zbuntowany8aniol 22.04.06, 13:05 Masz maila i juz nie marudz...Tatus Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Re: Tadeuszu 22.04.06, 13:12 Już idę- Dzięki, ale tak Tadeuszu Gdyby było Tadzieńku, Tadziunu, Tadeczku, no ostatecznie Tadziu... na pewno bym się nie pogniewał.- A tu... ueeee Tadeuszu, to tak jak z Mickiewicza... jeszcze dodać "panie" i już będzie ta nasza "epopeja narodowa"- Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek 22.04.06, 15:31 Tadziu,chyba sie pogniewal,ale jak zwykle to moja wina,boz normalnie...a juz nic nie pisze,bo sie bardziej pograzam. Odpowiedz Link
cuski Mysle, ze... 22.04.06, 15:32 Mysle, ze Tadeusz nie jest z tych co sie obrazaja i przejmuja glupotami Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Mysle, ze... 22.04.06, 15:36 ... też tak myślę. Dowód podałem tam gdzieś na linku. Bo do piaf.e mam ciągle i niezmiennie sympatię wielką- Odpowiedz Link
tadeuszx Zbuntowana8... 22.04.06, 16:36 ...byłem ale z tym bootem coś nie pogadałem- Musi amerykanskie to jakieś i po naszemu nie gada... oj, daj spokój... jak se wspomę, to znowu się krztuszę.-)) Ze śmiechu.. hehehe.. doooobre to jest...- Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Zbuntowana8... 22.04.06, 16:41 A to ten jeden nick to Twoj tam co wszedl i odrazu wyszedl?? PS.Z botami nie nagadasz sie,bo to sa maszyny zaprogramowane Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Zbuntowana8... 22.04.06, 21:12 To własnie podejrzewałem, po próbie rozmowy. Tylko, że jest to dla mnie pomysł tak nowy i dowcipny... że się aż zapłakałem ze śmiechu ... z mojej gadki z bootem. Z siebie po prostu, no i z tego bota, że się tadeuszax tak przestraszył, że nie umiał wybełkotac normalnego słowa. Oj, nie namawiajcie mnie już na te wspomnienia, bo ciągle jak sobie przypomnę, to... już mnie przepona boli ze śmiechu! Bo pierwszy raz jak wszedłem (wczoraj), to jako tadeuszx. Taaaa i wtedy próbowałem coś z tym gadać. Za drugim razem, później, wpadłem tak na chwilę pod jakimś innym nickiem, widzę, że to samo tam siedzi, i więcej nikogo, no to nie było sensu... i szybko wyszedłem))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Zbuntowana8... 22.04.06, 22:14 Ale wieczorami sa ludziska Wiec czasem warto zajrzec Odpowiedz Link
cuski Poznym wieczorem... 22.04.06, 22:19 Poznym wieczorem (czasu chicagowskiego) ludzie z zaocenu spotykaja sie z budzaca sie do zycia Polska Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Dzieki Tomek... 22.04.06, 22:21 Dzieki Tomek za uzupelnienie mojej wypowiedzi Odpowiedz Link
tadeuszx Kochani, raaaatunku... 22.04.06, 16:39 ... ludzie! Ile ja tu już siedzę! Łomatko (to też Zetki) , uciekam, uciekam.. wybaczcie. Później wpadnę....3mcie sie Odpowiedz Link