Dodaj do ulubionych

Celebryzent Kwaśniewska

09.07.09, 08:45
Kryterium "fajności" przy wyborze prezydenta, to rzeczywiście istotny argument. Durne polactwo już raz się popisało przy wyborze "magistra" Ole, Olka, bo to swój chłop był, odchudzony i fotogeniczny. Teraz Jolcia, która brylowała za nasze pieniądze, zgrywała światową damę i prowadziła szumną działalność chrytatywną. Kiedy wam ludzie rozumu wreszcie Bóg rozum wróci i zmienicie swoją mentalność parweniuszy, którym byle co może zamydlić oczy..
Obserwuj wątek
    • a.ba Celebryzent Kwaśniewska 09.07.09, 09:40
      A ja uwazam że ludzie dostrzegają "dekoracyjność" (zbędność) funkcji prezydenta.
      Na tym zbednym stanowisku - jeśli juz ono być - chcą osoby nieprzeszkadzającej i nie strzelajacej jednej gafy za drugą (ośmieszającej kraj).
      p.s.
      Podejrzewam że szanse pani J. Kwaśniewskiej na premierostwo byłyby 10 x mniejsze
    • zpocztalubbezpoczty Re: Celebryzent Kwaśniewska 09.07.09, 09:47
      Ależ Polacy wcale nie myślą o Jolce jako o prezydencie.Zważ kto ja
      promuje i wszystko stanie się jasne.
      • zoil44elwer Re: Celebryzent Kwaśniewska 09.07.09, 10:03
        Polacy wcale nie myślą o prezydencie w sukience.Za Polaków myślą
        sukienkowi:Dziwisz,Rydzyk.....Więc mieliśmy prezydenta Lecha W(Bolka)i mamy
        Lecha K(kartofla)a będziemy mieli Donalda T(cudaka)
    • antyprawak Jest ktoś inny do wyboru? 09.07.09, 10:06
      Tusk, Kaczyński? - nie dziękuję.
      • zoil44elwer Re: Jest ktoś inny do wyboru? 09.07.09, 11:27
        A Walesa(syn Bolesława)?On teraz chce i musi!
    • intel-e-gent Re: Celebryzent Kwaśniewska 09.07.09, 11:25
      Przeraża mnie takie promowanie Kwaśniewskiej. Mam wrażenie, że ktoś chce, w dobrej wierze, zmusić ją do kandydowania. Mam nadzieję, że uda się jej powstrzymać od kandydowania. Nawet jeśli bardzo mnie cieszy perspektywa, w której "pierwszą damą" byłby Kwaśniewski... :))

Lewy Sierpowy - lewicowy punkt widzenia
      lewysierpowy.blox.pl
    • iak84 Re: Celebryzent Kwaśniewska 09.07.09, 11:50
      Kwaśniweska postrzegana jest jako społecznik i zawsze będzie dobrze wypadać w sondażach.Poza tym Polacy traktują prezydenturę jako funkcję reprezentacyjną,a nie jako polityczną.Poniekąd słusznie choć nie ma na to szans.
      A w kwestii sukienek to Jolka częściej nosi spodnie niż Donek.
      • zoil44elwer Re: Celebryzent Kwaśniewska 09.07.09, 12:07
        A w kwestii sukienek,Jola częściej jest w spodniach niż Donek!?Ale Donek jest
        rzadziej w sukience przy sukienkowych.
    • maciejo1980 Re: Celebryzent Kwaśniewska 09.07.09, 13:41
      No widać niektórzy nie mogą przyjąć do wiadomości, że ktoś może wygrać z "człowiekiem z zasadami", który jak jest wygodnie zapomina o zasadach. Czego się boicie ? Idźcie na wybory i głosujcie na Tuska, albo innego Kaczyńskiego. Ja dziękuję za taki wybór. Jeśli Kwaśniewska zdecyduje się głosować, mój głos ma :) I zobaczymy kogo będzie więcej :)
    • czarny_bono Re: Celebryzent Kwaśniewska 09.07.09, 13:43
      Kwaśniewska jest efekciarą.

Prezydentura nie jest może rolą przesadnie nasączoną kompeterncjami, ale wymaga jednak pewnych umiejętności.

Kwaśniewska ich nie posiada nawet w dziedzinie stylizacji i suvoir vivre'u a co dopiero polityki.
      • zoil44elwer Re: Celebryzent Kwaśniewska 09.07.09, 18:56
        Walesa miał a Kaczyński ma jakiekolwiek umiejętności?
    • czarny_bono Re: Celebryzent Kwaśniewska 09.07.09, 13:45
      maciejo1980 - niechęć do Tuska i Kaczyńskiego, nie wnikam w jej uzasadnienie, nie jest raczej wystarczającym powodem do wybierania Jolanty Kwaśniewskiej na prezydenta. Argument w stylu "bo nie jest Tuskiem i Kaczyńskim" to za słaby argument.
    • alienisko Re: Celebryzent Kwaśniewska 09.07.09, 16:15
      No i co, że nie jest politykiem? A który z naszych polityków zna się na "politykowaniu"? :)
      Nasi politycy potrafią jeno pianę bić, z małymi wyjątkami. Nie mówię, że powinna kandydować i byłaby dobrym prezydentem, ale nasi politycy lepsi by nie byli :p
    • jan422 Re: Celebryzent Kwaśniewska 09.07.09, 17:14
      Jolka startuj! Nie rób zawodu neobolszewikom Napieralskim. Nawet jeżeli nie wygrasz to " wyautujesz kaczkę mniejszą"
    • bola54 Re: Celebryzent Kwaśniewska 09.07.09, 18:51
      Miałam przyjemność poznać Panią Kwaśniewską na Kongresie Kobiet Polskich. Jej popularność wynika nie tylko z przeszłości ale z tego jakim jest człowiekiem. Dla każdej kobiety na zjeździe miała czas, miły uśmiech, serdeczność, bezpośredniość w kontaktach. Nie znałam wcześniej tak sympatycznej osoby. Ochroniarza, który jej towarzyszył zmusiła do .. robienia zdjęć pamiątkowych. Nie ma u niej nadętej pretensjonalności, nie ma udawania i sztucznej kokieterii. Jest to osoba, która lubi ludzi a to niestety rzadka cecha naszych polityków. Byłaby wspaniałym prezydentem.
      • zoil44elwer Re: Celebryzent Kwaśniewska 09.07.09, 18:58
        Taka też jest i moja opinia,a ze swoimi opiniami zawsze się zgadzam
      • off_nick Re: Celebryzent Kwaśniewska 09.07.09, 19:19
        bola54 napisała:
        >Byłaby wspaniałym prezydentem.

Lalka Barbie byłaby jeszcze wspanialsza;)
        • zoil44elwer Re: Celebryzent Kwaśniewska 09.07.09, 19:31
          Lepszym prezydentem był analfabeta Bolek Rumcajs,aktualny Kartofel czy
          przyszły(?!)cudak z Zoppot?
    • aa_6 Re: Celebryzent Kwaśniewska 09.07.09, 21:35
      J. Kwaśniewska to tandetna imitacja, podobnie jak jej mąż, "Zachodu" i "kultury" (po Okrągłym Stole). To niebezpieczne w społeczeństwie zdominowanym przez Kiepskich dla mniejszości nie-Kiepskich, ale zawsze i tak Kiepscy mają najgorzej.
    • mario-radyja Re: Celebryzent Kwaśniewska 09.07.09, 22:02
      wszystko bzdura, to sondaż grzany dla GW, która znalazła sobie nowy "autorytet" z lewicy. Ten sam motyw co z Cimoszewiczem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka