Dodaj do ulubionych

Tesco nie dba o klienta

02.08.12, 19:16
Zastanawiam się, czy wszystkie sklepy tej firmy oszczędzają na klimatyzacji? Taki sklep
mam dosłownie "pod nosem", ale codziennie (także w niemiłosierny upał) chodzę 300 metrów dalej do sklepu konkurencyjnego, w którym panują ludzkie warunki. Nawet, nieco wyższe ceny nie przeszkadzają mi. W Tesco, stałabym w kolejce do kasy zlana potem,ledwo zipiąc uncertain
(tak, jak dziśuncertain, kupiłam tylko gazetę i cztery bułki) Panie kasjerki, prawdopodobnie wywalczyły dla siebie wentylatory, z ktorych dobrodziejstwa, trochę korzysta klient obsługiwany przez panią kasjerkę.
Szkoda. Gdyby była klimatyzacja, częściej chodziłabym do tego sklepu. Myślę, że nie tylko ja bardzo rzadko odwiedzam Tesco z tego powodu uncertain
Tracę ja - czas i energię, traci także Tesco - na utargu.
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Tesco nie dba o klienta 06.08.12, 08:48
      Ale piszesz o tym tylko tutaj - do dyrekcji Tesco do Krakowa na Kapelankę nie napiszesz.
      • smutas13 Re: Tesco nie dba o klienta 09.08.12, 19:28
        sibeliuss napisał:

> Ale piszesz o tym tylko tutaj - do dyrekcji Tesco do Krakowa na Kapelankę nie n
        > apiszesz.

Nigdy nie bawiłam się w takie pisaniny, ale chyba masz rację. Pomyślę nad tym.
        Ostatecznie mam kartę stałego kienta, na którą w ostatnim czasie przychodzi mała ilość punktów darmowych - co jest dowodem na małe zakupy.
    • komanchu Re: Tesco nie dba o klienta 07.08.12, 18:09
      Jest to raczej problem lokalny. W sklepach Tesco w moim mieście klimatyzacja działa bez zarzutu - wchodząc zakładam na siebie sweter - inaczej pewnie bym zmarzła big_grin
    • gazeta_mi_placi Re: Tesco nie dba o klienta 11.08.12, 15:12
      Nie dba.
      • smutas13 Re: Tesco nie dba o klienta 04.08.13, 17:15
        Nareszcie! Tesco naprawiło klimatyzację, o której pisałam. Teraz, częściej będę robić tu zakupy. Żałuję, że (na razie) nie smakuje mi żaden gatunek chleba z tego sklepu. Będę próbować...
        • gazeta_mi_placi Re: Tesco nie dba o klienta 05.08.13, 11:05
          Chleb kupuje się w dobrej piekarni, a mięso i wędliny w mięsnym.
          • smutas13 Re: Tesco nie dba o klienta 05.08.13, 11:41
            gazeta_mi_placi napisała:

> Chleb kupuje się w dobrej piekarni, a mięso i wędliny w mięsnym.
            >
            Zgadza się. Ale kiedy skwar na dworze, zakupy robi się jak najszybciej i ucieka do domu smile
      • kosmov Re: Tesco nie dba o klienta 12.05.14, 16:00
        to zależy
    • skyfall001 Re: Tesco nie dba o klienta 21.05.14, 12:19
      Powiem szczerze, że sieć Tesco ma bardzo zaniedbane magazyny oraz sklepy. Podczas moich ostatnich zakupów w tym miejscu napotkałem się na mrówki chodzące w dziale słodyczy. Jak dla mnie ohyda i wielkie zaniedbanie ze strony pracowników, którzy za pewne i tak nie mają już siły by zapanować nad występującym tam burdelem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka