zoro_wieczorowo_poro 08.04.09, 20:07 ........... :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoro_wieczorowo_poro Re: Nelly .... 08.04.09, 20:13 Jan Maria jest w ostrym konflikcie z państwem niemieckim, natomiast Nelka z rozumem i inteligencją Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: Nelly .... 08.04.09, 20:16 zoro_wieczorowo_poro napisał: > Jan Maria jest w ostrym konflikcie z państwem niemieckim, natomiast Nelka z > rozumem i inteligencją Zgoda,ciekawi mnie tylko od kiedy Nelly jest w konflikcie z rozumem i inteligencją? Od czasu kiedy opuściła PO? Czy nagle po opuszczeniu PO dopadła ją ta przypadłość? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Nelly .... 08.04.09, 20:18 Wczesniej nikt o niej nie słyszal i nie wysłuchiwal takich andronów.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Nelly .... 08.04.09, 20:20 jakoś nie przypominam sobie żebym był kiedykolwiek wielbicielem posłanki Rokita, i myślę e jej idiotyzm objawia się tak jak u Szwejka "osobliwie ku wieczorowi" Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: Nelly .... 08.04.09, 20:10 Zmieniła się od czasu kiedy była członem Peło? a przecież jeszcze niedawno była. Wiem,wiem przed wstąpieniem do PiSu była OK,teraz jest wariatka,idiotka bo jest w PiS.? Jasiu,rozrabiaka też jest nadal członem PO. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Nelly .... 08.04.09, 20:22 to idiotka.od urodzenia.p.Rokicie bardzo współczuję.gdyby w swoim czasie chodził do laryngologa i okulisty to może nie doszłoby do tego nieszczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: Nelly .... 08.04.09, 20:25 venus99 napisał: > to idiotka.od urodzenia.p.Rokicie bardzo współczuję.gdyby w swoim > czasie chodził do laryngologa i okulisty to może nie doszłoby do > tego nieszczęścia. Przynajmniej jedna szczera odpowiedź.Idiotka od urodzenia,czyli była nią również wtedy kiedy była w PO. Wniosek,w szeregach platformy również są idioci. I o to mi chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Nelly .... 08.04.09, 20:26 zdarzają się.nikt tego nie ukrywał.w tym zakresie PiS nie ma wyłączności. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Nelly .... 08.04.09, 20:28 Wniosek wydaje się błędny. Prawidłowy powinien chyba brzmieć " w szeregach Platformy b y l i również idioci". Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Nelly .... 08.04.09, 20:32 witek.bis napisał: > Wniosek wydaje się błędny. Prawidłowy powinien chyba brzmieć " w szeregach > Platformy b y l i również idioci". czas przeszły jest ściśle związany z przejściem pani poseł Rokity do PiS Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: Nelly .... 08.04.09, 20:34 > witek.bis napisał: > > > Wniosek wydaje się błędny. Prawidłowy powinien chyba brzmieć " w szeregac > h > > Platformy b y l i również idioci". Chcesz powiedzieć przez to,że obecnie nie ma idiotów w szeregach PO? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Nelly .... 08.04.09, 20:37 Chcę przez to powiedzieć, że opierając się na przypadku posłanki Rokiciny, możesz wyciągnąć wniosek, że "byli", a nie że "są". Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Nelly .... 08.04.09, 20:37 Tylko tam widocznie, jej ułomność została dostrzezona i nikt jej nie promowal:-) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Nelly .... 08.04.09, 20:24 Peło nigdy tego matoła nigdzie nie wystawiało, n/t Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Frycku, czy ty potrafisz.. 08.04.09, 20:28 ...spostrzec tzw. genetyczna glupote? Jej uosobieniem jest ruska folksdojczka Niella Arnoldowna Rakieta, Frycku! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Nelly .... 08.04.09, 20:20 Nie mogę wprost uwierzyć co to za debilka. Nawet szkoda komentować. Olejnik za to zaczyna mnie mocno wkurzać, że to coś zaprasza, bo to że sobietym uwłacza to jej sprawa, ale dlaczego robi to nam? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Nelly .... 08.04.09, 20:20 Wszystkie kobiety są madre ,już się t5akie rodzą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Nelly .... 08.04.09, 20:49 Nelcia zapodala jakis wic z bakami ... Olejnikowa nie drazyla tematu , co to za dowcip ??? Odpowiedz Link Zgłoś