czekolada72 25.05.05, 22:21 chyba tez sie tu nada? W kazdym razie ma swietne i tanie jogurty, duze - naturalne, truskawkowe i borowkowe (1zl z groszami), serki topione (ok 90 gr), mleko w kartonie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwka901 Re: Albert 23.06.05, 15:44 hmmm Albert koło mnie jest najdroższym sklepem w okolicy. Tanio to sprzedają produkty, którym kończy sie termin DZIś, lody często rozmrożone, a w niedzielę ze stoiska mięsnego zawiewa octem lub po prostu nieświeżym mięsem. Ten sklep jest w centrum miasta. Odpowiedz Link
chani-nr1 Re: Albert 25.12.05, 14:57 W moim mieście, gdy loklana gazeta zrobiła i przedstawiła porównanie "cen koszyka identycznych zakupów" w róznych super, hiper, to okazało się, że 1. miejsce zajął Plus (ok. 35 zeta), 2. Biedronka, 3. jakis lokalny sklepik, 4 Tesco, a ostatnie Albert... Odpowiedz Link
cveps Re: Albert 25.06.05, 13:44 czekolada72 napisała: > W kazdym razie ma swietne i tanie jogurty, duze - naturalne, truskawkowe i > borowkowe (1zl z groszami), serki topione (ok 90 gr), mleko w kartonie Pie bardzo rozumiem tego mleko w kartonie. Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Albert 15.08.05, 16:55 cveps napisał: > Pie bardzo rozumiem tego mleko w kartonie. Tzn czego nie rozumiesz?? Ja co prawda od jakiegos czasu nie robie zaku[ow w Albercie, ale wczesniej kupowalam mleko w kartonie, dla Alberta, a raczej czeskiej sieci z ktora wspolpracuje Albert, po cenie duzo mniejszej niz za np Laciate, Gorskie czy inne , smak taki sam, zapach takji sam, a ile wody czy innych sztucznosci dodane - to nie wiem ani w mleku "albertowskim" ani w kazdym innym. To tyle , jezeli chodzi o moje domysly. Ale moze chodzilo Ci o cos innego?? Odpowiedz Link
rafi.raf Re: Albert 10.08.05, 16:52 bardzo dobry jest sos do kurczaka w sloiku. lepszy od wuja bena, a o ponad polowe tanszy (jest go tez mniej). Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Albert 21.09.05, 21:37 Bylam dzis w Albercie, po paromiesiecznej przerwie , i wydal mi sie koszmarnie drogi Specjalnych atrakvcji/promocji nie bylo, jakos tak - nie skusil na nastepne odwiedziny. Mleko jedynie pozostalo w atrakcyjnej cenie Odpowiedz Link
speer Re: Albert 22.09.05, 22:14 duza zaleta sieci Albert jest fakt, ze jest wszedzie w srodmiesciu, otwarta do poznego wieczora. Wlasnie udalo mi sie kupic troche papu w Albercie w Rondo1 Odpowiedz Link
carolina80 Re: Albert 04.11.05, 13:20 ja kupuję mleko, czasem owoce i warzywa - muszę przyznać, że często ceny są niższe niż w Carrefourze Odpowiedz Link
monikinda Re: Albert 25.12.05, 22:20 ja w albercie kupowałam pyszne ciepłe kajzerki bo piekli po 19 gr Odpowiedz Link
sloggi Re: Albert 27.12.05, 17:12 Od dwóch tygodni koło bramy do osiedla gdzie mieszkam otworzono Alberta. Wybór towarów nie jest duży, ale jak na podręczny sklep przystało - najważniejsze artykuły są do kupienia. Odpowiedz Link