Gość: wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 09:45 Muszę wymienić oponę, przy okazji dętkę i klocki ha. Czy ktoś mi doradzi gdzie kupić najtaniej? Będę wdzięczny. wojtek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k100r Re: gdzie kupić oponę? IP: 83.2.1.* 03.09.04, 11:37 Nie napisales jaka opone. Jaki rozmiar? Miejska czy teren? Jesli chcesz tanio to radzilbym poszukac produktow Debicy (opona i detka). Klocki kupowalem jakies niezle (niepiszczace,do Vbrake'a, jakis Tajwan chyba) za jakies 14zl. Generalnie trzeba niestety kilka okolicznych sklepow zwiedzic i porownac ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: gdzie kupić oponę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:57 Dziękuję. Opona 28 cali . rower crossowo - trekingowy.(GiantX2000) Czy jest w Warszawie jakaś giełda rowerowa? wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k100r Re: gdzie kupić oponę? IP: 83.2.1.* 03.09.04, 12:53 Nie, nie ma. Chyba ze miejsca jak Kolo, Olimpie i Slomczyn tak potraktujesz. Ale ja bym tam nic nie kupil - zbyt duze prawdopodobienstwo ze towar byl "krojony"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k100r Re: gdzie kupić oponę? IP: 83.2.1.* 03.09.04, 14:28 www.cyf-kr.edu.pl/rowery/ Cos tu jest o sklepach. Moze znajdziesz cos w Twojej okolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: gdzie kupić oponę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 12:59 Zobacz w Decatlonie(dętka z Dębicy 5.99) albo na na Nowowiejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: gdzie kupić oponę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 13:33 dziękuję!!! wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: gdzie kupić oponę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 21:45 Po zakupach, dziękuję za wszystkie rady. Straciłem pół dnia.Różnice w cenach są bardzo duże. W Decathlonie jest drogo, ale warto zwracać uwagę na przeceny - kupiłem b. dobre klocki ha po 8,5 pln. Oponę i dętki na Nowowiejskiej : dwukrotnie taniej niż w Decathlonie. Swoją drogą ciekawe dlaczego nie ma giełdy rowerowej w wawie ( jak narciarska, komputerowa....). Jeszcze raz dziękuję. pozdrowienia wojtek. Odpowiedz Link Zgłoś