Dodaj do ulubionych

Jakie buty?

IP: 81.210.86.* 10.03.05, 11:39
Witam Koleżanki i Kolegów, mój post związany jest z pytaniem, jakie buty
zakupić do pedałów SPD do górskiego roweru, wydając na nie maksymalnie 400
zł. Zaznaczam, że jeżdżę na rowerze raczej amatorsko niż zawodowo, ale dość
intensywnie i w zróżnicowanym terenie, z przewagą dróg leśnych. Chciałbym
rozsądnie zainwestować w komfortowe i trwałe buty. Za wszelkie wskazówki
serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam Andrew
Obserwuj wątek
    • Gość: KA Re: Jakie buty? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 10.03.05, 11:42
      Warto czasmi poczytać forum zanim się coś napisze. Kilka tematów niżej masz
      temat butów. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=286&w=20744794
      KA
      • Gość: andrew Re: Jakie buty? IP: 81.210.86.* 10.03.05, 11:54
        Dzięki za wskazówkę, ale po przejrzeniu licznych informacji w necie nie
        znalazłem odpowiedzi. Chodzi mi bardziej o doświadczenia rowerzystów z markami.
        Czy lepiej wybrać np. adidas minnret, pingora, lub moro czy jakiś model shimano
        np. SH-FR 70, oscylujące w podobnych cenach.
        • Gość: KA Re: Jakie buty? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 10.03.05, 12:36
          Wydaje mi się że klasa jest podobna, w tym wypadku raczej w grę wchodzi
          estetyka bo jedne i drugie oferują niemal to samo, i chyba w obu są kolce które
          zwiekszaja przyczepność na podbiegach na błotnisej i sliskiej nawierzchni ale
          toprzydaje się przeważnie na zawodach. Jeśli jeździsz przy każdej pogodzie
          zwróć uwagę na przewiewność jak i wodoszczelnośc buta.
          KA
          • Gość: andrew do KA IP: 81.210.86.* 10.03.05, 13:18
            Czy nie uważasz, że adidas jest jakościowo lepiej wykonany od shimano?
            Estetyczniejsze są adidasy, szczególnie moro, tylko te trzy paski... I czy nie
            wiesz może , czy oprócz skiteamu można jeszcze gdzieś obejrzeć buty rowerowe?
            • Gość: KA Re: do KA IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 10.03.05, 14:13
              lubię akurat tę firmę, wykonanie faktycznie staranniejsze, reszta no cóż
              kwestia gustu. NMasz tu ciekawą ofertę cenową.
              www.mkbike.superhost.pl/sklep/index.php?cPath=77_79
              Nie mam pojęcia gdzie jest jakiś większy wybór butów, może zajrzyj do marketów
              sportowych
              KA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka