mariner4 28.05.09, 08:53 wyborcza.pl/1,75248,6658533,ABW__powal__zakuj__filmuj.html Metody żywcem z PRL, tylko wtedy nie było takiej technologii. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Re: PiSowska bezpieka w akcji 28.05.09, 09:09 Komisja zaczyna działać poza Kaliszem. Nasz sympatyczny kauzyperda nie fatygował się do ujawnienia tych sprawek. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: PiSowska bezpieka w akcji 28.05.09, 09:22 Ciekawe kto filmował spektakularne zatrzymanie niejakiego Lwa R. Czyżby PIS powrócił Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Jak dziennikarze wywęszą to filmują. 28.05.09, 09:28 Chodzi o to że bezpieka przekazuje materiał wybranym mediom. M. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Jak dziennikarze wywęszą to filmują. 28.05.09, 09:30 Wszak tak było, jest i będzie. Co w tym dziwnego Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Jak dziennikarze wywęszą to filmują. 28.05.09, 09:38 nic dziwnego.w pisuarowym państwie tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Nie dziwię się dziennikarzom, ale 28.05.09, 09:40 sprzedawanie newsów przez "służby" przypomina mi handlowanie "skórami" przez pracowników pogotowia ratunkowego. M. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Nie dziwię się dziennikarzom, ale 28.05.09, 09:50 mariner4 napisał: > sprzedawanie newsów przez "służby" przypomina mi handlowanie "skórami" przez pracowników pogotowia ratunkowego. > M. --- Lecisz Niesiołem :-)W jakim aspekcie widzisz podobieństwo? Przypominam, że handel skórami polegał w skrajnej formie na celowym uśmierceniu pacjenta po to żeby dostać działkę od zakładu pogrzebowego. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Nie dziwię się dziennikarzom, ale 28.05.09, 10:10 Też uśmiercali, tylko politycznie. Z Blidą fizycznie. Odpowiedzialność za to, że zboczeniec i kanalia Ziobro ma otwarte drzwi do Europy ponosi jeden tłusty kauzyperda. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Nie dziwię się dziennikarzom, ale 28.05.09, 10:22 Heniu aby wyrazić swoje poglądy nie jest konieczne używanie jezyka spod budki z piwem. Przypominam ci łaskawie, że jak do tej pory nikt nie udowodnił, mimo iż bardzo sie starają, Ziobrze że miał wpływ na śmierć Blidy. Tak więc staraj sie postępować zgodnie z wytycznymi Donalda i jego "partii miłości" Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Może powiedziałem zbyt mocno, ale 28.05.09, 10:11 taka "współpraca" służb z wybranymi mediami jest naganne. M. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Niezły skur.wiel z ciebie Heniuś ... 28.05.09, 14:11 haen1950 napisał: > Komisja zaczyna działać poza Kaliszem. Nasz sympatyczny kauzyperda > nie fatygował się do ujawnienia tych sprawek. ... i do tego niereformowalny PODŁY KŁAMCA. W linkowanym tekście: …”Dokument ujawnił wczoraj Marek Wójcik (PO) podczas posiedzenia komisji śledczej badającej sprawę śmierci Barbary Blidy.”.. Widzę Heniuś, że twa MIŁOŚĆ do Kalisza wzrasta, w miarę jak SMRÓD w sprawie łódzkiego śledztwa ws. Blidy koło Donkowego „państwa miłości” wzrasta: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=95851292&v=2&s=0 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ale masz imię Lechu! 28.05.09, 15:00 Ja na twoim miejscu bym je zmienił na mniej solidaruchowe i mniej PiSdziackie. M. Odpowiedz Link Zgłoś