jane_blond_007 22.09.02, 12:35 No i jak tam wszyscy? Bo my most zdobyliśmy i potem pojechaliśmy (znacznie uszczuploną grupą) pod Rurę:)) Jakie ustalenia na środę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sergiusz.r Re: Po zdobyciu mostu:))) 22.09.02, 12:57 jane_blond_007 napisała: I byłaś pierwsza ;> > No i jak tam wszyscy? Bo my most zdobyliśmy i potem pojechaliśmy (znacznie > uszczuploną grupą) pod Rurę:)) Hmm... znacznie ;-) Wracając przejeżdżałem obok drogi dojazdowej na most... dawno takiego korka nie widziałem... czyżby cała Warszawa rzuciła się na most, sprawdzić jak się po nim jeździ?? ;-) > Jakie ustalenia na środę? Tam gdzie zawsze o 19.00 :) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Po zdobyciu mostu:))) 22.09.02, 16:37 sergiusz.r napisał: > Wracając przejeżdżałem obok drogi dojazdowej na most... dawno takiego > korka nie widziałem... czyżby cała Warszawa rzuciła się na most, > sprawdzić jak się po nim jeździ?? ;-) po 16 stał na całym Gocławiu korek na kierunkach dojazdowych do mostu, więc chyba rzeczywiście warszawiacy tłumnie "zwiedzają most" głupole, nie wiedzieli, że to trzeba było rano !!! my wiedzieliśmy !!! srebrna jolajola Odpowiedz Link Zgłoś
yuurei Re: Po zdobyciu mostu:))) 22.09.02, 13:49 jane_blond_007 napisała: > No i jak tam wszyscy? Bo my most zdobyliśmy i potem pojechaliśmy (znacznie > uszczuploną grupą) pod Rurę:)) A nie mieliście przypadkiem jechać do Kampinosu ustalać trasę na nocny przejazd? Odpowiedz Link Zgłoś
sergiusz.r Re: Po zdobyciu mostu:))) 22.09.02, 13:53 yuurei napisała: > A nie mieliście przypadkiem jechać do Kampinosu ustalać > trasę na nocny przejazd? Specjaliści D/S Kampinosu nie stawili się na spotkanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
vooo Re: Po zdobyciu mostu:))) 23.09.02, 20:59 > Specjaliści D/S Kampinosu nie stawili się na spotkanie.... Powiem więcej - sami przyznali się, że zdradzają most z ciepłą kołderką :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ziolek73 Re: Po zdobyciu mostu:))) 22.09.02, 14:32 Czesc, Tez bylismy i przejechalismy, potem na zwiedzilismy pola mokotowskie oraz gielde fotograficzna. Na koniec dokrecilismy w Bielaku i pobrowarzylismy u Araba. Szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Po zdobyciu mostu:))) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.09.02, 10:58 Info dla forsujących most od zachodu - Super Expres zamieścił zdjęcie Waszej grupy. Pewnie się na nim odnajdziecie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sergiusz.r Re: Po zdobyciu mostu:))) 23.09.02, 12:13 Gość portalu: beata_ napisał(a): > Info dla forsujących most od zachodu - Super Expres zamieścił zdjęcie Waszej > grupy. Pewnie się na nim odnajdziecie:-))) ;-) Mi wystaje tylko kawałek kasku... więcej szczęścia/nieszczęścia mięli inni ;-) Tak się zastanawiam czy wrzucić link do skanu zdjęcia czy nie ;-) Ale może się powstrzymam :>>> Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Po zdobyciu mostu:))) 23.09.02, 13:07 powstrzymaj sie, bo jestem na pierwszym planie :)) Chwala Bogu, ze z profilu Odpowiedz Link Zgłoś
vooo Re: Po zdobyciu mostu:))) 23.09.02, 21:01 > Tak się zastanawiam czy wrzucić link do skanu zdjęcia czy nie ;-) > Ale może się powstrzymam :>>> Niezdrowo jest się powstrzymywać, wrzucaj koniecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
migro Re: Po zdobyciu mostu:))) 23.09.02, 23:08 vooo napisał: > > Ale może się powstrzymam :>>> > Niezdrowo jest się powstrzymywać, wrzucaj koniecznie ! Dawaj, dawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponponka Re: Po zdobyciu mostu:))) IP: *.waw 23.09.02, 14:46 Gość portalu: beata_ napisał(a): > Info dla forsujących most od zachodu - Super Expres zamieścił zdjęcie Waszej > grupy. Pewnie się na nim odnajdziecie:-))) Niestety i to na pierwszym planie w koszulce SE Na szczescie jakosc zdjecia pozostawia wiele do zyczenia, i znajomi myla mnie z Jane_blond ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Po zdobyciu mostu:))) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.09.02, 14:58 Gość portalu: ponponka napisał(a): > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > Info dla forsujących most od zachodu - Super Expres > zamieścił zdjęcie Waszej > > grupy. Pewnie się na nim odnajdziecie:-))) > Niestety i to na pierwszym planie w koszulce SE > Na szczescie jakosc zdjecia pozostawia wiele do zyczenia, > i znajomi myla mnie z Jane_blond ;-) > Pozdrawiam Jeśli to ta koszulka Cię tak boli - nie martw się, to GW przekichała sprawę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Po zdobyciu mostu:))) IP: *.pl 23.09.02, 13:46 Ja most zdobylem dzisiaj rano w drodze do pracy. Bylem o 15 minut szybciej niż przez MOST Ł. Zdziwiłem się jednak gdyż spotkałem tylko jedną bikerkę. Czyżby most Siekierkowski byl nadal wielka tajemnica dla codziennych rowerzystow? Do zobaczenia we srodę. A moze by tak znaleść inne lokum, np pod dachem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7633192 mój ranking IP: *.shell.nl 24.09.02, 08:48 a ja zaliczyłem most w nocy z soboty na niedzielę (z prawego brzegu na lewy), a dziś w nocy w przeciwną stronę. I muszę powiedzieć, że po 1) moście Świętokrzyskim; 2) moście Zwierzynieckim (Kraków) i 3) moście Grunwaldzkim (Kraków) jest to czwarty najbardziej przyjazny rowerzystom drogowy most na Wiśle. Oczywiście nie licząc mostów w Harmężąch i Woli. Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Po zdobyciu mostu:))) 24.09.02, 15:18 Juz sie zglaszam. My mielismy po moscie pojechac do Konstancina na lody. I pojechalismy...do konstancina, potem przyszlo nam do glowy, aby jechac do Anatolii w Al. Krakowskiej na kebaba ( polecam, kebab w bule pychota!!!) - bardzo to bylo madre, bo pojechalismy przez Kampinos ( niby OK) ale niech mi ktos potem wyjasni, czemu znalezlismy sie w Raszynie i z tego Raszyna dotarlismy prawie pod aleje jerozolimskie przy Lopuszanskiej... kebab zostal spozyty - w koncu - i wracalam do domu...przez Mokotow ( sluzew, znaczy) Na liczniku z tego spacerku na lody zrobilo mi sie 87 km... ale fajnie bylo!!! beata_ - zaluj!!! taaakie lody!!!! taaaaka kawa!!!! Taaaaaki kebab!!!! ech... A tak z totalnie innej beczki kto zna przepis na moussake??? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Po zdobyciu mostu:))) 24.09.02, 16:23 U tego Araba jest bardzo dobre zarcie! Ja pracuję w poblizu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Draco... Re: Po zdobyciu mostu:))) IP: *.riz.pl 24.09.02, 16:29 ...no, zarcie super, chociaz ostatnio chyba troszke podrozalo??? Ale kebaby w bule nie zdrozaly i sa pyszotka...tam nawet Turki sie stoluja, wiec to chyba najlepsza reklama... Jeden problem - nie ma gdzie rowerow postawic, wiec spozywalismy troche nerwowo, bo rowery staly przed knajpa - nie wiedzielismy, czy to, co widac przez szybe, to kierownice i siodelka naszych rumakow wraz z reszta polaczone, czy moze jakie atrapy dla zmylenia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Po zdobyciu mostu:))) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.09.02, 19:23 draconessa napisała: > Juz sie zglaszam. My mielismy po moscie pojechac do Konstancina na lody. I > pojechalismy...do konstancina, potem przyszlo nam do glowy, aby jechac do > Anatolii w Al. Krakowskiej na kebaba ( polecam, kebab w bule pychota!!!) - > bardzo to bylo madre, bo pojechalismy przez Kampinos ( niby OK) ale niech mi > ktos potem wyjasni, czemu znalezlismy sie w Raszynie i z tego Raszyna > dotarlismy prawie pod aleje jerozolimskie przy Lopuszanskiej... kebab zostal > spozyty - w koncu - i wracalam do domu...przez Mokotow ( sluzew, znaczy) Na > liczniku z tego spacerku na lody zrobilo mi sie 87 km... ale fajnie bylo!!! > beata_ - zaluj!!! taaakie lody!!!! taaaaka kawa!!!! Taaaaaki kebab!!!! ech... A > > tak z totalnie innej beczki kto zna przepis na moussake??? > Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Po zdobyciu mostu:))) 25.09.02, 09:10 A te... 87 km... to tak mimochodem wyszlo, bo sie nam zabladzilo po drodze. Wcale Ci smierci nie zycze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drZbuszu Re: Po zdobyciu mostu:))) IP: *.cors.gov.pl 25.09.02, 10:44 draconessa napisała: > > tak z totalnie innej beczki kto zna przepis na moussake??? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AeR Winston...litosci :))) IP: *.waw.cdp.pl 25.09.02, 12:34 ...Winston, Przyjacielu...l-i-t-o-s-c-i...:))), ja od trzech dni jem sucharki, a Ty mi tu linki apetyczne podajesz. Jak na tacy... - to wiecej niz prowakacja, wiesz ? :) LoveL :) AeR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drZbuszu Re: Winston...litosci :))) IP: *.cors.gov.pl 25.09.02, 13:11 Gość portalu: AeR napisał(a): > ...Winston, Przyjacielu...l-i-t-o-s-c-i...:))), ja od trzech dni jem sucharki, > a Ty mi tu linki apetyczne podajesz. Jak na tacy... - to wiecej niz prowakacja, > > wiesz ? :) > a wlasciwie to czemu sucharki zajadasz? dieta jakas? a możę żona? pozdr marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Draco... Re: Po zdobyciu mostu:))) IP: *.riz.pl 25.09.02, 13:32 Ach, dziekuje, Panie Premierze!!!! PZDR draconessa Odpowiedz Link Zgłoś