blue_me 22.11.04, 23:20 to liceum jest gdzieś przy polibudzie prawda? napiszcie o nim coś ciekawego! szukam absolwentów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pablo Kimono Re: sorbona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:23 To jest liceum? To jest wysypisko śmieci!!! Działające na zasadzie przyjmujemy wszystkich, którzy mają jeszcze jakąkolwiek szansę na skończenie szkoły. Wiekszość jej nie kończy. Reazlizuje się tam bardzo oryginalny program, jak na poslkie realia, dwie klasy w jednym roku szkolnym. Nie wiem co tam się wyprawia, ale osoby są mało zdolne, a robią cały materiał tak szybko. Poza tym chodzi się tam 3 razy w tygodniu, o ile się nie mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_me Re: sorbona 26.12.04, 22:29 hm...ale wiesz to z autopsji z plotek? Bo ja w sumie poznałam osoby które tą szkołe kończyły i były całkiem inteligentne, ale może mało...pracowite, lekko "problemowe". Możesz napisać coś więcej...? Mają tam na przykład jakieś spotkania absolwentów albo coś tym guście? jakieś info o uczniach? Dzięki za ewentualną pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: sorbona 28.12.04, 22:22 To żadne liceum jak napisał mój poprzednik, trafiają tam odpady ze wszystkich innych szkół warszawskich i zbuntowane dzieci gwiazd jak swego czasu Olbrychski, Sadowska czy Bartek Opania. Poziom żaden, nauka faktycznie trzy razy czy dwa razy w tygodniu, wstyd,ze w czymś takim daja matury. Odpowiedz Link Zgłoś