magdeczka27 14.11.05, 21:56 wyjazd juz nie aktualny czemu faceci sa tacy tylko oszukuja mam juz tego dosyc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_81 Bo... 14.11.05, 22:10 Bo faceci juz tacy saI to chyba sie nie zmieni PS.A zeby trafic na kogos wyjatkowego,to trza duzo lez wylac Odpowiedz Link
mysza_81 Magda 14.11.05, 22:16 Magda,glowa do gory,smutki na bok,piekny i szeroki usmiech na twarzy ma sie pojawic,tak na stale!!!!!!)))))))))) PS.Madzia,napewno jest ktos na tym swiecie,kto jest Ci pisanyJa w to wierze) Pozdrawiam) Odpowiedz Link
cuski Madziu 15.11.05, 02:35 Madziu, czasami trzeba wiele przejsc, zanim sie znajdzie to, czego tak naprawde szukamy ! PS. Wlasnie popijam jakies japonskie piwko i wzosze toast za Twoje zdrowie Odpowiedz Link
cuski Mysza 16.11.05, 02:25 Mysza, szatan tylko czeka na nasze zwatpienie, wiec wez sie w garsc i pokaz mu, kto tak na prawde jest Twoim Panem !!! Odpowiedz Link
mysza_81 Mam sie wziasc w garsc??? 16.11.05, 14:19 Mam sie wziasc w garsc???Juz tyle razy ide przeciwko wszystki i wszystkiemu i powiem,ze zle ze mna skoro moja wiara jest zachwiana i zle mi z tym,bo sobie obiecywalam,ze ja nigdy nie bede watpic,a jednak........i to boli.Chcialabym cofnac czas,by zmienic to,ale moje watpliwosci zostaly zapisane tam u Niego i to wroci w odpowiedniej chwili Odpowiedz Link
cuski Wroci, nie wroci... 17.11.05, 03:05 Wroci, nie wroci... pamietaj, ze Bog jest milosierny !!! Odpowiedz Link
himera24 Re: dalam sie nabrac 14.11.05, 23:58 magdeczka27 napisała: > wyjazd juz nie aktualny czemu faceci sa tacy tylko oszukuja mam juz tego dosyc Magda, rzuc gnoja, jak cie oszukuje i zwodzi to nie jest ciebie wart. Odpowiedz Link
cuski Madziu 15.11.05, 02:36 Madziu, Kaska dobrze Ci radzi ! Nie zawracaj sobie glowy jakims palantem ! Odpowiedz Link
mysza_81 Kasia masz racje!!!! 15.11.05, 14:57 Kasia masz racje!!!!Kazdy facet to dran!!!Jedni gorsi,a inni jeszcze bardziej:I Odpowiedz Link
cuski Dzieki dziewczyny !!! 16.11.05, 02:27 Dzieki dziewczyny, ze Waszymi slowami, podtrzymujecie nas facetow na duchu !!! PS. Jak ja sie ciesze, ze moja dziewczyna mysli inaczej !!! Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Dzieki dziewczyny !!! 16.11.05, 14:16 I oto chodzi:IBo my nie jestesmy na Jej miejscu,wiec mozemy tak mowic;/ Odpowiedz Link
aga309 Trudno 16.11.05, 20:05 Trudno jest znaleźć kogoś fajnego w gronie "palantów"( bez urazy)! Jednak myślę , że znalazłby się na świecie taki "ktoś" godny naszego pożądania ) PS: Magda , nie przejmuj się ,napewno jeszcze nie raz będziesz miała okazję poznać kogoś, kto Cię nie oszuka ! Odpowiedz Link
cuski Mysza napisala: 17.11.05, 03:08 Mysza napisala: - Aga, normalnie Twoje teksty powalaja na nogi )) Tez tak sadze Odpowiedz Link
cuski :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 18.11.05, 04:58 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
himera24 Re: Dzieki dziewczyny !!! 16.11.05, 20:56 cuski napisał: > > PS. Jak ja sie ciesze, ze moja dziewczyna mysli inaczej !!! i ty myslisz ze ona powie ci prawde? Odpowiedz Link
cuski Kasiu 17.11.05, 03:09 Kasiu, tak sie sklada, ze ufam mojej dziewczynie bezgranicznie. Odpowiedz Link
cuski Moze tym co teraz powiem... 18.11.05, 05:02 Moze tym co teraz powiem, wyjde w oczach niektorych osob na kompletnego glupka, ale chyba bardziej ufam jej, niz zwierciadelku !!! Odpowiedz Link
mysza_81 E skad:))) 18.11.05, 15:38 E skadPrzeciez chodzisz z dziewczyna,a nie z lustereczkiem,wiec to normalne,ze Jej powinienes ufac PS.Zaden glupek!Tylko normalnie myslacy facet Odpowiedz Link
cuski :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))) 19.11.05, 07:06 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link