Dodaj do ulubionych

Witajcie ach witajcie!!!

16.09.02, 09:48
Wlasnie sie pokrecilam i musialam wrocic. Na krecie fajnie, slonecznie i az
za cieplo, a gorki tez tam fajne sa i ludziska na rowerach jezdza. Jedni w
gore, inni z gory, rowery rozne maja, nawet mozna sobie calkiem fajnego
Scotta wypozyczyc ( a dodaja do tego kask i narzedzia na wypadek wypadku).
Mowie Wam, jedziemy na Krete i nie widze inaczej.
Stwierdzam, ze grzeczni bylisicie, co mnie ( jako matke-zalozycielke
zamieszania) cieszy!!! Forum sie kreci, jak kolka dwa i w ogole fajnie
jest!!!
Obserwuj wątek
    • jane_blond_007 WITAJ:))))))))))))) 16.09.02, 17:12
      No nareszcie:))))))))
      Nie wiesz ile fajnych rzeczy Cię ominęło i ilu ludzu masz do poznania:))
      W tym celu zapraszamy w środę na nasze cotygodniowe spotkanie u Alego na ulicy
      Przeskok:))
      Wreszcie się wszystkim pokażesz, Matko Założycielko;> hihi;>>
      • Gość: palker witaj draconesiu:-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 18:41
        Co prawda nie zdążyłem cię pożegnać za to cały swój entuzjazm kieruję na owo
        powitanie:-)
        Swoją drogą, szkoda, że nie jestem pchłą, bo też mógłbym spędzić przynajmniej
        kilka dni na krecie:-(
        • draconessa Re: witaj draconesiu:-) 17.09.02, 09:26
          No, szkoda. Na Krecie bylo naprawde niezle i kazdy tam pojezdzic sobie moze -
          jesli lubi sporty ekstremalne typu: jazda noca rowerwem miedzy nieoswietlonymi
          skuterami pedzacymi pod prad na gorskiej drodze:)))
      • draconessa Re: WITAJ:))))))))))))) 17.09.02, 10:04
        O Matko!!!:))))
      • Gość: drZbuszu Re: WITAJ:))))))))))))) IP: 195.205.107.* 17.09.02, 10:54
        jane_blond_007 napisała:

> W tym celu zapraszamy w środę na nasze cotygodniowe spotkanie u Alego na
        ulicy
        > Przeskok:))

przyjedz koniecznie matko zalozycielko - bedzie glosna dyskusja nad mapami i
        beda planowane nasze przyszle wekendy... a to powazna sprawa bo jak mawia
        sergio pogoda na rower jest dobra albo bardzo dobra a nadchodzaca moze byc juz
        tylko dobra... a mam przeczucie ze w sniegu i słocie czesc towarzystwa odmowi
        wspołpracy, i tylko wirtualne rowerowanie pozostanie

pozdr
        dr
        • draconessa Re: WITAJ:))))))))))))) 17.09.02, 11:21
          jak rozumiem bedzie to przy napojach pomocniczych?:)))
    • Gość: beata_ Re: Witajcie ach witajcie, Matko Założycielko!!! IP: *.acn.waw.pl 16.09.02, 19:33
      Nareszcie jesteś! Oni wszyscy całkiem poszaleli, jakieś maratony uskuteczniają,
      aż strach się odezwać było...:-))) O udziale nie wspomnę...:(

Ps
      Żartuję oczywiście, każdy jeździ jak może:-))))
      I tak fajnie, że jesteś - nawet jak na nich nie nakrzyczysz:-)))

• draconessa Re: Witajcie ach witajcie, Matko Założycielko!!! 17.09.02, 09:27
        Ja wlasnie widze, ze juz niedlugo, to beda krecic po 500 km dziennie:))) Ale
        spokojnie, wymyslimy tez i jakas przyjemna wyprawe, moze cos z jakim grillem i
        piffem, co??? Jesli pogoda bedzie, oczywiscie.
        • Gość: beata_ Re: Witajcie ach witajcie, Matko Założycielko!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.09.02, 16:42
          draconessa napisała:

> Ja wlasnie widze, ze juz niedlugo, to beda krecic po 500 km dziennie:))) Ale
          > spokojnie, wymyslimy tez i jakas przyjemna wyprawe, moze cos z jakim grillem
          i
          > piffem, co??? Jesli pogoda bedzie, oczywiscie.
          >
          • draconessa Re: Witajcie ach witajcie, Matko Założycielko!!! 17.09.02, 16:44
            ja zawsze dobrze mowie...trzeba cos na koniec lata wymyslic, no nie??? bedziesz
            jutro na Przeskok o 19.00??? MOze sie co wtedy wymysli???
            • Gość: beata_ Re: Witajcie ach witajcie, Matko Założycielko!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.09.02, 23:21
              draconessa napisała:

> ja zawsze dobrze mowie...trzeba cos na koniec lata wymyslic, no nie???
              bedziesz
              >
              > jutro na Przeskok o 19.00??? MOze sie co wtedy wymysli???
              >
              • draconessa Re: Witajcie ach witajcie, Matko Założycielko!!! 18.09.02, 09:57
                To musisz potem odreagowac...Gastroskopia??? nie boj sie, bedzie dobrze, to
                tylko tak strasznie wyglada...
                • Gość: beata_ Re: Witajcie ach witajcie, Matko Założycielko!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.09.02, 12:47
                  draconessa napisała:

> To musisz potem odreagowac...Gastroskopia??? nie boj sie, bedzie dobrze, to
                  > tylko tak strasznie wyglada...
                  >
                  • draconessa Re: Witajcie ach witajcie, Matko Założycielko!!! 18.09.02, 12:54
                    Straszna ta szkola, ledwie trzy tygodnie i juz zebrania i stresy...opowiem
                    jutro, ale szkoda, ze Ciebie nie bedzie...a bedziesz na otwrciu mostu S o 8.45
                    w niedziele??? Wiem, co odpiszesz..ze mnie pogielo na rozumie
            • tuhanka Re: Witajcie ach witajcie, Matko Założycielko!!! 18.09.02, 10:22
              Za to ja postaram się być z propozycją wyjazdu (już o niej wcześniej pisałam).
              Po prostu za tydzień proponuję zapakować się w pociąg i pojechać do mnie na
              Pojezierze Drawskie. Nocleg zapewniam w domku mojej mamy. A trasy są
              prześliczne...zajrzyjcie na stronę www.powiat.szczecinek.pl - są bardzo
              szczegółowe opisy ze zdjęciami. Na ten weekend na wyprawę się nie piszę, bo
              dowiedziałam się, że w moim rodzinnym mieście miejscowi cykliści postanowili
              pobić rekord okrążeń wokół jeziora (jedno kółko około 15 km). Też chcę się
              przyłączyć na jedno lub dwa kółka, a potem (również rowerkiem) pryskam do
              rodzinki 30 km dalej :) Przy okazji choć częściowo sprawdzę trasy :)
              • draconessa Re: Witajcie ach witajcie, Matko Założycielko!!! 18.09.02, 10:37
                Witaj...pomysl ciekawym sie zdaje...trzeba przedyskutowac.
    • Gość: drZbuszu Re: Witajcie ach witajcie!!! IP: *.cors.gov.pl 18.09.02, 09:21
      draconessa napisała:

> Forum sie kreci, jak kolka dwa i w ogole fajnie
      > jest!!!
      >
      • draconessa Re: Witajcie ach witajcie!!! 18.09.02, 09:59
        cos tam pewnie napisalam o jesieni, ale jak mnie juz gazety cytuja, to jest
        straszne...to juz drugi raz mi sie zdarza i bardzo sie wstydze, obiecuje, ze
        juz nie bede...
      • draconessa Re: Witajcie ach witajcie!!! 18.09.02, 09:59
        A o festiwalu tez moze sie kiedy wypowiem, bo zwyklam na nie uczeszczac...:)))
    • kubajek O! draconessa :))) 24.09.02, 09:38
      Witaj
      :)

• draconessa Re: O! kubajek :))) 24.09.02, 09:43
        Czeeeesc!!! Trzeba cos kiedys przedsiewizac rowerowego, chociaz zimno straszne
        i z nosa mi sie leje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka