cuski 22.12.05, 03:42 Wiekszosc z nas ma lub mialo jakies nalogi. Pytanko brzmi: - czy macie/mieliscie jakies nalogi ??? Obecnie moim najwiekszym nalogiem jest internet )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homerowy_beret Kazdy je ma!!! 22.12.05, 04:40 Nawet nie zdajac sobie z tego sprawy. Ja? Tak samo internet...skoro place to trzeba korzystac... - Alkohol? No nie jest tak zle. - Seks? Och juz nieco z gorki. - Palenie? O tylko cudzesy, czasem. Chowac, chowac bo poprosze...Fakt odkupuje potem paczke. - Jedzenie? Chm...po piwku, mam niezly apetyt. Inne? Moze inni mnie zainspiruja. Odpowiedz Link
cuski Andrzej 22.12.05, 05:14 Andrzej wspomniales o papierosach i chyba zapale sobie jednego Odpowiedz Link
homerowy_beret Re: Andrzej 22.12.05, 05:20 Lepiej przejdz na cudzesy....Po prostu nie kupuj. Najlepsza metoda. Kolezanka, z ktora popalalem wyjechalam do Polski. Dzonila do mnie:- czy nie przyjechalbys na spacer? No i robilismy rundke dookola sasiednich ulic wypalajac po dwa czy trzy. Do tego ja przywozilem paczke papierosow. Madre glowy..na spacerze. No i potem zostawala mi paczka, ktora wypalalem jadac do pracy. Na szczescie spacerow nie bylo za duzo. Odpowiedz Link
cuski A ja mam takie chu**** szczescie, ze... 22.12.05, 05:31 A ja mam takie chu**** szczescie, ze pracuje z pewnym Wegrem, ktory caly czas (dla towarzystwa) czestuje mnie fajkami. Odpowiedz Link