Gość: Bill IP: *.acn.waw.pl 11.07.07, 00:40 Precz z outdoorem. Wynocha do Niemiec i Austrii, a AMS niech się zajmie reklamami w Wyborczej. Dość tych płacht i traktowania Warszawy jak miasta w Afryce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Plac Konstytucji chwilowo wolny od reklam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 09:42 Kiedy lokatorzy zobaczyli niebo, pewnie wpadli w zachwyt, jak ten niedźwiedź Grzesiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryjota Re: Precz z outdoorem IP: *.aster.pl 11.07.07, 10:40 Tak, jest, Precz z outdoorem, niech żyją podwyższki czynszów na fundusze remontowe! Sponsorzy wynocha do Niemiec! Nie potrzebujemy w Polsce waszej twardej waluty, mamy tyle swojej forsy, że możemy sobie ulice tapetować! I powiedcie w Brukseli, żeby tez sobie zabierali swoje dotacje! Najlepiej też do Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
krusia78 Plac Konstytucji chwilowo wolny od reklam 11.07.07, 15:34 Mam nadzieję że reklamy na budynkach znikną na dobre. Mam nadzieję że wizerunek miasta stanowić będą piękne fasady domów i czyste ulice miasta. Mam nadzieję że opieszali urzędnicy i niedowartościowani biznesmeni nauczą się w końcu że reklama dociera nie tylko poprzez oko ale także poprzez inne zmysły i nie trzeba maskować niedociągnięć budynków reklamą, lecz postawić na własne środki i dotacje o które jest dość prosto.Mam nadzieję że nieodnowione budynki staną na pierwszym miejscu w planie inwestycji i przestaną szpecić nowo wyremontowane place. Mam w końcu nadzieję że miasto rozkwitnie a Pani Prezydent postawi w swym urzędzie na fachowców i zapaleńców a nie jak to w tym kraju bywa na dyletantów i przypadkowych polityków (bez wykształcenia).Tego życzę sobie i mieszkańcom mego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Plac Konstytucji chwilowo wolny od reklam IP: 81.210.38.* 12.07.07, 14:19 Firma AMS sie ucieszy, jej bilbordy stoją, reklamy konkurencji znikają z placów, i oto naiwniacy chodziło właśnie w całej tej akcji! Odpowiedz Link Zgłoś