cuski 28.09.05, 02:25 Ile razy, w swoim zyciu, byliscie zakochani z wzajemnoscia ? Jesli chodzi o mnie, to mialem trzy WIELKIE MILOSCI )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: Ile razy zakochani ? 28.09.05, 03:47 cuski napisał: > Ile razy, w swoim zyciu, byliscie zakochani z wzajemnoscia ? > > Jesli chodzi o mnie, to mialem trzy WIELKIE MILOSCI )) ja bylam zakochana z wzajemnoscia 2 razy, ale to nie byla milosc od pierwszego wejrzenia ale taka ktora dojrzewa z czasem. jak mialam 13 lat przezylam milosc od pierwszego wejrzenia, byla niestety nieodwzajemniona Odpowiedz Link
m4verick Re: Ile razy zakochani ? 28.09.05, 03:54 ja swego czasu sie zakochiwalem kazdego lekendu, w piatek sie zakochiwalem a w niedziele odkochiwalem a teraz wogole sie nie zakochuje ;] Odpowiedz Link
himera24 Re: Ile razy zakochani ? 28.09.05, 04:01 m4verick napisał: > ja swego czasu sie zakochiwalem kazdego lekendu, > w piatek sie zakochiwalem a w niedziele odkochiwalem > > a teraz wogole sie nie zakochuje ;] wiesz mawerik ale to swiadczy o niestabilnosci emocjonalnej, ktora z czasem moze doprowadzic do takich schorzen jak bipolar disorder. radze sie przebadac. Odpowiedz Link
cuski Kasiu 29.09.05, 03:48 Kasiu, moglabys mi wytluczyc co to jest "bipolar disorder" ??? )) Odpowiedz Link
speranzaa Re: Ile razy zakochani ? 28.09.05, 04:01 oczywiscie bzdury opowiadasz, jak mozna byc z kims i nie byc w tym kims zakochanym, wiadomo, ze ten stan upojenia mija, ale cos zostaje, co powoduje ze chcesz byc z tym czlowiekiem! Odpowiedz Link
aga309 Re: Ile razy zakochani ? 28.09.05, 18:01 Kurczę tak naprawdę, to byłam zakochana raz z wzajemnością i tak jak napisała Speranzaa coś z tego zostało . A zauroczona kimś -wiele razy. Fajnie było się w kimś durzyć! Zostały miłe wspomnienia ) Odpowiedz Link
cuski M4verick 29.09.05, 03:47 M4verick, nie wierze, ze obecnie nie jestes zakochany )) Odpowiedz Link
mysza_81 Hehehe.... 28.09.05, 20:34 )))Ja chyba nigdy nie bylam zakochana,raczej to bylo zauroczenie.A to tak latwo pomylic PS.Milosc prawdziwa to milosc szczera,a na taka to trzeba dlugo czekac Odpowiedz Link
cuski Zgadzam sie z Toba Myszko ! 29.09.05, 03:51 Zgadzam sie z Toba Myszko ! Na Prawdziwa Milosc, dlugo sie czeka ! Odpowiedz Link
chic.mezatka Re: Ile razy zakochani ? 28.09.05, 21:02 Ja bylam zakochana trzy razy . Pierwszy raz to byla milosc od pierwszego wejrzenia ( z wzajemnoscia) Druga milosc byla nie odwzajemniona , za to trzeci raz zakochalam sie z wzajemnoscia i dzieki temu mam fantastycznego meza!Jak to mowia"do trzech razy sztuka"... Odpowiedz Link