilem w nosie - o Kaczynskich. 05.03.09, 08:54 Pewnie powie że w Katarze jest dużo elektrowni wodnych. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Polityka z gilem w nosie - o Kaczynskich. 05.03.09, 08:58 :))) I orzeszków... i orzeszków. Po tym, jak oblizał się, mówiąc o orzeszkach gabońskich, mam wrażenie, że tego tematu nie odpuści. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Polityka z gilem w nosie - o Kaczynskich. 05.03.09, 08:59 Orzeszki sa dobre na rzadki stolec. Dlatego Kaczki je lubia :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt [...] 05.03.09, 08:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Zaraz 12.30 05.03.09, 12:23 Będzie konferencja? Jarek będzie gadał co mu Bielan każe? Odpowiedz Link Zgłoś
larson105 Re: Polityka z gilem w nosie - o Kaczynskich. 05.03.09, 16:12 wolę gila w nosie nz palikota z h...w d..... Odpowiedz Link Zgłoś