tradycja1 21.05.05, 19:29 Jak typujecie? Bukmacherzy w Las Vegas (3:1) dla Goloty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenzinn Re: Golota kontra Brewster 21.05.05, 19:35 Szczerze to jakos mnie to nie interesuje. No ale ok jestem za Golota. Bardziej mnie ineteresuje wystep Adamka. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Golota kontra Brewster 21.05.05, 20:00 Ja tez tak srednio jestem zainteresowana, ale pewnie jednym okiem ogladne. Trzymam kciuki za walke Goloty. Za Adamka tez choc, zupelni mi nieznany. Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Golota kontra Brewster 21.05.05, 20:51 Zainteresowany to moze za duzo ale ciekaw jestem. Wyczytalem, co ciekawe na ktoryms polskim portalu, ze na HBO ma walka byc. I to wcale nie w ramach payperview. Wiecie cos? Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Golota kontra Brewster 21.05.05, 20:53 Tak, ponoc idzie na bezplatnym kanale kablowki. Odpowiedz Link
edytkus Re: Golota kontra Brewster 21.05.05, 21:59 tradycja1 napisała: > Tak, ponoc idzie na bezplatnym kanale kablowki. chyba nie ma czegos takeigo jak bezplatna kablowka mnie Golota nie interesuje, za brzydki , po za tym calkowicie przewidywalny Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Golota kontra Brewster 21.05.05, 22:05 Bezplatnej kablowki nie ma oczywiscie, chodzi mi o fakt ze jak juz sie ma kablowke( oczywiscie platna) to nie trzeba extra walki wykupywac. Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Golota kontra Brewster 21.05.05, 22:10 Dzieki bardzo za informacje Tradi! Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Golota kontra Brewster 21.05.05, 22:48 Nie ma za co, szczegolnie ze za to info reki sobie nie dam uciac....bo moge byc kurcze wieczorem bez reki Wiadomosc z drugiej.......hehe reki . Odpowiedz Link
tenzinn Re: Golota kontra Brewster 21.05.05, 22:49 Walka jest HBO i nie trzeba placic!!! Ja tez o tym wiem!! Odpowiedz Link
cuski Re: Tradycja wrocila ! :-) 22.05.05, 01:07 Kurcze, Tradycja wrocila ! Huuurrraaa ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Trzymam kciuki za Golote 22.05.05, 01:18 Trzymam kciuki za Golote (wiadomo Polak, no i "bialy"), choc nie podoba mi sie jego styl walki. PS. Slyszalem, ze prywatnie Andrew, to prostak i cham. Kilku chlopakow swego czasu przeprowadzalo remont w jego domu i podobno w ich obecnosci bardzo ordynarnie odnosil sie do swojej corki. Coz, media potrafia nawet z chama zrobic bozyszcze tlumu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Trzymam kciuki za Golote 22.05.05, 01:22 Ej, no przeciez to jest zwyczajny bandyta. Tyle, ze teraz znany i na szczescie spolecznie ulozony. Ale ja bym mu chyba nie powiedzial: eee, zajechales mi droge kolego... Odpowiedz Link
cuski Re: Trzymam kciuki za Golote 22.05.05, 01:48 Rysunkowapostac napisał: "Ej, no przeciez to jest zwyczajny bandyta. Tyle, ze teraz znany i na szczescie spolecznie ulozony. Ale ja bym mu chyba nie powiedzial: eee, zajechales mi droge kolego...' He he he... lepiej nie probuj Rysunku Pozdrawiam Odpowiedz Link
edytkus Re: Trzymam kciuki za Golote 22.05.05, 04:30 cuski napisał: > PS. Slyszalem, ze prywatnie Andrew, to prostak i cham. > Jego zona tez zbyt wielkiego polotu nie ma. Kiedys slyszalam z nia wywiad, mowila ze dla niej walki sa wazne bo moze potem niezle zakupy zrobic. Odpowiedz Link
cuski Re: Trzymam kciuki za Golote 23.05.05, 00:35 Edytkus napisała: "Jego zona tez zbyt wielkiego polotu nie ma. Kiedys slyszalam z nia wywiad, mowila ze dla niej walki sa wazne bo moze potem niezle zakupy zrobic." Najwidoczniej adwokat w Stanach, wcale nie musi byc blyskotliwy, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Golota kontra Brewster 22.05.05, 02:36 Czas sie szykowac... Ogladacie w domu czy gdzies wychodzicie? Ja ide do szwagra... Odpowiedz Link
cuski Re: Ja jade do dziewczyny 22.05.05, 02:38 Rysunkowapostac napisał: "Czas sie szykowac... Ogladacie w domu czy gdzies wychodzicie? Ja ide do szwagra..." Ja jade do dziewczyny, ale nie bedziemy ogladali Goloty, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
edytkus Re: Ja jade do dziewczyny 22.05.05, 04:28 cuski napisał: > Ja jade do dziewczyny, ale nie bedziemy ogladali Goloty, he he he... Nie? a CO bedziecie robic? ) Odpowiedz Link
cuski Re: Ja jade do dziewczyny 23.05.05, 00:38 Edytkus napisała: "Nie? a CO bedziecie robic? ) " Wlasnie wrocilem do domku ! A co robilem ? Hmm... cos bardzo, bardzo przyjemnego, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link