cuski 21.07.05, 03:39 Wlasnie dzwonila do mnie dziewczyna, zeby sie pochwalic nowym zakupem ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkus Re: Nowy zakup ! 21.07.05, 04:22 himera24 napisała: > wibrator? watpie zeby tym sie pochwalila, jeszcze by Cuski zemdlal z obrzydzenia ) Odpowiedz Link
cuski Re: Nowy zakup ! 21.07.05, 12:44 SAMOCHOD !!! Wibratora nie potrzebuje, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Nowy zakup ! 21.07.05, 15:46 Ooo samochod no brawo. To nie potrzebowala Ciebie jako swojego faceta do konsultacji przy zakupie? Odpowiedz Link
cuski Re: Nowy zakup ! 22.07.05, 00:57 Moj kolega, ktory mieszka na north i ktory zna sie na samochodach, zabral ja do dealera i zalatwili wszystko w kilka minut. Pozdrawiam Odpowiedz Link
himera24 Re: Nowy zakup ! 21.07.05, 15:57 cuski napisał: > SAMOCHOD !!! > Wibratora nie potrzebuje, he he he... no ja tez kiedys myslalam o kupnie samochodu ale szkoda mi swego zycia a tymbardziej zycia ludzi na drodze no i mam szoferow pozatym kase wydana na samochod moge przeznaczyc na inny cel (np. ratowanie rain forest) Odpowiedz Link
speranzaa Re: Nowy zakup ! 21.07.05, 05:20 dzwonila , pochwalila sie i co? co dalej? albo nas oswiec albo nie chwal sie ze cos kupila))))))) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Nowy zakup ! 21.07.05, 05:23 Wlasnie, napisz wiecej jak juz chcesz zarzucic nowym watkiem. Odpowiedz Link
cuski Re: Nowy zakup ! 21.07.05, 12:46 Czy wszystkie kobiety sa takie ciekawskie ? He he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Nowy zakup ! 23.07.05, 22:05 Masz na mysli przejazdzke samochodem ?! He he he... PS. Dopiero dzisiaj zobacze to autko ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Nowy zakup ! 24.07.05, 00:30 Male sprostowanie !!! Wlasnie dzwonila dziewczyna, zeby mi powiedziec, ze dzisiaj pracuje, w zwiazku z tym nie zobacze dzisiaj jej nowego samochodu... ale najbardziej ubolewam nad tym, ze nie zobacze jej PS. Zapowiada sie nocny dyzur przed kompem ! Moze ktos mi potowarzyszy ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Nowy zakup ! 24.07.05, 01:31 Wlasnie wzialem goraca kapiel ! Za moment ide po czerwone wino i korkociag ! I zaczynam nocne czuwanie, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
edytkus Re: Nowy zakup ! 24.07.05, 07:03 cuski napisał: > Wlasnie wzialem goraca kapiel ! > Za moment ide po czerwone wino i korkociag ! > I zaczynam nocne czuwanie, he he he... a muzyczke wlaczyles? koniecznie cos romantic Odpowiedz Link
cuski Re: Nowy zakup ! 24.07.05, 14:56 Edytkus, muzyczka grala, garala... tyle, ze jak na zlosc, nikogo z Was nie bylo na forum, wiec troche sie wstawilem i usnalem przed kompem, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link