skiela1 20.10.08, 21:20 Jakich uzywacie proszkow do prania? lubicie eksperymentowac,kupujecie rozne czy jestescie wierni jednej marce? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bamboo Re: Proszki do prania 22.10.08, 14:13 nie, jestem lojalna. albo nie znalazlam jeszcze takiego, ktory by mi dogodzil. dzis kupilam persil niemiecki... ciekawe, czy pranie bedzie bardziej czyste... /?/ Odpowiedz Link
skiela1 Re: Proszki do prania 22.10.08, 15:43 > dzis kupilam persil niemiecki... szczerze? tez go teraz uzywam - efekt taki sam jak po praniu w najzwyklejszym,najtanszym. Odpowiedz Link
bamboo Re: Proszki do prania 22.10.08, 16:44 hehe, no to w czym prac....? odwieczne pytanie. czy ktos zna na nnie odpowiedz? i dlatego tyle reklam proszkow do prania. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Proszki do prania 22.10.08, 20:28 bamboo napisała: > i dlatego tyle reklam proszkow do prania. > i kazdy to lepszy ja ostatnio kupilam plyn do prania Wirek Z prania bylam zadowolona (nie mam malych dzieci a w trawie tez sie nie tarzamy),a przede wszystkim zapach prania jest naprawde przyjemny. Odpowiedz Link
aurinko Re: Proszki do prania 22.10.08, 17:57 A ja właśnie od prawie dwóch miesięcy używam niemieckiego Persila (koncentrat w granulkach) i różnicę widzę, przede wszystkim lepiej spiera plamy od kupionego w Polsce Omo, Persila, Viziru, Ariela, Bryzy - przed praniem musiałam moczyć w Vanishu, a teraz nie muszę, plamy z jedzenia, picia, trawy i błota znikają w 40 stopniach; ponadto lepiej się rozpuszcza i nie tworzy "mułu" w szufladce pralki. I jest bardziej ekonomiczny. Odpowiedz Link
bamboo Re: Proszki do prania 22.10.08, 18:24 wlasnie, tez kupilam ten koncentrat w granulkach. i mam nadzieje, ze ma mniej roznych wypelniaczy przez co nie bedzie zamulac pralki. Odpowiedz Link
emilka_x Re: Proszki do prania 03.11.08, 11:09 Ja piorę w perwolu,pranie ładnie pachnie,dopiera do czysta,nie zamula pralki a co najważniejsze moja córcia nie ma na ten płyn uczulenia Odpowiedz Link
inga_iga Re: Proszki do prania 03.11.08, 13:50 przerzuciłam się na żele do prania, wcześniej miałam persila, teraz duże opakowanie z pompka Ariela. Co do plam, to tak a prawdę bez szybkiego zaprania żaden proszek się z nimi nie upora, więc cudów nie oczekiwałam. Natomiast jeśli chodzi o zapach i miękkość ubrań po praniu, to już żadne płyny do płukania nie są konieczne. I jeszcze jedna ważna rzecz, chemia niemiecka jest o niebo lepsza od polskiej.Gdybym najpierw kupiła polski żel do prania persila, pewnie byłoby to pierwsze i ostatnie opakowanie, jest o wiele gorszy od niemieckiego. Odpowiedz Link
4.ola Re: Proszki do prania 04.11.08, 17:31 Ja kupuje taki,ktory jest akurat na przecenie) Odpowiedz Link