Dodaj do ulubionych

Knajpka na przełomowy moment w życiu..

24.09.02, 12:45
Wiem, że zaraz objadą mnie jajcarze, ale mam poważną prośbę i zarazem
pytanie. Jaką restaurację, knajpkę wybrać na bardzo przełomowy dla mnie
moment w życiu. Mam zamiar oświadczyć się mojej kobiecie i proszę o pomoc.
Nie chodzi mi o rady małżeńskie :), a wybór miejsca na uroczystą i
niezapomnianą kolację.
Dziękuję

pzdr
Obserwuj wątek
    • roody102 Re: Knajpka na prze?omowy moment w z˙yciu.. 24.09.02, 12:50
      Swoj styl maja wszystkie kawiarenki w klimacie mrocznym - Zakatek, Fusy,
      Pozeganie z Afryka, Antykwariat. Ale to nie na kolacje, tylko na kawa /
      herbate, czyli raczej sie nie nada na ta okazje. Restauracji z dobrym zarciem,
      to raczej nie wymysle na poczekaniu, ale chcialem zlozyc serdeczne gratulacje
      przy tej okazji :)))
      • pele5 Re: Knajpka na prze?omowy moment w z˙yciu.. 24.09.02, 13:03
        Jeszcze nie dziękuję bo zapeszę. Te plany są na przyszły tydzień, więc nie
        musi być tak na poczekaniu. Poczekam na odpowiedź.
    • Gość: mirek Re: Knajpka na przełomowy moment w życiu.. IP: *.dialup.warszawa.pl 24.09.02, 13:04
      Mogę ci tylko przekazać własne doświadczenie. Zrobiłem to w czerwcu w Grand
      Kredensie. Z narzeczoną spotykaliśmy się tam regularnie z okazji
      kolejnych "rocznic" poznania, więc wybór miejsca był oczywisty. Ale polecam,
      atmosfera miła, nie sztywna, można dobrze spędzić wieczór. We wtorek i czwartek
      gra tam zespół przyśpiewując róznie cygańskie kawałki. Bardzo mi się podobało
      • Gość: ciocia Mania Knajpka na przełomowy moment w życiu.. IP: *.man.polbox.pl 24.09.02, 15:30
        A ja polecam restaurację Garret na Marszałkowskiej. Fajny wystrój: stare
        koronki i "pajęczyny", stare meble, jak na strychu u babci. Świece na stole,
        jedzenie dobre, choć może nie najtaniej, ale w granicach przyzwoitości. Warto
        zarezerwować stolik dla dwojga,żeby nie było przykrej niespodzianki. Sama tam
        byłam świętować pewną szczególnie romantyczną okoliczność ( nie powiem jaką ).
        • konop Re: Knajpka na przełomowy moment w życiu.. 25.09.02, 15:38
          A ja polecam (ale z góry uprzedzam że jest tam bardzo drogo-choć jadełem nie na
          swój rachunek) nową knajpę włoską, która mieści się na miejscu dawnego
          Kahlenbergu a potem Kosmicznego Kraba na tyłach Placu Konstytucji. Wystrój i
          jedzenie super. Jakbym miał coś takiego zrobić, to bym się wypstrykał na to
          miejsce....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka