Dodaj do ulubionych

Odkurzacz.

05.01.10, 22:32
W najbliższym czasie kupuję odkurzacz (staremu i wysłużonemu zdarzył się dziś
przykry "wypadek").
Co polecacie?
Zależy mi,żeby był w miarę cichy,z tymi filtrami czy jak tam co wyłapują
roztocza czy tam alergeny-hepa?,nie wodny ani nie piorący,o designerskim
wyglądzie (kolory najlepiej : złoty,srebrny).
Pozdrawiam.
A i żeby główka łatwo schodziła z rury,w starym nawet mąż miał problem ze
ściągnięciem końcówki.
Obserwuj wątek
    • alteralter Re: Odkurzacz. 05.01.10, 23:29
      Zdajesz sobie sprawę, że taki odkurzacz kosztuje sporo suspicious W zasadzie w dobrym
      okresie się decydujesz na kupno, bo sklepy jak electro prowadzą teraz styczniowe
      wyprzedaże, gdzie sprzęt masz nawet tańszy niż w tych akcjach bez vat-u itd...
      Do rzeczy:
      Jeżeli masz słabe nerwy, to nie patrz. To są odkurzacze z najwyższej półki.
      Dobrałem wedle Twoich preferencji, również kolorystycznych:
      www.electro.pl/produkt-DYSON_Odkurzacz_DC23_Animal_Pro_2B_DESKA_DO_PRASOWANIA_Leifheit_Airboard_GRATIS_21-77398,168.html
      www.electro.pl/produkt-DYSON_Odkurzacz_DC24_All_Floors-68452,168.html
      www.electro.pl/produkt-DYSON_Odkurzacz_DC29_Base_-142831,168.html
      www.electro.pl/produkt-SAMSUNG_Zestaw_Odkurzacz_SC6360_Silky_2B_Worki_papierowe_Samsung_S02-Z21299,166.html
      ->ale tutaj tylko chwilowy brak
      • gazeta_mi_placi Re: Odkurzacz. 06.01.10, 08:14
        >Jeżeli masz słabe nerwy, to nie patrz. To są odkurzacze z najwyższej półki.

Ale po przeciętnej cenie smile
    • wojciech_1708 Re: Odkurzacz. 11.05.17, 19:09
      cześć w kwestii odkurzaczy to jest tak że odkurzacz domowy na ogół zbudowany jest z gorszych materiałów (np. twarde pękające plastiki), mały zbiornik na śmieci (2 - 5l), krótki kabe a ich budowa nie stawia na prostotę (np trudno wymienić worek). Z odkurzaczami przemysłowymi czy profesjonalnymi jest zgoła inaczej. Na ogół mają duże zbiorniki (6 - 10 l), wysokiej jakości materiały np. plastiki typu ABS, a do tego duży zasięg działania czyli kabel i rura powyżej 10 mb. ja kupiłem odkurzacz w www.cleanmed.com.pl. i powiem wam że już nie kupię innego. Odkurzacz sprintus t11 (cleanmed.com.pl/pl/p/SPRINTUS-T-11-Odkurzacz-Hotelowy-Do-Pracy-Na-sucho/132). Naprawdę daje radę i innego nie chcę
    • wojciech_1708 Re: Odkurzacz. 24.05.17, 13:44
      cześć polecam sprzęt profesjonalny jest co prawda trochę droższy (z zaznaczeniem naprawdę trochę) ale jego funkcjonalność i wytrzymałość o wiele większa. przyzwoity sprzęt kupisz w
      cleanmed.com.pl. Mają tam doskonałe Niemieckie odkurzacze "sprintus" np SPRINTUS T 11 zbiornik to aż 11 litrów śmieszna cena worka, który spełnia jednocześnie wymogi filtrów hepa. zasięg działania 13 m niedostępny dla odkurzaczy domowych i wiele innych cech, które są przydatne w codziennym sprzątaniu naprawdę polecam
    • anka18.3 Re: Odkurzacz. 28.10.17, 18:46
      Ja mam ten www.tefal.pl/Odkurzacze/Odkurzacze-bezworkowe/Wydajne/XTREM-POWER-CYCLONIC-4A-PARQUET-TW6951/p/2211400159 bezworkowy wiec wydaje raz i mam spokój. Siłę ssania ma bardzo dużą, szczotkę dwupoziomową, dość długi kabel, i filtry dzięki którym nie wdychamy tego wszystkiego co chwile wcześniej wciągnęliśmy.
    • skyfall001 Re: Odkurzacz. 30.10.17, 10:55
      To chyba warto jest sprawdzić parametry w sklepie, nawet internetowym, gdzie często opisywane są właśnie hałas czy pobór prądu.
    • rozenkova Re: Odkurzacz. 14.01.18, 21:09
      najlepiej kup bez rury, automatyczny smile najlepsza sprawa ever. i designerski jest wink ja mam Electroluxa i9 Pure.
    • aldona.krol2 Re: Odkurzacz. 06.03.18, 15:50
      myślę, że przed dokonaniem wyboru warto zajrzeć tutaj: www.fresh-ranking.pl/304-odkurzacze-ranking
    • sambolejro Re: Odkurzacz. 17.04.18, 13:57
      Ja jestem zadowolona z Samsunga.
    • sambolejro Re: Odkurzacz. 19.08.18, 16:38
      Samsung ma bardzo dobre odkurzacze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka