Gość: Biedroneczka IP: *.kalisz.mm.pl 07.06.09, 12:52 Z zewnątrz symaptycznie wygląda cała ta Akademia uśmiechu. Ma ktoś osobiście lub przez znajomych styczność z tym przedszkolem? Powoli trzeba zacząć myśleć o wyborze miejsca dla synka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Biedroneczka Re: Akademia uśmiechu w centrum - opinie IP: *.kalisz.mm.pl 07.06.09, 12:56 dodam że chwilowo nie jestem z Wawy więc chwilowo nie mam możliwości cokolwiek powiedzieć o Waszych przedszkolach. Odpowiedz Link Zgłoś
fation Re: Akademia uśmiechu w centrum - opinie 20.06.09, 19:38 zobacz sobie ich stronę www www.przedszkola.pl IMO bez zarzutów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedroneczka Re: Akademia uśmiechu w centrum - opinie IP: *.kalisz.mm.pl 21.06.09, 16:12 możesz coś więcej powiedzieć? rozumiem że ta Akademia Usmiechu to przedszkole prywatne. O takie właśnie mi chodziło. Ciekawe jak z miejscami. Odpowiedz Link Zgłoś
elwira22 Re: Akademia uśmiechu w centrum - opinie 29.10.15, 15:48 Moja chrześniaczka chodziła do tej akademii uśmiechu, bardzo jej się tam podobało, wychodzą roześmiana, wiem, bo sama często ja odbierałam. Rodzice też byli bardzo zadowoleni z placówki. Moje dziecko za jakiś czas tez zamierzam tam posłać! Odpowiedz Link Zgłoś
gam-ka Re: Akademia uśmiechu w centrum - opinie 12.11.15, 10:35 Jeśli zależy Ci na tym aby dziecko uczyło się jezyka to jest to bardzo dobry wybór. Są bezkonkurencyjni w tym moim zdanie. Mam porównanie bo wczesniej syn miał prywatną nauczycielkę. Dzieci mają caly czas kontakt z jezykiem, uczą się często poprzez gry i zabawy. Widzę ogromny postęp. Pozatym nie mam zastrzeżeń do przedszkola, jedzenie ok, kadra też, kameralna atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
elwira22 Re: Akademia uśmiechu w centrum - opinie 11.02.16, 14:11 Tak a to ważne, aby wszystkie sfery były ok, bo to się na całokształt składa: i nauka i opieka i wyżywienie (co przy wielu niejadkach jest naprawdę wyzwaniem). No my się tutaj do nich szykujemy. Odpowiedz Link Zgłoś