cuski 13.07.05, 04:12 Przed kilkunastoma minutami zadzwonila do mnie dziewczyna, zeby mi powiedziec, ze ma zamiar zamontowac sobie kolczyka w pepku !!! PS. Przyznam sie Wam, ze troszke sie wkurzylem !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: Kolczyk w pepku !!! 13.07.05, 04:41 wszystkie chlopy sa takie same. jak ja juz bede miala plaski jak decha brzuch tez se zrobie i do tego tatuaz na karku i nic nie powiem swemu chlopowi. przeciez to moje cialo wkoncu no nie? Odpowiedz Link
cuski Re: Kolczyk w pepku !!! 13.07.05, 04:44 Noo, nie tylko Twoje, he he he... PS. Moja dziewczyna chce sobie zrobic tatuaz na krzyzu... a ja mowie stanowczo NIEE ! Pozdrowionka Odpowiedz Link
himera24 Re: Kolczyk w pepku !!! 13.07.05, 04:47 cuski napisał: > Noo, nie tylko Twoje, he he he... > > PS. Moja dziewczyna chce sobie zrobic tatuaz na krzyzu... a ja mowie > stanowczo NIEE ! na krzyzu to jest stanowczo za oklepane, co sie nie obejrze to kazda ma na krzyzu. ja se walne kod kreskowy na karku, tak jak Hitman mial Odpowiedz Link
cuski Re: Kolczyk w pepku !!! 13.07.05, 04:52 Tak to jest jak sie czlowiek naoglada filmow akcji, he he he... Pozniej se tatuaze strzela, tam gdzie nosili je niezwyciezeni herosi, he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
himera24 Re: Kolczyk w pepku !!! 13.07.05, 05:06 cuski napisał: > Tak to jest jak sie czlowiek naoglada filmow akcji, he he he... no to akurat gra jest. pozatym napisz dlaczego jestes taki przeciwny aby dziewczyna przyozdobila se cialo? Odpowiedz Link
mika_1 Re: Kolczyk w pepku !!! 13.07.05, 07:01 Zwariowałabym chyba, gdyby mnie facet tak tłamsił. Już na samą myśl zaczyna brakować mi oddechu... Odpowiedz Link
cuski Re: Kolczyk w pepku !!! 13.07.05, 12:19 Wiele gier powstaje na podstawie wczesniej nakreconych filmow A dlaczego jestem przeciwny ? Hmm... bo kilka moich kolezanek zamontowalo sobie kolczyka w tym miejscu i podobno pepek boli przy obsciskiwaniu, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
himera24 Re: Kolczyk w pepku !!! 13.07.05, 19:17 cuski napisał: > Wiele gier powstaje na podstawie wczesniej nakreconych filmow > > A dlaczego jestem przeciwny ? Hmm... bo kilka moich kolezanek zamontowalo sobie > > kolczyka w tym miejscu i podobno pepek boli przy obsciskiwaniu, he he he... no boli poki sie nie zagoi, pozniej jest ok. Odpowiedz Link
edytkus Re: Kolczyk w pepku !!! 13.07.05, 04:48 Ty sie wkurzasz bo chce kolczyk czy dlatego ze Cie nie slucha? Cos mi sie zdaje ze to drugie )) Brawo dziewczyno Cuskiego, pod pantofel go! ))) ale troche zludzen mu zostaw! Odpowiedz Link
cuski Re: Kolczyk w pepku !!! 13.07.05, 04:54 Raczej to pierwsze ! Nie chce po prostu, aby sie niepotrzebnie okaleczala ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Kolczyk w pepku !!! 13.07.05, 22:23 Kolczyki z roznych nietypowych miejscach ciala jak i tatuze nie podobaja mi sie jakos, szczegolnie jak np ktos wiecej dba o tego typu upiekszenie siebie niz np o zeby. Usmiechniety/ usmiechnieta trendy pieknosc z tatuazem/ kolczykiem a na widoku brak uzebienia czy inny defekt stomatologiczny. Odpowiedz Link