02.09.06, 14:47
Często kupujecie produkty do których dodany jest gratis jakiś
inny produkt?
Wczoraj skusiłam się na herbaty z filiżanką, nie pierwszy raz zresztą.
Obserwuj wątek
    • skiela1 Re: gratis! 02.09.06, 20:26

Kupilam jakis czas temu zupki w proszku...byly z tym 2 fajne zielone kubkismile
      z napisem 'Goracy Kubek'smile)

Jeden z nich tego samego dnia stluklam...ale ostal sie jeszcze jedentongue_out
      • sered Re: gratis! 02.09.06, 21:31
        nie wszystkie smile ale długo się zastanawiam czy gratis jest faktycznie niezbędny w domciu bo tak naprawdę za niego się płaci
        • zoraz Re: gratis! 02.09.06, 21:33
          płaci się i do tego jakieś takie nietrwałe /raz kupiłam herbatę mrożoną ze szkanką i coś krucha była/.
          • irenka82 Re: gratis! 03.09.06, 20:43
            mam juz dosyc kawy czy herbaty z filizanka gratis,bo i tak ciagle pije z jednego
            kubka,ulubionego.za to nie gardze gratisem w postaci ciastka,fajnie tez jak do
            chemii dadza jakis pakuneczek z probka proszku.nie wierze w te promocje w
            Tesco,ze kupisz 3 rzeczy a zaplacisz za 2.kiedys przeanalizowalam cala gazetke
            reklamowa i wyszlo mi,ze wlasciwie oplaca sie kupic tylko z 5 produktow,reszta
            to pic na wode i zadnej oszczednosci w tym nie ma.
    • e._ Re: gratis! 06.09.06, 08:07
      A ja kupiłam w Lidlu serki Rama z nożykiem do smarowania gratis, bardzo
      sympatycznym. W dodatku cena serków (mimo, że każdy z nożykiem) była o prawie
      30% mniejsza, niż tych samych serków w Almie, i to bez nożyka!
      Skoro mowa o Almie, warto - w ramach tanich zakupów - zagladać tam po sałątki
      i surówki na wagę. Najtaniej w Warszawie - 5,50 za kilogram,, a jakie pyszne i
      zawsze świeże!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka