Dodaj do ulubionych

Idealny partner

08.05.05, 05:52
Moze bysmy tak podyskutowali na temat idealnych partnerek i partnerow ?

Na poczatek powiem tak. Moja idealna partnerka powinna miec dwie rece, dwie
nogi i glowe na karku smile Co jeszcze... Hmm... ten ideal powinien byc raczej
nizszy ode mnie smile Co jeszcze... Hmm... preferuje raczej brunetki smile Co
jeszcze... Hmm... raczej Kopciuszek, niz Ksiezniczka smile No... to by bylo na
tyle. Czekam na Wasze typy, he he he...

Pozdrawiam wszystkich smile
Obserwuj wątek
    • rysunkowapostac Re: Idealny partner 08.05.05, 08:31
      Hym...
      Tak gdzies 170 cm wzrostu....Nogi koniecznie dlugie...Blond wlosy, najlepiej
      proste i dlugie...
      Hym...
      A charakter? Zrownowazona ,spokojna, mila poprostu, otwarta na ludzi, raczej
      madra zyciowo niz wyksztalcona...Pewna siebie ale nie zarozumiala...
      Inteligentna... Tak to bardzo wazne, musi byc inteligentna...
      • speranzaa Re: Idealny partner 08.05.05, 08:49
        a tak ze 185 - 190 cm wzrostu zeby mial, ciemne wlsoy i ciemne oczy np piwne
        czarne , no moga byc jeszcze stalowe, ladna sylwetka wysportowana, bez zadncyh
        brzuchow, troche zwariowany z wesolutkim poczuciem humorku i taki, co by troche
        utemperowal pyskaty jezyk, oczywiscie nie jego
        • cuski Re: Idealny partner 08.05.05, 14:43
          He he he... Speranzoo, nie lepiej powiedziec krotko: "Chce SUPERMANA" ! To byl
          oczywiscie zart smile

Pozdrawiam wszystkich, w ten niedzielny poranek smile
          • speranzaa Re: Idealny partner 09.05.05, 07:03
            a za ten zart chcesz kuksanca dostac??????????? nie chce supermana tylko faceta
            co ma silny charakter,a reszta to mozna powiedziec ideal a wiesz ze idealy sie
            szybko nudza smile)))) ale mozna je zawsze miec , prawda???
            cuski napisał:

> He he he... Speranzoo, nie lepiej powiedziec krotko: "Chce SUPERMANA" ! To
            byl
            > oczywiscie zart smile
            >
            > Pozdrawiam wszystkich, w ten niedzielny poranek smile
            • cuski Re: Idealny partner 09.05.05, 16:46
              Dostac "kuksanca" od kobiety, to dla faceta przyjemnosc, he he he...
              A co do facetow, to mysle, ze nie "miesniaki", lecz mezczyzni z silnym
              charakterem (jak ich ladnie okreslilas) sa prawdziwymi SUPERMENAMI.

PS. Czasami lubie sie podroczyc - nie miej mi tego za zle smile

Pozdrawiam smile
              • speranzaa Re: Idealny partner 10.05.05, 00:23
                alez absolutnie nie mam nic za zlesmile

papapapa
      • cuski Re: Idealny partner 08.05.05, 14:36
        Rysunkowapostac napisał:
        "Hym...
        Tak gdzies 170 cm wzrostu....Nogi koniecznie dlugie...Blond wlosy, najlepiej
        proste i dlugie...
        Hym...
        A charakter? Zrownowazona ,spokojna, mila poprostu, otwarta na ludzi, raczej
        madra zyciowo niz wyksztalcona...Pewna siebie ale nie zarozumiala...
        Inteligentna... Tak to bardzo wazne, musi byc inteligentna..."

Hmm... jedna z moich kolezanek pasuje do twojego opisu smile Wlasnie dzisiaj
        bedzie na tej samej KOMUNII, na ktora ja sie wybieram smile

Pozdrawiam smile
    • tradycja1 Re: Idealny partner 08.05.05, 08:53
      Mezszczyzna ktorego nie jest w stanie byle co i byle kto zdenerwowac i
      wyprowadzic z rownowagi, ktos o szerokich horyzontach myslowych, umiejacy sie
      skladnie wypowiadac i miec wyrobiony poglad na wiekszosc spraw z ktorym stykamy
      sie na codzien.
      Ma ogromne zdolnosci przystosowawcze , w zyciu kieruje sie zasadami jest im
      wierny i postepuje w sposob przewidywalny. Jest sklonny niesc bezinteresowna
      pomoc nie jest malostkowy ,otoczy troska,zrozumieniem,da kobiece szacunek i
      mase poswiecenia.Szanuje swoich rodzicow.Jest schludny.Ma maniery, dobrze
      tanczy,optycznie to hmmm nie jest niski i drobnej budowy.Chetnie w okularach smile

• lamilka Re: Idealny partner 08.05.05, 09:24
        Ja tak myslę jak tradycja. Żeby był madry i spokojny. Acha chcialabym aby był
        brunetem ale to już niekoniecznie wink
      • lulu24 Re: Idealny partner 08.05.05, 13:54
        Czesc tradycjo!
        Ten twoj idealny partner to postac stworzona czy opis kogos konkretnego? Tak
        tylko z ciekawosci pytam, ale jak uznasz, ze puytanie jest zbyt
        niedyskretne... smile nie musisz na nie odpowiadac oczywiscie. Pytam tylko, bo
        wydalo mi sie, ze opis jest zbyt szczegolowy i moglby dotyczyc kogos, kogo
        dobrze znasz. Pozdrawiam goraco
        • tradycja1 Re: Idealny partner 08.05.05, 14:52
          > Ten twoj idealny partner to postac stworzona czy opis kogos konkretnego?

Oj poniosla mnie tylko fantazja, dobrze ze nie napialam wiecej, az sie balam
          wlaczajac teraz komputer...jakby nie bylo pisalam to o 2 w nocy lekko zakrecona
          po sobotniej imprezie wink Tak ze nie mialam nikogo konkretnego na mysli, mam
          jednak nadzieje ze to nie za duze marzenia i ktos taki istnieje.
          • cuski Re: Idealny partner 08.05.05, 14:58
            Tradycja1 napisała:
            "Oj poniosla mnie tylko fantazja, dobrze ze nie napialam wiecej, az sie balam
            wlaczajac teraz komputer...jakby nie bylo pisalam to o 2 w nocy lekko zakrecona
            po sobotniej imprezie wink Tak ze nie mialam nikogo konkretnego na mysli, mam
            jednak nadzieje ze to nie za duze marzenia i ktos taki istnieje."

Oj z pewnoscia istnieje, istnieje.
            Tradycjo, a jak sie udala impreza ?

Pozdrawiam smile
            • tradycja1 Re: Idealny partner 09.05.05, 05:52
              >>Tradycjo, a jak sie udala impreza ?

Oj udala sie i to bardzo...jak wesele ( biedne dzieci)
              Sala bankietowa, kolacja, dj + jakies grajki wink alkohol, tance i gdzies
              pomiedzy tym znudzone dzieciaki.
              Wytanczylam sie chyba za wszystkie czasy...dzis lecze nogi wink
              Swoja droga ile energii maja ludzi z wieku moich rodzicow i starsi...czasami
              mysle ze bawia sie lepiej od mlodszych.
              • cuski Re: Idealny partner 09.05.05, 17:02
                Tradycja1 napisała:
                "(...) ile energii maja ludzi z wieku moich rodzicow i starsi... czasami mysle
                ze bawia sie lepiej od mlodszych."

Mam podobne zdanie ! A co do tych mlodszych, to mysle, ze wiekszosc zaczyna sie
                bawic dopiero po kilku glebszych. Czasami zal mi kobiet, ktore przychodza z
                facetami na jakas imprezke. Siedza sobie spokojnie gdzies za stolikiem,
                przytupuja noga w rytm muzyki, patrza jak bawia sie inni i czekaja, az ich
                partner bedzie gotowy do wejscia na parkiet. Jesli chodzi o mnie, to nie
                potrzebuje tzw. DOPINGU. Potrafie sie bawic zarowno na trzezwo, jak i po
                kieliszku, choc przyznam sie, ze wole te pierwsza opcje. Ktos zapyta dlaczego ?
                Ano dlatego, ze gdy np. partnerka ma niewygodne buty i chcialabym potanczyc na
                boso, wowczas nie stwarzam dodatkowych zagrozen w formie nadepniecia
                na "nieuzbrojona" nozke smile

Pozdrawiam smile
      • cuski Re: Idealny partner 08.05.05, 14:49
        Hmm... musze sie przyznac, ze czasami latwo wyprowadzic mnie z rownowagi - to
        jedna z moich WAD sad
        Tradycjo, a co do tych cech zewnetrznych, to mowisz serio ? smile

Pozdrawiam smile
        • tradycja1 Re: Idealny partner 08.05.05, 15:05
          >Tradycjo, a co do tych cech zewnetrznych, to mowisz serio ? smile

Czesto powtarzam ze zycie gra nam na nosie...nasze wizje sobie- zycie sobie.
          To i tak niedorzeczne miec konkretny typ urody na mysli i taki w polaczeniu z
          super osobowoscia spotkac.Marzyc trzeba! wink

A co do zewnetrznosci to sie w oogle bym nie wypowiadala bo choc uwazam wyglad
          ze istotny to napewno nie najwaznijszy.
          Cicho tylko powiem ze wole jak facete "troche" jest tzn nie, innaczej hehe -
          jak nie jest jakis niedozywiony winkAaa i koniecznie nie moze miec dlugich wlosow
          fujjj.
          • cuski Re: Idealny partner 08.05.05, 15:08
            Tradycja1 napisała:
            "Cicho tylko powiem ze wole jak facete "troche" jest tzn nie, innaczej hehe -
            jak nie jest jakis niedozywiony winkAaa i koniecznie nie moze miec dlugich wlosow
            fujjj."

Rozbawilas mnie ta koncowka Twojej wypowiedzi smile Tak trzymaj i nie zmieniaj
            sie !

Pozdrawiam smile
    • lulu24 Re: Idealny partner 08.05.05, 14:03
      Dla mnie idealny partner musi byc przede wszystkim kreatywny i tworczy. Bardozo
      wazne jest, zebym przy nim czula sie naturalna i zeby zadawanie sie z nim
      pozytywnie wplywalo na mnie. Zaleznie od tego, z kim sie zadajemy, uwydatniaja
      sie nasze cechy osobowosci te lepsze, czy te gorsze. Musi byc otwarty,
      poswiecac mi duzo czasu i miec cierpliwosc do mnie (he he). Dobrze jak bedzie
      lubial podruzowac.Co do wygladu, to tak do konca, to juz sama nie wiem, ale
      napewno musi miec ladne oczy (najlepiej duze i niebieskie), musi byc wysoki i
      dobrze zbudowany, miec ladne, zadbane rece i cieply glos. A tak to idealny jest
      ten, kogo kochamy i czujemy, ze to ON (ONA), a cala reszta cech odsuwa sie na
      drugi plan.
      • cuski Re: Idealny partner 08.05.05, 14:55
        Zgadzam sie z Toba Lulu24, a w szczegolnosci spodobalo mi sie Twoje ostatnie
        zdanie.

Pozdrawiam smile
        • rysunkowapostac Re: Idealny partner 09.05.05, 00:38
          Generalnie idealow nie ma...
          Cuski!
          No i jak tam bylo na tej komunii? Byla moja idealna partnerka?
          • cuski Re: Idealny partner 09.05.05, 17:19
            Rysunkowapostac napisał:
            "Generalnie idealow nie ma...
            Cuski!
            No i jak tam bylo na tej komunii? Byla moja idealna partnerka?"

Racja ! Idealni partnerzy sa tylko w sferze naszych marzen !

Co do KOMUNII - bylo OK. Moze szerzej impreze opisze w osobnym watku.

A co do tej Twojej partnerki... Hmm... szkoda, ze Ciebie nie bylo. Co chwila,
            kleil sie do niej jakis NALESNIK (ona tak mowi o facetach, ktorzy przylepiaja
            sie do kobiet, po to aby pomeczyc ucho... no i nie tylko ucho...) smile W koncu
            przybiegla do mnie i do mojej dziewczyny po RATUNEK. No coz, od tego momentu,
            wychodzilem na parkiet z dwoma partnerkami. Zdarzalo mi sie takie tance
            odstawiac juz wczesniej, wiec nie bylo to dla mnie nic nowego. Musze jednak
            przyznac, ze kilka osob z sali, przygladalo nam sie dziwnie, jakbysmy co
            najmniej z Marsa spadli. Ale jak to mowia: "Grunt sie nie przejmowac, tylko
            robic swoje", w tym przypadku akurat, "tanczyc swoje" smile

Pozdrawiam smile
    • stelka1980 Re: Idealny partner 09.05.05, 01:27
      idealany hmmmm .... z idealem zycie by bylo nudne! ale taki co postawi czasami
      na swoim, co nie pozwoli na wszystko, czasami zaskoczy (i to tak pozytwnie),
      potroszczy sie w ograniczonym stopniu - nie jak tatus wink no i bedzie sie bawil,
      szalal i bronil mnie zawsze i wszedzie smile hi hi smile
      • lamilka Re: Idealny partner 09.05.05, 07:51
        stelka1980 napisała:

> idealany hmmmm .... z idealem zycie by bylo nudne! ale taki co postawi
        czasami
        > na swoim, co nie pozwoli na wszystko, czasami zaskoczy (i to tak pozytwnie),
        > potroszczy sie w ograniczonym stopniu - nie jak tatus wink no i bedzie sie
        bawil,
        >
        > szalal i bronil mnie zawsze i wszedzie smile hi hi smile

Ideałów to przecież nie ma. Najwazniejsze jest miłośc, szacunek i
        zrozumienie.Żeby nie klamal i nie oszukal a nie musi byc idealny smile
        • cuski Re: Idealny partner 09.05.05, 17:23
          Lamilko, mysle, ze partner/partnerka, ktory/ktora nie klamie i nie oszukuje
          jest juz w jakims sensie IDEALEM smile

Pozdrawiam smile
    • iwoncia6 Re: Idealny partner 09.05.05, 09:43
      myślę, że ideałów nie ma, są ludzie!!!!ale ja takiego najważniejszega człowieka
      już spotkałam: jest mądry, spokojny, dobrze wychowany, uczciwy i taki bardzo
      poczciwy (jak ja to mówię). Też uważałam kiedyś, że ideał to wysoki, dobrze
      zbudowany brunet, który będzie mnie kochał! A tu się okazało, że mój jedyny to
      szatyn, wysoki! dobrze zbudowany (ale nie atleta) i kocha mnie!!!!!
      • speranzaa Re: Idealny partner 21.07.05, 00:59
        czarne wlosy i zielone oczy to jest to, czego szukalam, nie wiedzac o tym.
    • agunia_mamunia Re: Idealny partner 17.06.05, 00:59
      idealny partner -to moj maz.jestesmy ze soba juz 15 lat(malrzenstwem troche
      krocej)jaki jest? jest spokojny,zrownowazony bardzo madry zyciowo i ufajacy
      Bogu.jest dla mnie prwdziwym przyjacielem i wsparciem.nie moglabym sobie
      wymarzyc lapszego partnera na zycie.i pomyslec, ze wcale nie byla to milosc
      od "pierwszego wejrzenia " z mojej storny.
    • himera24 Re: Idealny partner 17.06.05, 03:18
      cuski napisał:

> Moze bysmy tak podyskutowali na temat idealnych partnerek i partnerow ?

moj ideal to czlowiek nieprzecietnie inteligentny, musi miec poczucie humoru,
      ktore rozumiem, musi rozumiec moje poczucie humoru, musi znosic moje chimery,
      musi mnie kochac i porzadac, musi byc nie banalny, ciekawy, ale nie dziwny.
      Preferuje brunetow, wysokich, nie laleczkowatych, jesli facet spedza wiecej
      czasu w lazience niz ja i zna wiecej marek ciuchow niz ja to juz wiem ze mozemy
      zostac tylko przyjaciolmi i zabieram go ze soba na zakupysmile

Moj ideal nie moze mi sie znudzic, moj ideal to ktos kto wyjdzie na przeciw
      wezwaniu korym ja dla niego bede, moj ideal to ktos kogo po prostu nie ma, bo
      jesli nawet ktos spelni te wszystkie wymogi, ja znajde kolejna rzecz ktora
      moglby miec, a on jej juz nie posiadzie.

nie wierze w idealy.
      • rysunkowapostac Re: Idealny partner 17.06.05, 03:31
        O , kurde... Ale kolezanka zasunela wyliczanka...
    • cuski Re: Idealny partner 18.07.05, 17:15
      ZAPROJEKTUJ IDEALNEGO PARTNERA LUB IDEALNA PARTNERKE !!!

Pozdrawiam big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka